Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Started by
rocsipeti
, 2008. November 09. 22:48
Posted 2009. October 01. - 20:32
Figyelem!
Akkor az idõpont mi legyen?
Jó a SZOMBAT 13.00 Petõfi tér?
Kõlyuk felé indulnánk.
Ha esik az esõ, akkor ugyanez VASÁRNAP.
Nagyon kérem, hogy BELSÕT hozzatok! S mivel ez egy elég hosszú túra (több, mint 60km) kaja sem árt!
Akkor az idõpont mi legyen?
Jó a SZOMBAT 13.00 Petõfi tér?
Kõlyuk felé indulnánk.
Ha esik az esõ, akkor ugyanez VASÁRNAP.
Nagyon kérem, hogy BELSÕT hozzatok! S mivel ez egy elég hosszú túra (több, mint 60km) kaja sem árt!
Posted 2009. October 01. - 20:26
Szerintem fél óra késéssel simán beértek minket, de telefonon tudunk beszélni közben.
Posted 2009. October 01. - 20:00
A Jakab-hegy (pl. Kõlyuk-Melegmány-Erdész ház-Lapis-Sós-hegy-Remete rét-Jakab-Orfû-Komló) tényleg jó lenne, de ez egy kemény túra és tényleg legkésõbb 13.00-kor EL KELL indulni, mert nem érünk haza!
Aki meg nem bírja annyira, Remeténél elmehet Orfû felé és akkor nem kell felszenvednie a hegyre. Sõt ott csatlakozhatnak a Pécsrõl jövõ bajtársaink is.
Mindenki inkább két belsõt hozzon, mert múltkor is pl. öten mentünk és négyen kaptak defkót.
Szombaton fél kettõ elõtt nem tudunk elindulni de azért jönnénk.Lehet hogy vágott puszta felé mennénk ki és akkor beérhetnénk benneteket a remeteréten.Az útvonal már biztos?
Posted 2009. October 01. - 19:56
Posted 2009. October 01. - 13:16
Posted 2009. September 30. - 21:56
Posted 2009. September 30. - 19:41
még egy plusz infó: a DÖKE szervez egy túrát szombatra (elsõsorban általános és középiskolásoknak), és a Meleg-mányi völgy felé visz az útjuk...
http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=2057
bár mire ti elindultok, a túrázók már nem lesznek ott
http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=2057
bár mire ti elindultok, a túrázók már nem lesznek ott
No risk - No fun!
Posted 2009. September 30. - 19:39
Posted 2009. September 30. - 19:37
találgatások helyett én felhívtam a tomaji dh verseny szervezõjét, és õ azt mondta, a verseny idõpontja okt 16-18, de még mindig várnak az engedélyekre!
No risk - No fun!
Posted 2009. September 30. - 17:58
Nekem is jó a szombat! 13.00-kor!! Este meg karaoke!
Vasárnap pl: Mecsextrém.
Vasárnap pl: Mecsextrém.
Posted 2009. September 30. - 13:02
nekem mindegy, h szombat v vasárnap. és azt a melegmányi völgyes útvonalat nagyon csípem! remélhetõleg pénteken meg is lesz az új canga, szóval nekem mindegy, hogy mikor, csak menjünk!
Posted 2009. September 30. - 12:34
Sziasztok!
Tök jó lenne egy közös tekerés amit a Csocsó kezdeményezett. Én is benne lennék csak az a bibi, hogy Vasárnap dolgozok.
Szombat viszont jó lenne. Nektek?
Már lassan fél éve nem tudok elmenni ezekre a közös progikra mert szolgálok vagy Szegeden vagyok suliba. Ti? Tudtok alkalmazkodni? Léber Zotya
Tök jó lenne egy közös tekerés amit a Csocsó kezdeményezett. Én is benne lennék csak az a bibi, hogy Vasárnap dolgozok.
Szombat viszont jó lenne. Nektek?
Már lassan fél éve nem tudok elmenni ezekre a közös progikra mert szolgálok vagy Szegeden vagyok suliba. Ti? Tudtok alkalmazkodni? Léber Zotya
Posted 2009. September 30. - 09:39
A Jakab-hegy (pl. Kõlyuk-Melegmány-Erdész ház-Lapis-Sós-hegy-Remete rét-Jakab-Orfû-Komló) tényleg jó lenne, de ez egy kemény túra és tényleg legkésõbb 13.00-kor EL KELL indulni, mert nem érünk haza!
Na ez jól hangzik! Mi olyat tervezünk, hogy Mánfa-Orfû-Jakabhegy. És reggeli indulással. Ilyen Remeterét féle gumitúristaparadicsomokat messze elkerülve...
De ezeket össze lehetne hangolni valhogy: lényeg nekünk, hogy valamerre menjünk.
Aktuális civil
Posted 2009. September 30. - 09:22
hali!
szombaton én is mennék, ha addig nem jönne v.közbe!
szerintem jó az útvonal is: melegmány-jakabhegy
szombaton én is mennék, ha addig nem jönne v.közbe!
szerintem jó az útvonal is: melegmány-jakabhegy
Posted 2009. September 30. - 09:02
Posted 2009. September 30. - 08:24
Posted 2009. September 30. - 08:18
Aki meg nem bírja annyira, Remeténél elmehet Orfû felé és akkor nem kell felszenvednie a hegyre. Sõt ott csatlakozhatnak a Pécsrõl jövõ bajtársaink is.
Mindenki inkább két belsõt hozzon, mert múltkor is pl. öten mentünk és négyen kaptak defkót.
Posted 2009. September 30. - 08:14
Feri írta:
Szasztok
mit szóltok ismét hétvégén egy túrához vasárnap jó idõ esetén.
reméljük az lesz
útvonalat lehet javasolni!!!
kötelezõ!!!
ja idõpontot is!!!
várom a visszajelzéseteket
üdv
Big Csocso
Szasztok
mit szóltok ismét hétvégén egy túrához vasárnap jó idõ esetén.
reméljük az lesz
útvonalat lehet javasolni!!!
kötelezõ!!!
ja idõpontot is!!!
várom a visszajelzéseteket
üdv
Big Csocso
Posted 2009. September 29. - 21:31
szasz tomika
én mennék bassz, de a térdem felvizesedett, úgyhogy most egy kis pihi. de jövõ héten badacsony, az tuti. szombaton mennénk, úgy néz ki, h a Buktáék is jönnének. más valaki nem akar egy borozós-versenyzõs hétvégét?
bogyó,balázs jönne. chicken kénytelen jönni, mert kompromittáló hanganyag van a kezemben róla. söci, hörváth zoli volt a múltkor is, szóval lennénk páran. akár túrabrinyót is vihetnénk, mint füredre.
a focisták meg 3at kaptak eddig. aszitték a bab is hús.
és hajrá panthers! romo elég balek.
én mennék bassz, de a térdem felvizesedett, úgyhogy most egy kis pihi. de jövõ héten badacsony, az tuti. szombaton mennénk, úgy néz ki, h a Buktáék is jönnének. más valaki nem akar egy borozós-versenyzõs hétvégét?
bogyó,balázs jönne. chicken kénytelen jönni, mert kompromittáló hanganyag van a kezemben róla. söci, hörváth zoli volt a múltkor is, szóval lennénk páran. akár túrabrinyót is vihetnénk, mint füredre.
a focisták meg 3at kaptak eddig. aszitték a bab is hús.
és hajrá panthers! romo elég balek.
Posted 2009. September 29. - 15:46
Hello Komló!
Nekem is sikerült regisztrálni... Mer' veletek már csak itt lehet kontaktusba kerülni! (meg rávett a Kokkk)
Érzi valaki (rajtam kívül) égetõ szükségét annak, hogy részt vegyen a tatabányai DH-n...?
Nekem is sikerült regisztrálni... Mer' veletek már csak itt lehet kontaktusba kerülni! (meg rávett a Kokkk)
Érzi valaki (rajtam kívül) égetõ szükségét annak, hogy részt vegyen a tatabányai DH-n...?