Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Ez elég jónak tûnik! Talán csak a BOS csinál hasonlót a gyári tuningal, bár lehet,hogy csak telóknál csinálják. És a Stoy amúgy is drágább.
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
hm, ha végre elszánom magam vázcserére, akkor asszem tuti ilyen tag lesz az újban:

http://www.pinkbike....rbike-2009.html

kurvára jól hangzik, amit adnak. és a canfieldet lehet rendelni is vele :)

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
hát igazából csak a keménységével vannak gondjaim...van egy 550-es meg egy 400-as rugóm és sztem pont e kettõ között kéne vmilyen:D..és a levegõvel próbálok játszani..mert be akarom rakni a 400-ast. am 95 kg vok kb.

bodija80

bodija80

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
hali!

váraljai túra rendben van, majd viszünk esõkabátot!

béke

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Az a baj, hogy vagy görgõ vagy semmi. Jó lenne gépre kötni, de nincs fölös 150ezrem... Majd nézek közben filmet, vagy hallgatok zenét, vagy kötök egy pulcsit, esetleg recskázok...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
jaja, azt akartam mondani.

vegyél olyan görgõt, amit rá tudsz kötni a számítógépre. és akkor pl végig tudod tekerni a túrdefranszt. automatán állítja a görgõt, ha dombra vagy lejtõre érsz.
én próbáltam anno a görgõt, hát, ha bírni fogod, akkor max riszpekt...

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Nem inkább jól rátekert kompresszióval? A progresszivitást a kamramérettel állítod.
Marci sztem akkor a te tagodban is 125psi a min. Egyébként mi nem tetszik a mozgásában? Hány kiló volt az elõzõ tulaj?
Rocsi bocs h nem hívtalak vissza. Elfelejtettem... Tekerés nekem hétköznap nem megy. Jó esetben negyed 7kor tudnék elindulni, de félkor már sötétedik. Tegnap megjött a görgõm, úgyhogy most azzal gyúrok majd. Csak bírjam idegekkel, hogy nem haladok és nem lehet jókat zúzni lefelé.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
az enyém is pusholt, minimál nyomással, legnagyobb kamramérettel, de jól rátekert progresszióval megyek.

ma is tekerek 4-5 körül. aki akar jön. balázs, ma már nem foglak felhívni, hogy gyere velem szembe, mert baszol felvenni a telefont. :) meg visszahívni is

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
Ja Rocsi pushos a tagom, és adtak is hozzá egy kis füzetet amiben le van írva minden beállításhoz, h hány kattintás ide meg hány kattintás oda és akkor lesz optimális...csak nem az ugy kurvára nem jó:D..gondolom azt annak a részére írták, és súlyához, bringájához igazították, aki eredetileg megrendelte a tuningot....

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)
Így gyorsabb

MAGÁZVA VAGY TEGEZVE - mert egyáltalán nem mindegy!

A fõnök aggódik a beosztottja miatt, mert 12-kor mindig elmegy valahova, 2-kor megérkezik, és
újra leül dolgozni. Felbérel egy detektívet, hogy kiderítse, mit csinál közben. A nyomozó másnap
jelenti:

- János ismét elhagyta az irodát, beszállt a kocsijába, a házához hajtott és bent lepihent. Utána
megebédelt a hûtõjében talált ételbõl és lefeküdt a feleségével. Ezután elszívott egyet a legjobb
szivarjai közül és visszajött dolgozni.

- Én már azt hittem valami baj van. Ez nagyon egészséges!

- Khm... Nos, megengedi, hogy tegezzem?

- Természetesen.

- Akkor elmondanám még egyszer: János elhagyta az irodát, beszállt a kocsidba és a házadhoz
hajtott. Ott megebédelt a hûtõdben talált ételbõl. Ezután lefeküdt a feleségeddel, elszívott egyet a
legjobb szivarjaid közül, és visszajött dolgozni.

..Ha-ha, a magyar nyelv!!!.........

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
Olvassatok ímélt.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
bazz, babos pizzát toltam, szelelek is rettenet. de asszem bodza megelégelte, és álmában idenyomott egy olyat, ha nem lenne karfája a székemnek, akkor tuti lefordulok. mondjuk én vagyok a hülye, hogy naphosszat szõlõt ettem vele.

tegnap este valahogy véletlenül a privát szpájszra kapcsoltam, és láttam Alexát (alias Emese) egy bemutatóban...

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

most gondolkodom az nfvsz-en...

Jajj, de nehéz... :)

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
Végre pörög a FÓRUM

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
Máshol járt a fejem.
Teljesen bele estem az Évibe.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
uh, ez a tatabánya jónak néz ki. tavaly is az volt mondjuk... tomi, a csúcson kell abbahagyni. szép pályafutás volt, most már elkezdhetsz hízni.

marcinak meg pusholt dhx-e van, az nem más nyomáson mûkszik?

bringáról lesz kép. egyelõre a hiperszuper, kibebaszott drága fox villát próbálom rávenni, hogy kimozogja az útját. a fox egy szar, eddig. mondjuk sala mondta meg a frankót, h mi a baja, úgy tûnik, h tényleg az. de a többi cucc az állat. a fékek meg... visítanak, de ettõl még kurva jók. mint a szûzlányok :D

chicken, és a DP-ben ki volt a cimborád? mer ahhoz ugye két kan kell...

és nem a fejcsõszöged miatt haltál volna meg, hanem azért, mert baszol bringázni. szó szerint :D

most gondolkodom az nfvsz-en...

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Bazz, ma voltunk Spinning-elni!

Korábban még nem próbáltam és:
Beszartam!

Alig egy óra, de annyit izzadtam, mintha ruhástul beugrottam volna egy medencébe. Persze nincs menetszél, ami szárítana, de mivel az "edzés" idõtartamának 90%-ában állva kell (kéne) nyomni, ezért brutál kemény. A csaj, aki tartotta, volt vagy 40 kiló és úgy bírta, hogy nem hittem el és a Vera is.
Az elején még poénkodtam, hogy ezzel hogy lehet ugratni meg ilyenek, de a felénél már éreztem, hogy fele sem tréfa... hehe.

Lipi, nem jól olvastad.... az DT!
Javítva.... :) Köszi.

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
Chicken!

A DP, hogy jött össze? Volt segéd eszköz is a tatyóban?

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Durva volt ez a pálya! Én tuti meghaltam volna a rövid tengelytávommal és a meredek fejcsõszögemmel...

Amúgy aki meg itthon maradt jöhetett volna karaoke-zni a Zrínyibe. Páran mentünk, de annyian voltak, mint állat.
A zasszony éjfél körül meg csillapíthatatlan vágyat érzett egy kis NFVSZ-hez DT-vel kombinálva...hát nem ellenkeztem, a játszótér jótékony félhomályában elrendeztük. :koniobijc

Szerintem nem randa a Rúzsa Bergakármije, jó nem egy csicsás téma, viszont ezért az árért baromi jó vétel volt és tényleg igényesen van összerakva.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát, Tomi, a videón a hosszú lecsapatós részen nem kapkodod el... :P
Utánad a gyerek merevvel lenyom.
De azért ne hagyd abba még! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D