Ez elég jónak tûnik! Talán csak a BOS csinál hasonlót a gyári tuningal, bár lehet,hogy csak telóknál csinálják. És a Stoy amúgy is drágább.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2009. október 06. - 14:19
Írta 2009. október 06. - 12:29
hm, ha végre elszánom magam vázcserére, akkor asszem tuti ilyen tag lesz az újban:
http://www.pinkbike....rbike-2009.html
kurvára jól hangzik, amit adnak. és a canfieldet lehet rendelni is vele
http://www.pinkbike....rbike-2009.html
kurvára jól hangzik, amit adnak. és a canfieldet lehet rendelni is vele
Írta 2009. október 06. - 10:26
hát igazából csak a keménységével vannak gondjaim...van egy 550-es meg egy 400-as rugóm és sztem pont e kettõ között kéne vmilyen:D..és a levegõvel próbálok játszani..mert be akarom rakni a 400-ast. am 95 kg vok kb.
Írta 2009. október 06. - 09:44
Írta 2009. október 06. - 09:10
Az a baj, hogy vagy görgõ vagy semmi. Jó lenne gépre kötni, de nincs fölös 150ezrem... Majd nézek közben filmet, vagy hallgatok zenét, vagy kötök egy pulcsit, esetleg recskázok...
Írta 2009. október 06. - 08:58
jaja, azt akartam mondani.
vegyél olyan görgõt, amit rá tudsz kötni a számítógépre. és akkor pl végig tudod tekerni a túrdefranszt. automatán állítja a görgõt, ha dombra vagy lejtõre érsz.
én próbáltam anno a görgõt, hát, ha bírni fogod, akkor max riszpekt...
vegyél olyan görgõt, amit rá tudsz kötni a számítógépre. és akkor pl végig tudod tekerni a túrdefranszt. automatán állítja a görgõt, ha dombra vagy lejtõre érsz.
én próbáltam anno a görgõt, hát, ha bírni fogod, akkor max riszpekt...
Írta 2009. október 06. - 08:42
Nem inkább jól rátekert kompresszióval? A progresszivitást a kamramérettel állítod.
Marci sztem akkor a te tagodban is 125psi a min. Egyébként mi nem tetszik a mozgásában? Hány kiló volt az elõzõ tulaj?
Rocsi bocs h nem hívtalak vissza. Elfelejtettem... Tekerés nekem hétköznap nem megy. Jó esetben negyed 7kor tudnék elindulni, de félkor már sötétedik. Tegnap megjött a görgõm, úgyhogy most azzal gyúrok majd. Csak bírjam idegekkel, hogy nem haladok és nem lehet jókat zúzni lefelé.
Marci sztem akkor a te tagodban is 125psi a min. Egyébként mi nem tetszik a mozgásában? Hány kiló volt az elõzõ tulaj?
Rocsi bocs h nem hívtalak vissza. Elfelejtettem... Tekerés nekem hétköznap nem megy. Jó esetben negyed 7kor tudnék elindulni, de félkor már sötétedik. Tegnap megjött a görgõm, úgyhogy most azzal gyúrok majd. Csak bírjam idegekkel, hogy nem haladok és nem lehet jókat zúzni lefelé.
Írta 2009. október 06. - 08:01
az enyém is pusholt, minimál nyomással, legnagyobb kamramérettel, de jól rátekert progresszióval megyek.
ma is tekerek 4-5 körül. aki akar jön. balázs, ma már nem foglak felhívni, hogy gyere velem szembe, mert baszol felvenni a telefont. meg visszahívni is
ma is tekerek 4-5 körül. aki akar jön. balázs, ma már nem foglak felhívni, hogy gyere velem szembe, mert baszol felvenni a telefont. meg visszahívni is
Írta 2009. október 06. - 07:14
Ja Rocsi pushos a tagom, és adtak is hozzá egy kis füzetet amiben le van írva minden beállításhoz, h hány kattintás ide meg hány kattintás oda és akkor lesz optimális...csak nem az ugy kurvára nem jó..gondolom azt annak a részére írták, és súlyához, bringájához igazították, aki eredetileg megrendelte a tuningot....
Írta 2009. október 05. - 21:43
Így gyorsabb
MAGÁZVA VAGY TEGEZVE - mert egyáltalán nem mindegy!
A fõnök aggódik a beosztottja miatt, mert 12-kor mindig elmegy valahova, 2-kor megérkezik, és
újra leül dolgozni. Felbérel egy detektívet, hogy kiderítse, mit csinál közben. A nyomozó másnap
jelenti:
- János ismét elhagyta az irodát, beszállt a kocsijába, a házához hajtott és bent lepihent. Utána
megebédelt a hûtõjében talált ételbõl és lefeküdt a feleségével. Ezután elszívott egyet a legjobb
szivarjai közül és visszajött dolgozni.
- Én már azt hittem valami baj van. Ez nagyon egészséges!
- Khm... Nos, megengedi, hogy tegezzem?
- Természetesen.
- Akkor elmondanám még egyszer: János elhagyta az irodát, beszállt a kocsidba és a házadhoz
hajtott. Ott megebédelt a hûtõdben talált ételbõl. Ezután lefeküdt a feleségeddel, elszívott egyet a
legjobb szivarjaid közül, és visszajött dolgozni.
..Ha-ha, a magyar nyelv!!!.........
MAGÁZVA VAGY TEGEZVE - mert egyáltalán nem mindegy!
A fõnök aggódik a beosztottja miatt, mert 12-kor mindig elmegy valahova, 2-kor megérkezik, és
újra leül dolgozni. Felbérel egy detektívet, hogy kiderítse, mit csinál közben. A nyomozó másnap
jelenti:
- János ismét elhagyta az irodát, beszállt a kocsijába, a házához hajtott és bent lepihent. Utána
megebédelt a hûtõjében talált ételbõl és lefeküdt a feleségével. Ezután elszívott egyet a legjobb
szivarjai közül és visszajött dolgozni.
- Én már azt hittem valami baj van. Ez nagyon egészséges!
- Khm... Nos, megengedi, hogy tegezzem?
- Természetesen.
- Akkor elmondanám még egyszer: János elhagyta az irodát, beszállt a kocsidba és a házadhoz
hajtott. Ott megebédelt a hûtõdben talált ételbõl. Ezután lefeküdt a feleségeddel, elszívott egyet a
legjobb szivarjaid közül, és visszajött dolgozni.
..Ha-ha, a magyar nyelv!!!.........
Írta 2009. október 05. - 21:42
Írta 2009. október 05. - 21:30
bazz, babos pizzát toltam, szelelek is rettenet. de asszem bodza megelégelte, és álmában idenyomott egy olyat, ha nem lenne karfája a székemnek, akkor tuti lefordulok. mondjuk én vagyok a hülye, hogy naphosszat szõlõt ettem vele.
tegnap este valahogy véletlenül a privát szpájszra kapcsoltam, és láttam Alexát (alias Emese) egy bemutatóban...
tegnap este valahogy véletlenül a privát szpájszra kapcsoltam, és láttam Alexát (alias Emese) egy bemutatóban...
Írta 2009. október 05. - 21:22
Írta 2009. október 05. - 21:12
Írta 2009. október 05. - 21:11
Írta 2009. október 05. - 21:10
uh, ez a tatabánya jónak néz ki. tavaly is az volt mondjuk... tomi, a csúcson kell abbahagyni. szép pályafutás volt, most már elkezdhetsz hízni.
marcinak meg pusholt dhx-e van, az nem más nyomáson mûkszik?
bringáról lesz kép. egyelõre a hiperszuper, kibebaszott drága fox villát próbálom rávenni, hogy kimozogja az útját. a fox egy szar, eddig. mondjuk sala mondta meg a frankót, h mi a baja, úgy tûnik, h tényleg az. de a többi cucc az állat. a fékek meg... visítanak, de ettõl még kurva jók. mint a szûzlányok
chicken, és a DP-ben ki volt a cimborád? mer ahhoz ugye két kan kell...
és nem a fejcsõszöged miatt haltál volna meg, hanem azért, mert baszol bringázni. szó szerint
most gondolkodom az nfvsz-en...
marcinak meg pusholt dhx-e van, az nem más nyomáson mûkszik?
bringáról lesz kép. egyelõre a hiperszuper, kibebaszott drága fox villát próbálom rávenni, hogy kimozogja az útját. a fox egy szar, eddig. mondjuk sala mondta meg a frankót, h mi a baja, úgy tûnik, h tényleg az. de a többi cucc az állat. a fékek meg... visítanak, de ettõl még kurva jók. mint a szûzlányok
chicken, és a DP-ben ki volt a cimborád? mer ahhoz ugye két kan kell...
és nem a fejcsõszöged miatt haltál volna meg, hanem azért, mert baszol bringázni. szó szerint
most gondolkodom az nfvsz-en...
Írta 2009. október 05. - 21:07
Bazz, ma voltunk Spinning-elni!
Korábban még nem próbáltam és:
Beszartam!
Alig egy óra, de annyit izzadtam, mintha ruhástul beugrottam volna egy medencébe. Persze nincs menetszél, ami szárítana, de mivel az "edzés" idõtartamának 90%-ában állva kell (kéne) nyomni, ezért brutál kemény. A csaj, aki tartotta, volt vagy 40 kiló és úgy bírta, hogy nem hittem el és a Vera is.
Az elején még poénkodtam, hogy ezzel hogy lehet ugratni meg ilyenek, de a felénél már éreztem, hogy fele sem tréfa... hehe.
Lipi, nem jól olvastad.... az DT!
Javítva.... Köszi.
Korábban még nem próbáltam és:
Beszartam!
Alig egy óra, de annyit izzadtam, mintha ruhástul beugrottam volna egy medencébe. Persze nincs menetszél, ami szárítana, de mivel az "edzés" idõtartamának 90%-ában állva kell (kéne) nyomni, ezért brutál kemény. A csaj, aki tartotta, volt vagy 40 kiló és úgy bírta, hogy nem hittem el és a Vera is.
Az elején még poénkodtam, hogy ezzel hogy lehet ugratni meg ilyenek, de a felénél már éreztem, hogy fele sem tréfa... hehe.
Lipi, nem jól olvastad.... az DT!
Javítva.... Köszi.
Írta 2009. október 05. - 21:07
Írta 2009. október 05. - 21:00
Durva volt ez a pálya! Én tuti meghaltam volna a rövid tengelytávommal és a meredek fejcsõszögemmel...
Amúgy aki meg itthon maradt jöhetett volna karaoke-zni a Zrínyibe. Páran mentünk, de annyian voltak, mint állat.
A zasszony éjfél körül meg csillapíthatatlan vágyat érzett egy kis NFVSZ-hez DT-vel kombinálva...hát nem ellenkeztem, a játszótér jótékony félhomályában elrendeztük. :koniobijc
Szerintem nem randa a Rúzsa Bergakármije, jó nem egy csicsás téma, viszont ezért az árért baromi jó vétel volt és tényleg igényesen van összerakva.
Amúgy aki meg itthon maradt jöhetett volna karaoke-zni a Zrínyibe. Páran mentünk, de annyian voltak, mint állat.
A zasszony éjfél körül meg csillapíthatatlan vágyat érzett egy kis NFVSZ-hez DT-vel kombinálva...hát nem ellenkeztem, a játszótér jótékony félhomályában elrendeztük. :koniobijc
Szerintem nem randa a Rúzsa Bergakármije, jó nem egy csicsás téma, viszont ezért az árért baromi jó vétel volt és tényleg igényesen van összerakva.
Írta 2009. október 05. - 19:56
Hát, Tomi, a videón a hosszú lecsapatós részen nem kapkodod el...
Utánad a gyerek merevvel lenyom.
De azért ne hagyd abba még!
Utánad a gyerek merevvel lenyom.
De azért ne hagyd abba még!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.