Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komlói Bányász

- - - - -

• Please log in to reply
10773 replies to this topic

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 posts

PaintBallra én is jövök! ;)

Gyere csak, nem baj, ha nem vagy DÖKE-s, majd te leszel a túsz! :D
No risk - No fun! :P

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Tod nekem 2008as teamem van. Télen a csillapítás 2.5, kenés 5, melegebb idõben csill. 5 kenés 20W. A racet Marcinak csináltam. A kompressziót nem szedtem szét. Pontosabban kipattintottam a MC lyukacsos csövének a végébõl a fejet, de a szelepet magát nem mertem szétszedni. Masszívan össze van rakva, a tengely végén lévõ mûanyag pöcök viszont elég gyenge és mivel nem az enyém a teló ezért nem akartam nagyon feszegetni.
Kokkk te DÖKÉs vagy? Csak mert ha nem akkor nem jöhetsz paintballozni:D Zárt körû rendezvény lesz.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 posts
A drávanetes emil címem megszûnik dec.11.-én utánna ezt használom majd :
petertamas78@hotmail.com

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Lipi, elfogadom a kihívást! ;)

És mi a helyzet a péntekkel?
Ti féle bagázs/buli, vagy átlag földi halandók is próbálkoznak?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tod

tod

vendég

• fórumtag
  • 44 posts

Örülök, hogy tetszik. Remélem nem fog szétesni:D Én is leteszteltem ma az enyémet toronynál, mert hígabb olaj került a csillapításba. Érezhetõen jobban reagálja le a kisebb akadályokat, viszont egy két keményebb féktávon eléggé összecsuklik, úgyhogy még állítgatni kell kicsit. Elég csúszós volt ma a pálya. Pár helyen akkora köd volt, hogy már komolyan zavart. Fél 5kor indultunk vissza a kocsihoz és már kezdett sötétedni. A köddel elegyítve elég baltás gyilkosos hangulata volt az erdõnek.

Szétszedted kompressziót? Milyen olaj van a tiédben? enyémben a kompressziónál 2.5 ös kenõolaj meg 5w.

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts
  • LocationWillersdorf (AT)

Széjjjeeee lesz lõõõveee a hátsóóód.:rocketman

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

Chicken, hívtam Verát, de nem vette föl.
Holnap Pest, de remélem korán visszaérek, akkor megoldom.
Legmaxabb esetben szerda napközben.
Gáz, hogy így elhúzódott...

Pénteken lesz nyomulás?
Mert Kisbével megyünk Dombóvárra alapozni egy barátunk születésnapjára és utána hívták Kisbét Komlóra.
Csak nem állt össze a kép, hogy azok Ti vagytok, vagy valami másik banda.
(Azt hiszem a vörös haju (‹-vagy ú) csaj, aki múltkor is ott volt Csabiéknál...)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 posts
fotó pályázat
http://www.pafi.hu/_...DC?OpenDocument

paintball:
http://paintballgame...nu=aktualitasok
itt nincs elõzetes info az árról, pontos helyszínrõl, de vannak elrettentõ képek a galériában :snajper:
elõre csak annyit, ezek a sérülések megeshetnek, de nem feltétlenül esnek meg! (azért nekem már volt ilyen...pain(t)ball...hehe)

http://www.paintball...hu/palyaink.php
komlói pincerendszer sztem nagy élmény lehetne, de iszonyú para, adrenalin olyan 200%-on

meg van ilyen is:
http://www.vadaszosz...cegbemutato.php
nem, ne a búvárkodást nézzétek! :)

Csabi! majd írj pár sort, hogy miért is linkelgetek ilyeneket...
meg akkor felhívjam õket, hogy konkrétan mi-merre-meddig?

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Örülök, hogy tetszik. Remélem nem fog szétesni:D Én is leteszteltem ma az enyémet toronynál, mert hígabb olaj került a csillapításba. Érezhetõen jobban reagálja le a kisebb akadályokat, viszont egy két keményebb féktávon eléggé összecsuklik, úgyhogy még állítgatni kell kicsit. Elég csúszós volt ma a pálya. Pár helyen akkora köd volt, hogy már komolyan zavart. Fél 5kor indultunk vissza a kocsihoz és már kezdett sötétedni. A köddel elegyítve elég baltás gyilkosos hangulata volt az erdõnek.

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 posts
Balázs hibátlan a Boxxer! Ma mentem vele...kicsit "rugalmasabb" mint a régi, viszont ennek ellenére fékezéskor merevebb..elég furcsa volt vele menni. Mozgásról meg anynit h nagyon finom, és a kattogás is csak álló helyben nyomogatva hallható. Menet közben nem észleled. Érdekes de valahogy még ezzel a puha rugóval is több "tartalékot" érzek benne mint a régiben...úgy értem h nagyon jól keményedik fel az útja 3/4-e körül...minimálisan érezhetõ a keményedés viszont így sokkal jobban kihasználható a 200 mm..bár lehet h a régi villám volt rosszul belõve és ez a normális. Na a lányeg h megért 3500pénzt:P:D

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 posts
Hú de jó volt tegnap.Cicalány,Zoli k.o.
http://www.legalja.hu/current/20070330_erdei.wmv

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 posts
úgyse értékelitek, én meg ittas vagyok...

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Én ma kutyával voltam déházni. Jól megfuttattam. 3tól fél 5ig nyomtuk és mikor hazaértünk még nem volt fáradt... Hiperaktív dög! Utána még mentem egy kaprunt, de már az orrom hegyéig sem láttam. Az erdõben tényleg nincs sár, viszont annál több levél, ami párszor megtréfált. A városban találkoztam Csabiékkal. Réka még mindig aranyos. Nagyon vagány bringája van. Rózsaszín krúzer.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 posts

Holnap megyünk terepen 13h30-kor.A brinyó bolt elõtt lesz a találka.18h-tol + a Zoliéknál!!!:cheers:

mi még elmentünk a Lapis felé aztán melegmány- kölyuk-sikondai erdõ.jó volt az erdõ így ködben nem nagyon volt sár sem,csak kidõlt fák.így össze jött azért 32km.

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts
  • LocationWillersdorf (AT)

18h-tol + a Zoliéknál!!![/COLOR]:cheers:

Már akit hívtak, ugye.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 posts

Holnap megyünk terepen 13h30-kor.A brinyó bolt elõtt lesz a találka.18h-tol + a Zoliéknál!!!:cheers:

Ok.ketten megyünk!

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 posts

tod

tod

vendég

• fórumtag
  • 44 posts

Neked is új Raced van? Két helyen is kattog. 1. a becsúszó végében lévõ "dugónál", ami a nyomórudat vezeti. A zégergyûrû és a dugó között van egy kis rés ahol mozogni tud. Ezt gyorsan kialátéteztem. 2. a kompresszió szelep amikor visszafele mozgásnál kinyit koppan egy nagyot mikor elér a végállásához. 2Ft lenne megcsinálni, ha bontható lenne, de nem az, így nem tudok betenni egy O gyûrût. Azért ha nem túl elegánsan is, de megoldottam. Egyébként ez a jelenség megfigyelhetõ a régebbi boxxereknél is, csak nem olyan hangos. A tiedet hogy csinálták meg?
Képeket pár napja néztem már és elég jók. Kéne egy jó vaku a fickónak aztán rendben lenne.

Igen az uj Race-m van. haverommal csináltuk meg ketten! Mi szédszedtük a villát az utolsó elemig, így megoldható volt az alátétezés a csillapitás tetején! Szétszedtük teljesen a kompressziót is, bár elég nehezen volt bontható. Azóta tökéletesen mozog!!!

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Neked is új Raced van? Két helyen is kattog. 1. a becsúszó végében lévõ "dugónál", ami a nyomórudat vezeti. A zégergyûrû és a dugó között van egy kis rés ahol mozogni tud. Ezt gyorsan kialátéteztem. 2. a kompresszió szelep amikor visszafele mozgásnál kinyit koppan egy nagyot mikor elér a végállásához. 2Ft lenne megcsinálni, ha bontható lenne, de nem az, így nem tudok betenni egy O gyûrût. Azért ha nem túl elegánsan is, de megoldottam. Egyébként ez a jelenség megfigyelhetõ a régebbi boxxereknél is, csak nem olyan hangos. A tiedet hogy csinálták meg?
Képeket pár napja néztem már és elég jók. Kéne egy jó vaku a fickónak aztán rendben lenne.

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 posts
ha a veres familiából valaki nem bringázik, akkor fényképez...

http://picasaweb.google.com/gergely424

tokod, tomaj fent van