PaintBallra én is jövök!
Gyere csak, nem baj, ha nem vagy DÖKE-s, majd te leszel a túsz!
PaintBallra én is jövök!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Szétszedted kompressziót? Milyen olaj van a tiédben? enyémben a kompressziónál 2.5 ös kenõolaj meg 5w.Örülök, hogy tetszik. Remélem nem fog szétesni:D Én is leteszteltem ma az enyémet toronynál, mert hígabb olaj került a csillapításba. Érezhetõen jobban reagálja le a kisebb akadályokat, viszont egy két keményebb féktávon eléggé összecsuklik, úgyhogy még állítgatni kell kicsit. Elég csúszós volt ma a pálya. Pár helyen akkora köd volt, hogy már komolyan zavart. Fél 5kor indultunk vissza a kocsihoz és már kezdett sötétedni. A köddel elegyítve elég baltás gyilkosos hangulata volt az erdõnek.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
mi még elmentünk a Lapis felé aztán melegmány- kölyuk-sikondai erdõ.jó volt az erdõ így ködben nem nagyon volt sár sem,csak kidõlt fák.így össze jött azért 32km.Holnap megyünk terepen 13h30-kor.A brinyó bolt elõtt lesz a találka.18h-tol + a Zoliéknál!!!:cheers:
Ok.ketten megyünk!Holnap megyünk terepen 13h30-kor.A brinyó bolt elõtt lesz a találka.18h-tol + a Zoliéknál!!!:cheers:
Neked is új Raced van? Két helyen is kattog. 1. a becsúszó végében lévõ "dugónál", ami a nyomórudat vezeti. A zégergyûrû és a dugó között van egy kis rés ahol mozogni tud. Ezt gyorsan kialátéteztem. 2. a kompresszió szelep amikor visszafele mozgásnál kinyit koppan egy nagyot mikor elér a végállásához. 2Ft lenne megcsinálni, ha bontható lenne, de nem az, így nem tudok betenni egy O gyûrût. Azért ha nem túl elegánsan is, de megoldottam. Egyébként ez a jelenség megfigyelhetõ a régebbi boxxereknél is, csak nem olyan hangos. A tiedet hogy csinálták meg?
Képeket pár napja néztem már és elég jók. Kéne egy jó vaku a fickónak aztán rendben lenne.