Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás
ha valami van, már csak telefonon tudtok elérni! amúgy legyetek kész 6 körül! Rocsi te is! Sõt, a legjobb, ha most nekiállsz készülõdni...nálad sose lehet tudni...
No risk - No fun! :P

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás
hááát....nagy a csönd a Balázs részérõl...gondolom nem szereti, hogy kész tények elé állítottuk :piatka:
amúgy jönnek a csajok is (Amiék), õk az elsõ buszig maradnak...na õk a kemények

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ledumáltuk balázs feleségével, úgyhogy jönnie kell :D egyszer látnám már hányni... mindig csak beszél róla. én ma nagyot akarok mulatni!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Aha, akkor tolsz 1-2 pálinkát, és egybõl megjön a bulikedv is ;)
Tegnap nagyon nagy volt az Irie Maffia, kíváncsi leszek Borin mennyien lesznek...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Nincs kedvem/erõm bulizni. Azé Péterfi Borit megnézhetjük. Igazából leginkább egy kis pálinkára vágyom, mert már egy hete fáj a fogam. Lassan tényleg el kéne menni dokihoz, de ma mindegyik csak délelõtt rendelt, hétfõn és kedden meg Pesten leszek oktatáson. Érdekes lesz...
Hétvége jó lesz: motoGP, F1, DH

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
aha, a szokásos, látom...

jó kis pálya lesz hétvégére:
http://freecaster.tv...k-at-mt-st-anne

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
na, akkor este ki jön?

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Szép helyeken tekertél, az biztos.
Én ma majdnem a legnagyobb melegben mentem, de délelõtt (reggel) -ami tényleg kellemesebb lenne- sajna nem tudok menni. Mondjuk ezt Óbányán egy jéghideg Szalonnal kompenzáltam.

(általában: ezt egy "l"-el írjuk!!)

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Lipi ha ennyit tekersz, csak össze jön valami eredmény a 7végén.

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)

Na elhúztam egy óbányai körre ebben a langy' idõben. Megnézem az új kilátót a sípálya tetejénél.

Eddig minden nap tekertem a héten, átlagban 55 km-t, hol terepen, hol pedig aszfalton. Kedden Bazsiból indulva felmentem a Tátikára onnan a Sztupához majd a Rezi-vár következett. A vége 48 Km lett kicsit több mint 800 m szinttel. Ja és reggel 9-re álltalában haza is értem, megúszva a nagy meleget. A jó idôben a lábamat lógattam Keszthelyen vagy Kehidakustányon. Na élni így kell.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Na elhúztam egy óbányai körre ebben a langy' idõben. Megnézem az új kilátót a sípálya tetejénél.

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás
Tudjátok mi a legszebb a nyugdíjas életbe? Az hogy itthon ülök, nem csinálok semmit, de veszem fel a nagy pénzeket amiért ti izzadtok!!! muhahahaha
és elõtte még csak nem is Magyarországra adóztam...nehogymá a sok ingyenélõ belõlem éljen!:D na, így kell ezt csinálni

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás

Muhahaaha,szerinted a nyugdíjas teambõl hányan fognak jönni? Vagy van nyuggerkedvezmény? De rám számíthatsz! A pécsi huligánok esetleg?

Ez a beszéd!
Mi már 3-an vagyunk. Van még helyünk a kocsiban. A barátom intéz szállást valami kolesban. Szombat délután indulnánk.
A többiek is jöhetnének, kellene pár járókeret a befutó kordonjához, nehogy lerohanjanak minket a szurkolók!:D
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
De akkor ugye tudod, hogy nem írhatsz ide?!
Ja és kapcsold be a telefonod!

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás

Muhahaaha,szerinted a nyugdíjas teambõl hányan fognak jönni? Vagy van nyuggerkedvezmény? De rám számíthatsz! A pécsi huligánok esetleg?

ááá...nem tudom Rocsi! Pécsrõl nem lehet ám negyed 1-kor lelépni, mert neked akkor van vége a bulinak...:lol1: szóval kinél alszunk/ki vezet/mikor jön az elsõ busz? de egye fene, én vezetnék+autó (nem belehányni!)...persze csak megfelelõ számú érdeklödõ esetén...

amúgy lehet doblak titeket...megérintett egy régi szerelem szelleme (annyit segítek, hogy: :basket:)

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 hozzászólás

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

na,chicken,errõl beszélek.

De akkor nálad ez nem azt jelenti,mint a komlóiaknál,hogy van csaj - nincs buli

Könnyen ugrálsz az asszony Horvátban nyaral.
Jön még kutyára úthenger... :air:

Inkább told a borokat!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
na,chicken,errõl beszélek. Tomi, rád mindig lehet számítani. Állítólag becsajoztál... De akkor nálad ez nem azt jelenti,mint a komlóiaknál,hogy van csaj - nincs buli :D
Ja,épp itt ülök: www.konyari.hu remélem a kokk nem sértõdik meg...

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Muhaha Peti!
A nyugdíjas Csiken péntek este már a nyugdíjas pöcsét fogja Siófokon áztatni a Balcsiban vasárnap estig...majd Öszödön szerda estig.

Full nyugdíjas röpizés "viszonylag kis mennyiségû" sör kíséretében.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Azok mindennap ott vannak ;)
Szombaton amúgy Vad Fruttik lesz, és az még jobb :D
Ma Neo, holnap Irie Maffia, szóval teljesen kötelezõ a jelenlét...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök