Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)

Ki lenne benne (pénzügyileg is) egy közös tatárbífsztekezésben, mondjuk egy BMX banditák filmnézéssel együtt?

Én benne lennék, de gondolom csak a jövõ hétvégén kerül sor erre az összejövetelre.
Kedden már in Österreich schlafe ich.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Ezt a biomassza dolgot nem tudtam, de szégyen. Biztos nem a természet vagy a "kisember" érdekeit nézik. Annyira sok radikális jut most eszembe (nem csak ezen ügy kapcsán), hogy minnyá elkezdek náculni...grrrr. Na hagyjuk, inkább nézek ikszvideoszt. Bár nem is kell, idén -egy nap kihagyással is- már fünf ficken...jaaajj.

Ez a Zavatár film pedig valóban szuper volt, mindenkinek ajánlom.
(Söcinek: Nem egy BleerWiccs..buááá, de azért színvonalas.) :D

Százszor inkább megérte ezért kiadni az 1500 Ft-ot (pláne, hogy a Vera fizetett), mint a Végsõ állomás 26. részének 3D-s változatáért.
Nem vagyok egy nagy mozifan (mert skót vagyok kiadni a drága jegyre pénzet...bezzeg a sör), inkább letölteném a filmeket, de ezt tényleg moziban kell látni.

Ma nagyon finomat ettünk a Kikeletben, dagadt vagyok. Mondjuk azóta szálkásítottunk.

Ki lenne benne (pénzügyileg is) egy közös tatárbífsztekezésben, mondjuk egy BMX banditák filmnézéssel együtt?

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás
"El lehet mondani, hány klasszikus filmbõl gyúrta össze Cameron a sajátját: van itt Mátrix, Farkasokkal táncoló, Új világ, sõt, District 9. És még tíz másik. De az Avatar olyan okosan, olyan profin van összerakva, hogy nyugodtan megvonhatjuk a vállunkat: és akkor mi van? Cameron fogja az õsrégi építõkockákat, és úgy tapasztja õket össze, hogy abból aztán elõbukkan valami, amit eddig még soha nem láttunk. A legjobb bizonyíték arra, hogy mennyire nem untatnak az ezerszer látott klisék, az, hogy 160 perc úgy repül el ebben a világban, hogy észre sem veszem. Azt sem, hogy maszatos a 3D-s szemüveg vagy elzsibbad a lábam. Nem kell vécé, nem tudom, mikor ittam meg a kólát, nem tudom, mikor ettem le magam popcornnal. Nem érdekes. Csak a Pandora van, ami amúgy IMAX-osan, a bujazöld indáival körbefon, felemel és nem enged."

http://www.origo.hu/...orthington.html
No risk - No fun! :P

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás

http://hetivalasz.hu...-az-erdot-26001

Loptam Pécsrõl, nagyon kemény.

még el sem olvastam a cikket, de elöljáróban annyit, hogy a pécsi erõmûben a csúnya, ronda füstös környezetkárosító szén helyett fát égetnek...logikus, nem? így legalább 2x akkora kárt tesznek, mert ugye a fák tisztítanák meg a levegõt...
na így tekerjétek fel a központi fûtést

más, bár nem is áll olyan messze...
megnéztük az avatart és jó volt...egyszer mindenképpen érdemes megnézni
persze a felétõl ment minden a szokásos amcsi történet szerint, de hát a popcorn mellé ez való
na jó... jó volt kicsit kalandozni képzeletben :rubik::miotacz::szok:
No risk - No fun! :P

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)
http://hetivalasz.hu...-az-erdot-26001

Loptam Pécsrõl, nagyon kemény.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Tomi, kösz, hogy szóltál, ment a levél.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás
.Helló!Buék mindenkinek! -Csabi,én a levelet nem kaptam meg mert közben megváltozott az email címem. /de ezt jeleztem is/Egyébként én már regisztráltam talán láttad a listán.Ha van valami amit levélben küldenél akkor kérlek ,hogy erre a címre küld: petertamas78@hotmail.com Elõre is köszönöm.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Este akkor mozi?

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Na jó reggelt!

Tegnap max. négy órát voltam (voltunk) ágyon kívül, azt is a kanapén.
Ma vagyok kb. 70%-os. Vuk vagy fosti nem volt, de nem is ettem semmit.
Most takarítás, fabontás-kidobás.

Levlista??? Ezért van a fórum, nem? Bárki olvashatja (írni sem kell) és mindenki tudja a linket. És tényleg nem írunk naponta több oldal hülyeséget, nem bonyolult a fontos infókat megtalálni még ha nem is olvasod naponta (mint a fos iwiw-et).

Számomra a legfontosabb itt: Hogy én azért olvasom, mert kíváncsi vagyok RÁTOK!! Nem csak akkor, ha bulit vagy valamilyen programot szervezünk. Csak ez az üzenetem a fórumot ellenzõknek. :)

Egyébként írtam egy levelet mindenkinek (kb. 50 embernek) a DÖKE regisztrációval kapcsolatosan. Senki nem válaszolt rá, hogy köszi bazmeg, vagy oké vagy nem érdekel vagy bármit.
És ha a regisztrációt megnézed alig tizen regeltünk.
http://www.doke.hu/tagok2.lrp

Természetesen, aki nem akar tag lenni (vagy eddig sem volt), arra ez nem vonatkozik, nincs is semmi gond ezzel. De akinek inge az vegye magára.
A határidõ jan. 30. Persze ez még odébb van, de hányan fogják visszanézni a leveleiket, hogy jajj itt van egy fontos...?!
Még egyszer fogom elküldeni a levelet.
Vagy hányan szavaztatok a legjobb sportolókra, ahol két tagunk is jelölt?
http://www.doke.hu/
Nem csak Dökések szavazhatnak!

bodija80

bodija80

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
Boldog Új Évet minden Bringásnak!!!
béke - Yoko

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
azannya:
http://dirtmountainb...d-car-jump.html

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
én 3szor kaksiztam, mindháromszor más színût :D nem tudom, h ez jót jelent-e.

új év:
valaki csináljon (mondjuk az elnök úr :) ) egy levelezõlistát, amin aztán mindenki rajta van, (kivéve a hegyit :D), és majd azt használjuk mindenre. a ovis sértõdõsdit meg már be lehetne fejezni.

ja, és kurva jó tûzijátékot csináltunk!

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Én még mindig gyengélkedem.2 Vukk volt.K.O vagyok.Jó volt a tegnapi buli nagyon.Örülök,hogy sikerült +beszélni a dolgokat,és már nincs harag.:cool2:

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás
vagyok...
rottty....
rég voltam másnapos
van némi kiesésem de tequila elfogyott meg a pálesz is
ennyi töményet nem ittam 10éve
3x fostam
alul jön a tequila fent a pálesz párolog

még mindig pogácsa van a hajamba

hihi....

na BUÉK mégegygszer

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Zoli, nem hozzátok a lakásba, hanem a bálba.

Jó buli volt! Mi most keltünk, új évi szex. Szédülök.

Rettentõ éhes voltam már és találtam még egy szelet pizzát, amit a buliról hoztunk vissza, megettem. Majd megnéztem a képeket: http://indafoto.hu/c...009_szilveszter

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Na mi van? senki nem ír. Mindenki másnaposan fetreng a saját hányásában??

horgász

horgász

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás

Amikor meg nálunk volt a buli két vagy három alkalommal, akkor gyakorlatilag mindenkinek szóltunk és volt "olyan", aki még annyit sem írt vissza (egyszer sem), hogy:
Köszi a meghívást, de nem érünk rá.

Mindegy, akkor most már megint egy csapat vagyunk, így mindenki tud szólni mindenkinek minden buli miatt (nem úgy mint a mostani szilveszter vagy a Gyurka Zoli szülinapos bálozásnál).

BUÉK!!

Csabi, bocs, hogy nem hívtunk, de gyakorlatilag mi se lettünk meghívva egyik bulitokba sem.

BÚÉK!

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
BUÉK MAJMOK! ELMENTÜNK BULIBA, VISZEK PÁLESZT MEG RAKÉTÁKAT!!! LEGYETEK ROSSZAK JÖVÕRE IS!:ogien:
:polej::impreziar:circle::rofl::throwup::horse::guitar::dance1::ladysman::sexinbed:

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Boldog Új Évet Mindenkinek!!

:cheers:

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Lipi, egészség! ;)

Mindenkinek buék!

Most lefekszem aludni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D