Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Posted 2009. July 20. - 21:11
Elfelejtettem nézni a sport1-et.
Írjátok legközelebb is, ha ismétlik!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. July 20. - 16:13
politika:
sport:
http://www.nemzetisp...at-247235.html?
és egy jó vicc:
A világ leghíresebb sörgyár tulajdonosai, egy sörkonferencia után beülnek a helyi kocsmában egy sörre. A Budweiser igazgató természetesen egy korsó Budweisert rendel. A Miller fõnök egy Millert rendel, a Heineken igazgató egy korsó Heinekent kér. Végül a Guinness tulajdonosa, Arthur Guinness kér egy teát. A többiek megrökönyödtek, mert ez mégiscsak presztízskérdés, így azonnal nekiszegezték a kérdést:
- Hogy-hogy maga nem Guinnesst iszik?
Arthur Guinness kortyolt egyet a teából, majd így szólt:
- Hát gondoltam, hogy ha maguk nem isznak sört, akkor szolidaritásból én sem fogok.
Posted 2009. July 20. - 14:05
Posted 2009. July 20. - 11:14
ahh, ez kéne, 180 mm út, 3 kiló alatt, 66 fokos fejcsõ:
vagy ez:
Posted 2009. July 20. - 11:13
Maribori körkép a hétvégérõl!!!
Szombat full esõ délután 4 ig.Full napsütés,városnézés kerékpárral,sörözés a fõ téren,szakadó esõbe hazatekerés.
Vasárnap:"operation clear sky"-project,2kör kurva jó talajon ,szikrázó napsütés,1lancterelõ Dusánnál minusz,nálam ball Dx pedál kuka,Moszkvics egyéb problémák,de a fõ baj,hogy leszakadt a 4x pálya felett egy emberekkel teli gondola!!!!!!!!!!!
Tûzoltók,mentõk,rendõrök mentették az embereket!!!!
Lóvé vissza,2 kör ingyen,gondola egész nap zárás,ülõs felvonóra bringát nem engedtek feltenni!!!
Csomagolás,én haza egyedül,Dusán,Moszkvics,Riska,meg még 3 bringa irány holnapig Semmering!
Ennyit a hétvégérõl!!!
Elég durva!
Posted 2009. July 20. - 11:06
Posted 2009. July 20. - 11:00
Rocsi, ha ma estig nem jössz be a Bazár-os sátorért, akkor holnap reggel a cigányok viszik el a kuka mellõl. Kár lenne. Meg úgy negyvenszer kértelek már.
Beszélj a Dalmadyval (a számát megadtam az elõzõ oldalon), nekik tutira kell és naponta ötször mész Ligetre, tehát le is teheted náluk...
Köszi.
ma délután be tudok ugrani érte.
késõ délutáni csapatás???
jól indult a napom: reggel hozott a postás 20ezret. valami túlfizetésem van a városnál. rögtön utána megjött a pedálom az ebikeról. -100 gramm
Posted 2009. July 19. - 16:58
Posted 2009. July 19. - 16:53
Posted 2009. July 19. - 16:35
Lepuccoltam a Péter, a Vera és a saját bicajomat is. Tegnap tényleg szarrá áztunk, de utána a forró fürdõ és a vörösbor jót tett.
Most az engedélyeket/kérelmeket írom a városi DH-ra. SZEPTEMBER 5. SZOMBAT!!
Posted 2009. July 19. - 16:32
Posted 2009. July 19. - 12:22
Beszélj a Dalmadyval (a számát megadtam az elõzõ oldalon), nekik tutira kell és naponta ötször mész Ligetre, tehát le is teheted náluk...
Köszi.
Posted 2009. July 19. - 11:01
Posted 2009. July 19. - 10:10
asztakurva http://freecaster.tv...ad-rage-trailer
Posted 2009. July 18. - 23:06
Posted 2009. July 18. - 21:45
mikor is? aligha egyeztem volna ki ilyenben. trafiktrafik... lefényképeztem a kökönyösi öregek otthona havi programkiírását. komolyan. majd fel is töltöm ide. örülni fogtok, lesz egy-két számotokra vonzó program. aszonták, hogy ott is kiállíthatjátok a bringákat. van hely a járókeretek mellett
de hogy még jobban tudjatok röhögni, elmondom a mai programom.
4:30 kelés, hiszen korán ott kell lennem tokajban, mert tegnap ugye nem bírtam edzeni.
két nonstop mekdonáldc felkeresése, mindkettõ zárva. (itt már éreznem kellett volna...)
5:30 körül végre találok egy mekit.
7:30 M3 autópálya valahol: Ranger megáll, nem is megy sehova. Sárga angyal hív, mondják jönnek egy órán belül. pokróc leterít az autópálya mellé, egy óra alvás krisztával. Ranger a leállósávon villog.
8:45 Hív a sárga angyalos szakember, hogy nem talál. persze, hogy nem, mer nem jó lehajtónál keres.
9 körül megérkezik sárga angyal. aszongya kifogyott a gázolaj. mondom aligha evett meg 70 littyót 500 km alatt. aszongya fordnál látott már ilyet, hogy átbasz a mutató. anyád ford.
beröffenti azért a maradék gázolajat, elmegyünk egy traktorkúthoz, ahol ismeretlen eredetû gázolajat tankolok. Ranger rendben, sárga angyal (dagadt, izzadt, overálos szerelõ) el.
9:30 hívás a versenyzervezõt, hogy 1kor vagy 2kor lesz-e az idõmérõ, mer délre tudok odaérni, és még edzeni kéne. válasz: délben. báááááááááááááááá
9:31 falbarúgok és indulok vissza pestre.
pesten összepakolunk és indulunk haza. pesten a krisztáéknál kérésre meglocsoltam a virágokat. nem kellett volna... jó hogy volt sok konyharuha, meg szilvia.
indulás után az egérúton rögtön el kellett igazítani egy szeátos sztrítrészert, hogy okosan vágjon be elém, mer széjjel vágom.
mondom, beugrok mamámhoz agárdra. odaértünk, 5 perc múlva jött a vihar, szedhettem össze az összes levert muskátliját. ezután el is indultam haza, majd lelkesen felhajtottam az autópályára. pest felé...
most fekszek, nehogy leverjek valamit.
húúú vazzeg
ez szarul hangzik!
asszem nekem azé jobb hétvégém volt eddig
RANGER megzabált ennyi olajat há hogyan?
ez kemény, folyatod vagy mi?
vagy chiptunin 350 LE?
Posted 2009. July 18. - 20:48
Rocsi! Megegyeztünk, hogy Te vagy a valódi nyugdíjas (pl. bulik miatt is, lásd: Trafik), de minket piszkálni mégis sokkal jobb...
mikor is? aligha egyeztem volna ki ilyenben. trafiktrafik... lefényképeztem a kökönyösi öregek otthona havi programkiírását. komolyan. majd fel is töltöm ide. örülni fogtok, lesz egy-két számotokra vonzó program. aszonták, hogy ott is kiállíthatjátok a bringákat. van hely a járókeretek mellett
de hogy még jobban tudjatok röhögni, elmondom a mai programom.
4:30 kelés, hiszen korán ott kell lennem tokajban, mert tegnap ugye nem bírtam edzeni.
két nonstop mekdonáldc felkeresése, mindkettõ zárva. (itt már éreznem kellett volna...)
5:30 körül végre találok egy mekit.
7:30 M3 autópálya valahol: Ranger megáll, nem is megy sehova. Sárga angyal hív, mondják jönnek egy órán belül. pokróc leterít az autópálya mellé, egy óra alvás krisztával. Ranger a leállósávon villog.
8:45 Hív a sárga angyalos szakember, hogy nem talál. persze, hogy nem, mer nem jó lehajtónál keres.
9 körül megérkezik sárga angyal. aszongya kifogyott a gázolaj. mondom aligha evett meg 70 littyót 500 km alatt. aszongya fordnál látott már ilyet, hogy átbasz a mutató. anyád ford.
beröffenti azért a maradék gázolajat, elmegyünk egy traktorkúthoz, ahol ismeretlen eredetû gázolajat tankolok. Ranger rendben, sárga angyal (dagadt, izzadt, overálos szerelõ) el.
9:30 hívás a versenyzervezõt, hogy 1kor vagy 2kor lesz-e az idõmérõ, mer délre tudok odaérni, és még edzeni kéne. válasz: délben. báááááááááááááááá
9:31 falbarúgok és indulok vissza pestre.
pesten összepakolunk és indulunk haza. pesten a krisztáéknál kérésre meglocsoltam a virágokat. nem kellett volna... jó hogy volt sok konyharuha, meg szilvia.
indulás után az egérúton rögtön el kellett igazítani egy szeátos sztrítrészert, hogy okosan vágjon be elém, mer széjjel vágom.
mondom, beugrok mamámhoz agárdra. odaértünk, 5 perc múlva jött a vihar, szedhettem össze az összes levert muskátliját. ezután el is indultam haza, majd lelkesen felhajtottam az autópályára. pest felé...
most fekszek, nehogy leverjek valamit.