Grásziát én se nagyon erõltetem sajnos.
Szombaton vagy vasárnap mentek Mariborba?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2012. szeptember 10. - 13:03
Írta 2012. szeptember 10. - 13:02
Hát nagyon rajta vagyok már Dr. úr! Ez a videó nagyon fasza de nem értem, beszélek három nyelven ha kicsit többet iszok akkor talán még többen is de ezt a Gracia gyereket valahogy akkor sem értem
Írta 2012. szeptember 10. - 08:43
Írta 2012. szeptember 10. - 08:37
Mai akció: az árkád és a rendõrség közötti szakaszon megyek át a felüljáró felé a belsõ sávban. Kicsivel elõttem a busz a külsõben. A parasztelosztó felõl jön egy hyundai H1 és jobbra fel akar kanyarodni a felüljáróra. Csak azt nem vette számításba, hogy a busz mellett már nincs több sáv. Utolsó pillanatban rövid fékezés, majd nekivágódik a busz oldalának, onnan fel a járdára, majd be a pályaudvar kerítésén. Csak néztem, hogy ez most mi volt. Ha jól láttam nem volt gyalogos a járdán.
Írta 2012. szeptember 09. - 21:57
Mi tekertünk ma reggel 3h-t terepen a Rocsival,+ a Gyenizse Zolival.Tök jó volt.Ezentúl mindig megyünk 7végén.Aki gondolja csatlakozzon.
Írta 2012. szeptember 09. - 18:08
Faszányos volt ez a Maribor. Nekem a hátamban van némi izomláz, meg az ujjaim fájnak, de végre nem lett hólyagos a tenyerem. Jövõ héten megint támadunk! Dani készülj! Ezek az új ugrók nagyon jók lettek. Van egy csomó és mindegyik asztal. Lehet fejlõdni.
Ezt meg érdemes végignézni:
Ezt meg érdemes végignézni:
Írta 2012. szeptember 09. - 16:28
Írta 2012. szeptember 09. - 15:20
Na akkor a legfontosabb:
Anál creampie-os jó reggelt mindenkinek!
Megjöttünk a Maribor országból, iszonyat nagyot zúztunk. Én konkrétan a seggemet alig tudom kitörölni, annyira sajog a kezemben minden ízület és el sem estem...
Van néhány új nyomvonal, leugrás, több asztal egymás után direkt a topábbakra alapozva, ami számomra új dimenziókat nyitott. A talaj tökéletes volt, nem volt poros és sáros sem. Nagyon jól éreztem magam.
Végülis hárman mentünk (Balázs, Tarr Tomi, én) és egyáltalán nem voltak sokan, soha egy percet sem kellett a felvonónál várni.
Kivéve, hogy 10.15-re ott voltunk és a felvonót csak 12.15-kor indították el, mert áramszünet volt .
Végül így is mentünk 8 kört (42km) 18.30-ig, bõven elég volt. Hétkor indultunk, én 11-re értem haza, mikor kipakoltam a többieket.
A Rékussal meg kimentünk Orfûre, a nagy parkolóban megmutatta, hogy mennyire ügyes már 2 keréken!! Na én 7 éves koromban tanultam meg (igaz, az 20"-os camping volt), õ pedig 4 éves...
Ebédre lencseleves, mexikói jalapeno-s/tabasco-s csirke pirított tortilla-val sörrel. Most meg szieszta...
Anál creampie-os jó reggelt mindenkinek!
Megjöttünk a Maribor országból, iszonyat nagyot zúztunk. Én konkrétan a seggemet alig tudom kitörölni, annyira sajog a kezemben minden ízület és el sem estem...
Van néhány új nyomvonal, leugrás, több asztal egymás után direkt a topábbakra alapozva, ami számomra új dimenziókat nyitott. A talaj tökéletes volt, nem volt poros és sáros sem. Nagyon jól éreztem magam.
Végülis hárman mentünk (Balázs, Tarr Tomi, én) és egyáltalán nem voltak sokan, soha egy percet sem kellett a felvonónál várni.
Kivéve, hogy 10.15-re ott voltunk és a felvonót csak 12.15-kor indították el, mert áramszünet volt .
Végül így is mentünk 8 kört (42km) 18.30-ig, bõven elég volt. Hétkor indultunk, én 11-re értem haza, mikor kipakoltam a többieket.
A Rékussal meg kimentünk Orfûre, a nagy parkolóban megmutatta, hogy mennyire ügyes már 2 keréken!! Na én 7 éves koromban tanultam meg (igaz, az 20"-os camping volt), õ pedig 4 éves...
Ebédre lencseleves, mexikói jalapeno-s/tabasco-s csirke pirított tortilla-val sörrel. Most meg szieszta...
Írta 2012. szeptember 08. - 08:05
Írta 2012. szeptember 08. - 00:42
Írta 2012. szeptember 07. - 21:45
Írta 2012. szeptember 07. - 10:39
Nekem nem jó. Holnap Maribor, vasárnap meg kirándulás. Végre megjáratjuk kicsit a Csipeszt, mert egész nyáron csak döglött és napozott. Ideje kicsit futkározni!
Írta 2012. szeptember 07. - 09:16
Írta 2012. szeptember 06. - 11:47
Írta 2012. szeptember 05. - 14:59
Hûû azok a viszkikólák... Attól kezdtél el több nyelven beszélni. Jó kis buli volt.
Rocsi emlékszel, hogy a verseny elõtt a trek sátor mellett, ahol a Monk épp a Gwin fékét szerelte megjegyeztük, hogy még ezeknél is macerás a fékszerelés? És miért esett el a Gwin? Beszart a fék...
ja, mert õ még mindig a prototipus fékeket használta, mert jobbnak találta, mint a véglegest. rábaszott. viszont azt észre sem vettük, hogy az a gambler már 27.5-ös volt!!!
Is Noel Niederberger Really Small? - How Did You Miss It? - Mountain Biking Pictures - Vital MTB
Írta 2012. szeptember 05. - 03:10
Írta 2012. szeptember 04. - 21:25
Hûû azok a viszkikólák... Attól kezdtél el több nyelven beszélni. Jó kis buli volt.
Rocsi emlékszel, hogy a verseny elõtt a trek sátor mellett, ahol a Monk épp a Gwin fékét szerelte megjegyeztük, hogy még ezeknél is macerás a fékszerelés? És miért esett el a Gwin? Beszart a fék...
Írta 2012. szeptember 04. - 21:24
Hát ez igazi "csapatépítõ" hétvége volt!
Rocsi kösz, hogy vasárnap hajnalban visszajöttél értem a kecskésbe, mert tuti nem találtam volna vissza a szállásra.
Gratula minden magyar versenyzõnek! Mi, amiben tudtunk, helytálltunk:D, és a végsõkig kitartottunk!
Köszi mindenkinek, aki lehetõvé tette, hogy ott lehessünk!
Rocsi kösz, hogy vasárnap hajnalban visszajöttél értem a kecskésbe, mert tuti nem találtam volna vissza a szállásra.
Gratula minden magyar versenyzõnek! Mi, amiben tudtunk, helytálltunk:D, és a végsõkig kitartottunk!
Köszi mindenkinek, aki lehetõvé tette, hogy ott lehessünk!
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu
Írta 2012. szeptember 04. - 17:56
Elõször is Csocsó, anyukád minél elöbb gyógyuljon meg! Másodszor, köszi srácok ezt a hétvégét nagyon rosszul éreztem magam, grat az indulóknak!
Nem is tudom minek mentünk el ilyen szarul kerékpározni mint ahogy ezek a dh sok mennek hát rossz volt nézni, a legjobb az a több körbõl álló 21 jurós whiskey-cola volt elvitt minket a rosseb szombat este.....
Nem is tudom minek mentünk el ilyen szarul kerékpározni mint ahogy ezek a dh sok mennek hát rossz volt nézni, a legjobb az a több körbõl álló 21 jurós whiskey-cola volt elvitt minket a rosseb szombat este.....
Írta 2012. szeptember 04. - 12:02
Jobbulást Aranka néninek.Tényleg jó volt a buli nagyon.12 euró porszívózásból,1 Adinyó verseny póló,Jó pár gél + isostar.Jaaa + a pohár készlet :-)))