Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)

Hááát, 26e-ért halogént azért inkább ne ;)

Két különbözõ fejjel és két akkuval, meggondolandó

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Na! Megvolt az elsõ görgõzés. Annyira nem volt vészes, de azért szívesebben mentem volna veletek Szászvár felé. Kapjátok be!:D Chickent láttam hazafelé. Durva itt bent menetszél nélkül tekerni. Izzadtam mint egy ló. Legközelebb teszek magam alá egy vödröt, hogy ne a szõnyegre csöpögjön:) Közben néztem a 3focust. Azt hittem kb 40 perces lesz, de 55 lett belõle. A végén már kivoltam. Holnap egy rövidebb filmet választok. Elõtte megettem egy raklap szõlõt amitõl 20 perc után csak úgy szálltak a galambok. Szerintem ma már senki nem fog bejönni a szobába...
Lámpa jó lenne, de most nincs rá keret, olcsó szart meg nem akarok venni.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ja, errõl a lámpás topikban is beszéltek, és azt mondták, hogy viszonylag jó...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Time pedálokról van valakinek tapasztalata?
Esetleg valami más masszív pedálról?
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Ez sem rossz, csak állítólag nagyon lassan ér ide!
Infó itt:http://translate.goo...official&hs=Vya
www.vidakhaz.hu

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hááát, 26e-ért halogént azért inkább ne ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
Lámpákat itt is nézhettek, ezért az árért szerintem jó vétel.
http://www.actionspo...Kit::11161.html

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Kb. akkor indultam el a Dobogóra, hogy lefelé zúzzak egyet. (7km lejtmenet, kövek, dózerút, szûk erdei csapás)
Jobb is lett volna ha találkozunk! Ti nem tévedtek el, én meg nem törtem volna rommá a pedálomat a Dobogóról lefelé.
Azért a sör még biztos belefért volna!
A számom :+36309975159
www.vidakhaz.hu

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás

na. A másik nehézsorsú chicken barátommal éppen (16:40) szászváron sörözünk. Sanyi vazz,hívni akartunk,de nincs meg a számod. Cigányhegyrõl jöttünk át,hogy megnézzük váralját. De valszeg chicken 10 éves térképe elavult,mer mázán lyukadtunk ki. Szóval ser.

egy egész jó térkép:http://www.turistaut...row=0&shading=1Elvileg a kék kereszt lenne a jó a cigány-hegy fölötti elágazóból ha jól néztem de nem vágom mert nem mentem még arra!

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
Szép ez a kerékpár Rocsi:D Viszont nagyon sokat ront az összképen az a kulacs meg a nyeregtáska..persze nem azt mondmo h vedd le..fõ a praktikusság:) Fox-okra am ez elég jellemzõ...mármint a levegõsökre az, hogy nem mozogja ki teljes mértékben az útját. Nekem is a BigHitben a 36 Float a 16 cm-bõl kb 14-et mozgott ki amikor ideális volt nekem a levegõnyomás:( Ettõl függetlenül imádom a Talasomat..

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
na. A másik nehézsorsú chicken barátommal éppen (16:40) szászváron sörözünk. Sanyi vazz,hívni akartunk,de nincs meg a számod. Cigányhegyrõl jöttünk át,hogy megnézzük váralját. De valszeg chicken 10 éves térképe elavult,mer mázán lyukadtunk ki. Szóval ser.

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Nekem van egy Nextorch T9-es lámpám, xenon izzós, ami "csak" 110 lumen fényt produkál, 3db 3v-os fotóelem kell bele, és ezzel 1,5órát lehet világítani.
Ezzel a teljesítménnyel éjjel ugyan olyan jókat lehet csapatni mint nappal!

De úgy 50000ft-körül, már 1000 lumenes lámpát is lehet rendelni :Fényerõ: 1000Lumens
Teljes fényerõ : 100 perc szabályozott kimenet.
Ház: Aerospace minõségû alumínium .
Reflektor: Magas hõmérsékletû fehér fény.
Bevonat: fekete eloxált
Water Proof: IPX-8.
Fény: tökéletes koncentált
Súly akkumulátor nélkül: 380g
Hossz: 182mm
Testület átmérõ: 45.6mm
Fej átmérõ: 63.5mm
Mûködési hõmérséklet: -25 ℃ -60 ℃
Szín: fekete Taktikai
Package: gift box Csomag: ajándékdoboz

És ez is csak 1 ledes!

Ezek csak alternatívák.
Na ennyit a lámpákról!

De addig is amíg besötétedik, menjetek tekerni! Én is ezt teszem.
www.vidakhaz.hu

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

A 20 Watt névleges teljesítmény [...] 3 db AAA elemmel/akkumulátorral mûködik

Aham :D
Kb. 10 perc ezen a teljesítményen és a 900mAh-s akksi lemerült ;)
Bár 5A-t nem hiszem hogy egyáltalán leadna...

Miért nem vettetek hozé féle lámpát annak idején? ;)
Vagy próbálkozzatok Bánkos Tibinél, hogy a házfelújítás mellett csináljon már pár lámpát. Bár én ehhez nem so reményt fûznék...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Hihetetlen erõs, reflektor erõsségû LUXEON LED-es elemlámpa. Nagy teljesítményû. A lámpában lévõ P4-es LED élettartama 50-100.000 üzemóra. A 20 Watt névleges teljesítmény a sötétben, köd mentes környezetben 100-150m-es fénycsóvát is hagyhat maga után! Szembe világítani szigorúan TILOS! 3 db AAA elemmel/akkumulátorral mûködik (nem tartozék). Energiafelhasználása rendkívül gazdaságos, az használt elem teljesítményétõl függõen akár 3-8 órán keresztül is üzemel. Az enyhe melegedés normál üzemi állapot. A LED technológiának köszönhetõen izzócserére sosem lesz szükség, a dióda várható élettartama ugyanis 80 - 100 ezer üzemóra. (napi 5 órás használatban ez 16.000 nap!!!)

A lámpa háromféle üzemmódban üzemeltethetõ:
1. erõs, erõteljes reflektor fény
2. erõs, erõteljes fényerejû villogás
3. takarékos fényû elemlámpaként

Az üzemmódokat a lámpa végén elhelyezkedõ kapcsolójának érintésével váltogathatjuk! A lámpa fejének elõre-hátra húzásával a zoom-ot lehet üzemeltetni. A lámpa lencséje a fénycsóvát összpontosítja, pl. biciklire szerelve beállíthatjuk a magunk elé vetített fénysugarat.
20W típusú LED lámpa - Zoom
Egyéb információ:
105 mm x 35 mm, alumínium ház, fröccsenõ vízálló!

Luxméter mérés eredménye 5-10 cm távolságból: 81.200 LUX
Fogyasztói ár: 4890 Ft/db
Kép itt: http://picasaweb.goo...feat=directlink
A felfogatást meg valahogy biztos meg lehet oldani.:D
www.vidakhaz.hu

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

na:

figyeljetek nyámnyilák! mi lenne, ha vennénk lámpát, és akkor nem lenne baj, hogy 6kor sötét van??? én már rámentem a projektre, 20-30ért tisztességes felszerelést kapni. és akkor nyomhatnánk este is. tudom, nem sokan fognak rákapni, de ha már nem egyedül kell mennem, akkor is jó :)

Hetekig nézegettem a lámpákat a neten (user review-okat, stb). Cateye-bõl kettõt kell venni, egyet ami távolra visz, egyet ami szór, de én úgy találtam, hogy gyenge minõség (országútra jó, terepet nem bírja) akksik nem férnek bele vagy csak farigcsálással, stb. A Cateye "nagyobb" modelljei pedig drágák és nem túl korszerûek. Nekem nem nyerte meg a tetszésem. Nálunk fõleg ezeket lehet kapni. CRC-n is nézegettem a lámpákat, ami jó, az 50-100 között mozog.

A lámpáimat láttad, fémházasak, bírják a dh-t. Meg se mozdul a kormányon. A lényeg, hogy külsõ akksis (ez nem jár a lámpához), 4db AA-val megy (amit én veszek meg a töltõvel együtt), ha elhasználódnak az akksik könnyen pótolhatók. Ez 2x200 lumen, 1 ledesek. Nagyon drágák, de ennyiért nem találtam jobbat. Ha találsz jó áron jót, engem is érdekelne nagyobb fényerõvel, 600 lumen vagy több.

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás

A váralja túra tetszene még nem voltam ott.A térdem úgy javul hogy el sem hiszem ma már tekertem egy 50es-t.Ha a nyársalás nem kötelezõ jellegû akkor szívesen mennék én is!Azért nem idõznék mert itt a családom is itthon is lenne még du dolgom.

hali
persze én is mennék ha minden ok idõjárás terén
lányok nyársalnak rendben
de szerintem emailen is küldjétek körbe!!!!!!

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás

ha már így egymás közt vagyunk ("a fórumos klikk") lenne egy kérdésem
Csocsó!
én nem éreztem a hagodban, hogy megsértõdnél volna, hogy egyesek keresztbeszerveztek és "elvitték" elõled az embereket...valahogy nem ilyennek ismerlek...de javíts ki, ha tévedek

Halihó!
tényleg nem sértõdöm meg
vasárnap jót túráztunk, eddig is megszoktam ha egyedül mentem, de most többen jó volt nagyon.
Ki ekkor megy ki akkor nem vitázom
én 1 ember miatt nem szervezem át szombatra, mert egyszer megjelenik hogy jön velem 10 év után bringázni
meg amúgy sem tudtam volna menni szombaton
de az igazság akkor is az akármit mondtok, a vasárnapi népbõl, ketten ha olvassák ezt a fórumot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja és nem is fogják olvasni felkészülhettek rá!!!!!!!
úgyhogy maradjunk ennyiben

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ma pedig egy kicsit mindenki gondoljon rájuk:

Posted Image

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
na:

Posted Image
Posted Image

kell egy szélesebb kormány, egy centivel rövidebb stucni. a foxot megszereltem, kezd jó lenni. majd meglássuk.

ja, és van egy pár eladó 515ös spd-m 5ezerér.

figyeljetek nyámnyilák! mi lenne, ha vennénk lámpát, és akkor nem lenne baj, hogy 6kor sötét van??? én már rámentem a projektre, 20-30ért tisztességes felszerelést kapni. és akkor nyomhatnánk este is. tudom, nem sokan fognak rákapni, de ha már nem egyedül kell mennem, akkor is jó :)

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
Ez kemény: [/URL]