Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komlói Bányász

- - - - -

• Please log in to reply
10773 replies to this topic

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Feltöltött kép

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Sok cuccot nulláztam volna le azért a nyárért cserébe... ;)
De az egészséggel nincs üzlet.

Nekem nem tûnt ekkora problémának az a fa, de szar ahogy van, az tuti!

Jobbulást!

Szerzek fûrészt és szétvágom a gecibe...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
mondtam h valami idióta csinálta azt :D

nekem csak a silt verõdött le egy helyen, de jobban örülnék, ha széttört volna az egész, de cserébe nem lenne gipszem ;)
Sei, soku Si.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Így szokott lenni:) De talán most letudtam a szokásos verseny elõtti bakit a vasárnapi eséssel. Azon a szar kidõlt fás ugrón estem amin nullával lehet csak átmenni, mert feldobja a hátulját. Kicsit mentem csak többel mint 0, de az is sok volt... Volt kis elsõ keréken gurulás, aztán elhasaltam. Elég nagyot puffant. Szegény Eszti arra ért oda, hogy elég furán, hörögve veszem a levegõt. Mire letérdelt mellém már kicsúszott egy b***meg, aztán, hogy húú mi van a bukóval!? De még mielõtt kárörvedõ röhögésbe kezdenél elmondom, hogy egy két karcot leszámítva semmi baja nem lett. Viszont a kormányom lehet hogy egy kicsit elhajlott. Nem szeretnék egy újba beruházni, úgyhogy remélem meg fogom szokni.

Rocsi! Pántyának lehet, hogy van átalakítója ISCG05-höz.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Aztán erõs leszel, de béna és megint elzakózol... :D

Pontosan mi is történt?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Torony max hétvégén. Még a sebeimet nyalogatom. Most tekerés lesz, hogy OBn kemény legyek:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Torony?

Nagyon komoly a videó!
hogy nyomja a 360-at?!?!?! :D:D:D
Körbetopog!
Király!

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
A sérült rájder ma megy tekerni, csak ne essen az esõ.

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 posts

[COLOR=Indigo]Minden kedden+ pénteken 19h-kor megyünk futni fel a Kbsk-ra.Aki akar jöhet

nem 100%, de lehet jövök ma! jó kis futóidõ van

amúgy van valaki, aki bringázik még?? 1 sérült rider, 1 sérült bike, 1 átigazolt futó, 1 alkoholmámorban úszó...Bogyó, Lipi, Csocsó keep on riding! :o
No risk - No fun! :P

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
van róla videó is:

tehetséges :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Rocsi!
A mai POD-ot nézted? :D

Feltöltött kép

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Versenykiírás holnapra lesz csak kész. Már csak pár apróság kell. Egyébként a tavalyi lett átalakítva. Nem jött az ihlet... Fax még mindig nem jött.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Hát gyerekek biztos jó volt az orfûi boszorkányozás is, de én nem bántam meg, hogy leléptünk. Akkora bulit csaptunk a csajokkal-Sunyival-Akesszel, hogy atyaúristen....
Hajnalig denszeltünk-pörögtünk-röhögtünk. (Lépcsõház).
Persze hozzá kell tennem, hogy vasárnap délután 5-kor tudtam felkelni és akkor is forgott a világ. Ma este éreztem magam kb. 50%-osnak. Ezért tolok is gyorsan egy arany ászokat.
Bogyó, nem dicsekedtél a szerencsés szondáztatással.
Rocsi, részvétem a láncführer-nek.
Lipi, ne törõdj az intrikákkal, idd a kultúrát! :)

Söci, Rocsi köszi a mai segítséget.

Rocsi, holnap PÁVA!!!

Balázs, jött ma engedély? Nagyon kellene versenykiírás, mit küldök el vazze, nem jön senki DH-ra....

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts
  • LocationWillersdorf (AT)

Lipi, bocs, ezt most kurvára nem hiszem el :D

Pedig valós az írásom, kérdezd meg a Vörös Ferit, Õ is ott volt.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Egyébként ma adtunk a Cooltúúrának egy lapáttal, voltunk az Orsival irodalmi felolvasó esten, Háy János olvasott fel a novelláiból, nagyon jó volt.

Lipi, bocs, ezt most kurvára nem hiszem el :D

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts
  • LocationWillersdorf (AT)
Rocsi!

Irigykedsz a tudásomra, ezt soha nem éred utol.

Egyébként ma adtunk a Cooltúúrának egy lapáttal, voltunk az Orsival irodalmi felolvasó esten, Háy János olvasott fel a novelláiból, nagyon jó volt.

Esetleg, ha találnátok valami színházi programban Háy darabot, mindenképpen nézzétek meg.

Valami idevágó is legyen: mai tekerés 90Km.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ennél ötször nagyobb lángokat tudok kipufogni. de ha a Lipijét gyújtanánk be, az olyan lenne, mint egy utánégetõ.

hatalmas veszteség érte ma a bicajos társadalmat:

végleg jobblétre szenderült a láncvezetõm. behajlott, elhajlott, elfordult, mindent, amit lehetett. plusz a láncom is megcsavarodott, meg talán a tányér is kapott. valami kõ lehetett. hosszú évekig volt hûséges társam, fájni fog a hiánya. ez volt az uccsó alkatrész, ami még fénykoromból való, amikor szponzoráltak... r.i.p.

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 posts
Minden kedden+ pénteken 19h-kor megyünk futni fel a Kbsk-ra.Aki akar jöhet!!:slimak::outofhere:slimak::outofhere:slimak::outofhere

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 posts

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Köszi Rocsi. Elég szépet estem tegnap. Még mindig fáj kicsit a fejem. Elmentem a dokihoz és kiírattam magam egy napra, úgyhogy ma itthon lazulok. De holnap már menni kell tekerni, mert gyenge vagyok.
Én szombaton bringáztam naggyon nagyot. Eszti 5ször fölvitt toronyig. Élveztem, hogy nem kell tologatni és nem töri szét a sarkamat a cipõ. Ilyet többször is kell csinálni!
Rocsi én mondtam, hogy tetszeni fog a boxxer. Még állítgatod egy kicsit, mész pár kört és el is felejted a travist.
Milyen fajta kutya ez? Tök kicsi a feje.