Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

tod

tod

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás

Kattogásra már elvileg megvan a megoldás, de ha mégsem sikerül megcsinálni, akkor sem lesz baja, csak marad az idegesítõ hang. Még épp csak szétborítottam a villát, úgyhogy nem tudom milyenek a szimeringek, de szerintem rendben vannak. Mondjuk Mosquitonak 2 hónap alatt szétmentek, de szerintem az övében egy csepp olaj sem volt.

Hol kattog a villa? Nekem is uj Boxxerem van az enyém is csinálta, de meglett oldva kb 100ft ból.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
kötelezõ cannondale törióra:

http://www.vitalmtb....,2590/sspomer,2

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
úgy látszik, megint egyedül megyek. pedig olyan szép idõ van, hogy iszonyat. 2-3 között startolok.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Nekem ma Buzipöst... :(

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
de szép idõ van! délután irány tekerni!

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
Balázs van rá valamennyi esély h pénteken át tudnám vennie a cuccot? Csak mert elképzlehetõ h már hnap el tudnék menni érte...de ha nincs kész nekem nem gond a hétvége csak hátha. ??

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
Huhh hát ha kattogás sem lenne az maga lenne a tökéj:-O:D(Y)

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Kattogásra már elvileg megvan a megoldás, de ha mégsem sikerül megcsinálni, akkor sem lesz baja, csak marad az idegesítõ hang. Még épp csak szétborítottam a villát, úgyhogy nem tudom milyenek a szimeringek, de szerintem rendben vannak. Mondjuk Mosquitonak 2 hónap alatt szétmentek, de szerintem az övében egy csepp olaj sem volt.

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
Örülnék ha sikerülne mozgásra bírni Balázs:) Sõt az lenne a legjobb ha szép mozgásra:D Ja meg ha még telik arra az idõdbõl akkor légyszi nézd meg h a kattogással tudsz e vmi csinálni..bár sok reményt nem fûzök hozzá. Tényleg elég gányul hangzik a helyzet:S..Szimeringek stb jó állapotban vannak?

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Küldtem péntekre meghívót, gyertek! Egy jó év végi záró programot találtunk ki a Norbival (mondjuk, õ pont nem tud jönni), errõl is beszélnénk.

A bál okés!

Most búzasert tolok, este meg spinning majd creampie ide-oda júúúúj, sírok.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Én pénteken remélhetõleg szabin leszek és ha az idõ is úgy akarja akkor végre két hét után bringára ülök és tekerek egy jót. Aztán hétvégén meg pöcslógatás, tornyozás és kutyázás.
Nálam van a Tarr Tomi boxxere. Szétkaptam, lemérem. Kíváncsi vagyok milyen súlyban van és hogy sikerül e mozgásra bírni. A jobb szárban kb 1-2ml olaj volt csak, a balban meg szinte csak zsír, de abból sem sok... Elég vicces, hogy ezen spórolnak egy 100e+ telón.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ma hazamegyek, éljen!!! mindent elintéztem, kivéve egy dolgot... de pénteken visszajövök megint egy napra :( szombaton sörtúra+bál! meg kéne tekerni is jó sokat.

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Ha lehet terepen fussatok,mert ott jobban fejlõdik a tüdõ,és szívósabb lesz a manus.Csak 1 kis jó tanács.7végén már tekerhetünk terepen,már nem lesz sár.Szerintem ebéd után mindenkinek jó,de majd +beszéljük.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Szépe ez a GT, csak a villaszöge fura ezen a képen. Olyan mintha falnak ment volna.
Sok hülyeséget kérdezett a srác? Nekem elég körülményesnek tûnt. De mit vársz tõle, bankban dolgozik...:) Sört majd adom. Köszi!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
szép reggel :) !

Feltöltött kép

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ejj baszki, ma reggel 8tól este 8ig melóztam. de holnap kicsit nyugisabb lesz. holnap a konditermet is meglátogatom. gyúrunk vazze. balázs, a telód elkelt, de sok sörrel jössz, mert nagyon gyógyegér volt a csávó. csocsó rugóstagját is elintéztem, szintén egy sör.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás

A mai edzés is letudva, most már lefutok 10 km-t viszonylag elfogadható tempóban ( az életkoromhoz képest ).
Ha már a bringáról sem ír senki, akkor lehet futás is a fórumon.

Nekem ma 9km futás volt 50perc alatt.azért inkább tekernék:)

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)
A mai edzés is letudva, most már lefutok 10 km-t viszonylag elfogadható tempóban ( az életkoromhoz képest ).
Ha már a bringáról sem ír senki, akkor lehet futás is a fórumon.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
én azért kattintottam rá, mert az volt ráírva, hogy bitch :)

ma is voltam egy jót tekerni: cigányhegy-püspöksztlászló. jó volt, és alig volt sár.

balázs, vess erre egy pillantást lécci: http://www.notubes.c...r.php/cPath/679
asszem ilyen felnit veszek. agyak még kérdésesek.

Pepe, grat a vázhoz, már tudom mi lesz ;) ! én mondjuk a tagra vagyok irigyebb...

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Többet nem ültök a gép elé! :pisze::no: