Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komlói Bányász

- - - - -

• Please log in to reply
10773 replies to this topic

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
:):):) Há hun van még április! Pedig jöhetne már. Jó idõ, óraátállítás, munka után világosban bringázás...

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts
  • LocationWillersdorf (AT)

az idõ kapja be. hámilyemmá,hogy áprilisban -6 fok van???

eh tegnap megnéztem a valentin nap címû filmet. tele van nagy sztárokkal, de úgy szar, ahogy van.

Rocsi!

MÁRCIUS, annak is az elsõ harmada.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
az idõ kapja be. hámilyemmá,hogy áprilisban -6 fok van???

eh tegnap megnéztem a valentin nap címû filmet. tele van nagy sztárokkal, de úgy szar, ahogy van.

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 posts

Tomi szemcsit ne vegyél,van nekem 2.Az 1iket neked adom.Jövõ 7en én is megyek usziba.De 1 7en csak 1szer.A Zotya is akar váltót,a Maró is benne lenne.Csucsuka 1 kilcsit se tudsz futni?Jó lenne még pár csapat.Akár jöhettek szurkolni is!!!

látom nem értetted meg Bukta, nemhogy 1km-t 1m-t sem tudok futni mivel nyilal a gerincem
de ti ezt úgysem értitek meg.........

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 posts

Holnap 16h30-kor,akkor jön a Zoli is.

elvileg jó lehet de a fiamnak csak 17.15 kor kezdõdik az úszás nem biztos hogy ott leszek addigra,de kicsit késõbb megyek.

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 posts
Holnap 16h30-kor,akkor jön a Zoli is.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 posts

Tomi szemcsit ne vegyél,van nekem 2.Az 1iket neked adom.Jövõ 7en én is megyek usziba.De 1 7en csak 1szer.A Zotya is akar váltót,a Maró is benne lenne.Csucsuka 1 kilcsit se tudsz futni?Jó lenne még pár csapat.Akár jöhettek szurkolni is!!!

mikor mennél uszodába?

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 posts

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 posts
2.1es taghoz kellene persely tud valaki rá valami megoldást nem találok sehol.

bodija80

bodija80

vendég

• fórumtag
  • 82 posts

Húú ma nagyon jó volt a terep:D Tettye-vidámpark-tv torony-tubes-sós hegy-remeterét ugyan erre vissza nagyon jó volt, sehol semmi sár azt hiszem szintkülönbségben egész jó lehetett ez a táv.

hali!

mentem volna, biztos jó volt! de nem olvasom mindig a forumot!
ha ilyen van írj msn-re vagy csörögj rám, légyszíves!

köszi
béke - Yoko

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 posts
akkor sajnos ki kell hagynom, futni nem tudok
csak úszni meg tekerni.
akkor ez milyen váltó???
de hülyeség!

horgász

horgász

vendég

• fórumtag
  • 108 posts
Talán egy kicsit ide vág:

horgász

horgász

vendég

• fórumtag
  • 108 posts
Tudtam róla, hogy egy idõben lesz a lakókocsi kiállítással, de engem nem igazán kötnek le az ilyenek, meg az éjszakázás után nem igazán lett volna kedvem egész nap járkálni.

Csocso:
ezen a versenyen minden csapat tagnak kell teljesíteni az összes távot. Nem lehet csak úszni, kell bringázni és futni is.
Mi már alkottunk egy csapatott. Bukta, hentiomi, Én.

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 posts
TÉNYLEG jó volt a kiállítás.
de az árak....
nem mondok semmit... de szépek voltak a cangák nagyon nagyon...

asszem veszek egy hajót, BOOTOLOK egyet az nyugisabb mint a bringa!!!!!!!!

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 posts

Márc 28.án indulunk Pécsváradon triatlon váltóban.(Zoli,Tomi,én) Csinál6nátok ti is 1 csapatot.Akár 2t.Tök buli.200 m úszás,5 km bringa spinning gépen,1 km futás.Ezt minden csapattagnak + kell csinálni,és az idõk összeadódnak.Itt a link,ha valakit érdekel.Nem ám csak a buli.:D
http://www.helixspor...=172&Itemid=105

tuti jó lehet
úszást bevállalom ha kell
futni sajna nem tudok tudjátok....
most úgyis járok reggelente úgyhogy megy megy alakul.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
kiállítás jó volt. gólya, volt lakókocsi-kiállítás is! nagyon durva kocsik voltak.
a csocsó még mindig büdöset böfög.
gyönyörû bringák voltak. a pálmát a 2.7 milliós kennondél vitte. nem is tudom, mit gondolnak...

csabi, köszi, hogy felvetted a telefont megint. majd írok itt,ha akarok vmit.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 posts

Szerintem sima pedálos lesz, legalábbis remélem, mert több idõ menne el a cipõ cserével, mint amit nyernénk SPD-vel.

értem erre nem gondoltam.veszek egy úszószemüveget és mehetünk az uszodába.

horgász

horgász

vendég

• fórumtag
  • 108 posts

megnéztem a kiírást nekem ok:) de valamikor el kellene menni úszni,mert idén csak háromszor voltam uszodában.a spinning gép spd-vel mûködik vagy nem?

Szerintem sima pedálos lesz, legalábbis remélem, mert több idõ menne el a cipõ cserével, mint amit nyernénk SPD-vel.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 posts

Márc 28.án indulunk Pécsváradon triatlon váltóban.(Zoli,Tomi,én) Csinál6nátok ti is 1 csapatot.Akár 2t.Tök buli.200 m úszás,5 km bringa spinning gépen,1 km futás.Ezt minden csapattagnak + kell csinálni,és az idõk összeadódnak.Itt a link,ha valakit érdekel.Nem ám csak a buli.:D
http://www.helixspor...=172&Itemid=105

megnéztem a kiírást nekem ok:) de valamikor el kellene menni úszni,mert idén csak háromszor voltam uszodában.a spinning gép spd-vel mûködik vagy nem?