egyenlõre semmi biztos a vasárnapról úgy láttam még senki nem írta mikor,honnan kellene indulni.az idõ nagy kérdõjel lehet de azért kéne valami támpont.nekem sajna emil cím hiányom van nem nagyon tudok így írni de ha tudunk menni szerintem 9-9.30kor indulni kellene bár nekem csak az út fele ismerõs nem tudom mennyi idõ alatt lehet letekerni váraljára.hali
persze én is mennék ha minden ok idõjárás terén
lányok nyársalnak rendben
de szerintem emailen is küldjétek körbe!!!!!!
Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Posted 2009. October 09. - 19:54
Posted 2009. October 09. - 17:46
Vasárnap mászunk egy Zengõt. Gyalog, kutyákkal...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. October 09. - 17:05
Posted 2009. October 09. - 12:36
Posted 2009. October 09. - 12:07
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. October 09. - 09:58
Most még elég a thermós, de ha hidegebb idõben is akarsz tekerni akkor windstopp, és az egyéb ízületeket sem árt védeni, mert könnyen kikészülnek.
Én mindenféle idõjárási körülmények között szoktam menni.
Voltam már -10 alatt is, de azzal már nagyon kell vigyázni, fõleg a kéz és lábfejre, könnyen össze lehet szedni egy kis fagyást.
Csak rövid nadrágom van, mert még nem tudtam hosszút beszerezni. Elég volt az is, bár 20 fok alatt már fáztam benne (a múltkor vágotpuszta után a lapisra érve már felfelé is hideg volt). Pénz szûkében vagyok, két nadrág kicsit sok lenne. Szerinted egybõl vegyek windstopposat vagy 5 °C-ig elég a sima thermos?
Rendeltem a CRC-rõl kamáslit, sapkát és téli kesztyût, illetve windstoppos dzsekim már van.
Posted 2009. October 09. - 09:20
Megy ma valaki Pécsrõl Komlóra?
Egy icipici csomagot kéne elvinni a MOL kútig (az kb mindenkinek útba esik).
Elõre is kössz!
Este nincs kedvetek Sikondán pancsolni egyet?
Lesz fél 10-tõl koktélos-zenés lubickolás.
Mi megyünk!
Hétvégén meg kell nagyot csapatni!!!
Posted 2009. October 09. - 07:53
én meg ma is megyek valahova 3-4 körül.
de szép idõk voltak ezek...
Posted 2009. October 09. - 07:22
Posted 2009. October 09. - 04:02
http://picasaweb.google.hu/VkSanyi/DhSzilvas?feat=directlink
www.vidakhaz.hu
Posted 2009. October 09. - 02:15
Milyen külsõ hõmérsékletig szoktatok tekerni? Hosszú kantáros nadrágból szerintetek mit érdemes venni, sima thermosat vagy egybõl windstopposat? Nadrág alá szoktak valamit húzni?
Most még elég a thermós, de ha hidegebb idõben is akarsz tekerni akkor windstopp, és az egyéb ízületeket sem árt védeni, mert könnyen kikészülnek.
Én mindenféle idõjárási körülmények között szoktam menni.
Voltam már -10 alatt is, de azzal már nagyon kell vigyázni, fõleg a kéz és lábfejre, könnyen össze lehet szedni egy kis fagyást.
www.vidakhaz.hu
Posted 2009. October 09. - 02:05
Posted 2009. October 09. - 00:25
freddy: tányérnak semmi baja, a tárcsának sem. max annyi, h venned kéne elõre egy nagyobbat. nagy darab is vagy, meg sokat is fékezel, elkélne elõre egy 185ös tárcsa.
Az van fent, eleve ezzel kértem a biciklit. A hátsót is kicseréltem 7"-osra, aznap mentem vele elõször, amikor összefutottunk.
Nem terepen fékezek ennyit egyébként, hanem fõleg hazafelé, amikor jövök le a hegyrõl betonon, az viseli meg a féket. Én meg nem bírok 20-al menni, naná hogy 50-60.. 8" kellene elõre, a Dart 2-nek már ez is sok szerintem. Majd a Pike-ra 203-as fog menni.
Amúgy azért ilyen tiszta, mert most tisztítottam le. Minden biciklizés elõtt szoktam, mert ilyen idõben telemegy porral, nem elég letörölni a láncot.
Posted 2009. October 09. - 00:25
Posted 2009. October 09. - 00:20
Bár, ha viszem magammal még 1l zöld teát, akkor visszatekerek, csak a töbiekkel nem tudom mi lesz...
Posted 2009. October 08. - 23:55
Tomidny, azért a Zengõoldal se kutya! A múlt vasárnap voltam, és végig le lehet menni a meredeken. Már nincsenek útban a rönkök, illetve át lehet menni rajtuk.
www.vidakhaz.hu
Posted 2009. October 08. - 23:48
Nem te jöttél 1,85-ös gumival amikor orfûn én is defektet kaptam?
A kis lánctányér szted nem cserés? FSA Power drive van rajta, szerintem ehhez nincs külön lánctányér.
A féktárcsát és a fékpofákat nem lenne érdemes (kivett, leszerelt állapotban) enyhén megcsiszolni? Autó szerelésnél is így tettem.
De én.
A lánctányér még biztosan jó. Látnád az enyémet!
Már én is csiszoltam, és jobb is lett, de csak akkor csiszold ha már érzed hogy nem fog rendesen, és akkor is csak valami nagyon finom papírral.(minimum P240,vagy még finomabb)
www.vidakhaz.hu
Posted 2009. October 08. - 23:47
Szerintem túl tiszta és több terepet kíván az egészKis segítségeteket szeretném kérni.
Az elsõ fékem így néz ki, enyhén bemaródott, illetve a lamellák kicsit bebarnultak. A betétek még minimum 50%-osak. Ez gáz?
http://www.freddy.hu/temp/IMG_2660.jpg
A hajtásomon meg a legkisebb kerék így néz ki. Útban van egy profi parktool lánckopásmérõ a crc-rõl, de lehet már késõ..
http://www.freddy.hu/temp/IMG_2671.jpg
Szerintetek cserés?
Hétvégén elvileg megy egy pécsi különítmény Zengõ fele. Bár még sok minden múlik az idõn, de ha nem esik a hó, akkor bringa...
Én mondjuk most látatlanba lecserélném a Zengõt erre a lejtõs gyökeres, köves cuccra, de akár a kamikáze DH-ra is
Posted 2009. October 08. - 23:05
tomi, majd meglássuk. elõször legalább azt kéne tudni, hogy lesz-e egyáltalán verseny.
freddy: tányérnak semmi baja, a tárcsának sem. max annyi, h venned kéne elõre egy nagyobbat. nagy darab is vagy, meg sokat is fékezel, elkélne elõre egy 185ös tárcsa.
sanyi, time pedálom az országútin volt. isten. de a montisról fogalmam sincs. nekem viszont van egy keretes shimano dh pedálom. le van rúgva, de valszeg még jó ideig mûködni fog. olcsóért megszámítom.
vazze, estisóderben volt ez az osvárt andrea. na, ez szép. meg okos is.
dikk:
Posted 2009. October 08. - 21:38
A féknek csak az a baja, hogy sokat használod.
Egyébként szerintem ez normális kopás.
Nem te jöttél 1,85-ös gumival amikor orfûn én is defektet kaptam?
A kis lánctányér szted nem cserés? FSA Power drive van rajta, szerintem ehhez nincs külön lánctányér.
A féktárcsát és a fékpofákat nem lenne érdemes (kivett, leszerelt állapotban) enyhén megcsiszolni? Autó szerelésnél is így tettem.