Azért volt, aki nem vette túl komolyan vazz:
Tavasszal szavazz fasszal
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2010. április 12. - 09:17
Írta 2010. április 11. - 23:28
Az a baj, hogy sok ember nem tudta (/ja) megkülönböztetni, hogy mikor szavaz pártra és mikor jelöltre... Ezért képes a nép megszavazni egy alkalmatlan embert a "divatpárt" színeiben...
Írta 2010. április 11. - 23:08
hát, majdnem 50%ot kapott, míg a szoci 25öt. innen nehéz lesz megfordítani az önkormányzatin.
Írta 2010. április 11. - 22:59
Nem az õ pártján állok... Nem rá szavaztam, remélem nincs igazad...
Állítólag kurva jó lesz! Én szívesen mennék! Elsõ versenynek szerintem csak jó lehet...
Állítólag kurva jó lesz! Én szívesen mennék! Elsõ versenynek szerintem csak jó lehet...
Írta 2010. április 11. - 22:55
tudom, de ebbõl kiindulva már tuti, hogy õ lesz.
te tudsz vmit errõl a cserépváraljai pályáról? mert valami szarér nem akarnék elmenni a világ végére.
te tudsz vmit errõl a cserépváraljai pályáról? mert valami szarér nem akarnék elmenni a világ végére.
Írta 2010. április 11. - 22:50
Nem, polgármestert választottunk Te állat amúgy nem érte el az 50% +1-et, ergó mehetsz mégegyszer... (nemszámít)
Szerintem menjünk bringázni...
Nem akarok bunkó lenni, nem vezettem még subarut, de engem már vitt olyan, aki tud vezetni... egy DH verseny az egy DH verseny...! Nem sokat hagysz ki... (hol lesz verseny amúgy?)
Szerintem menjünk bringázni...
Nem akarok bunkó lenni, nem vezettem még subarut, de engem már vitt olyan, aki tud vezetni... egy DH verseny az egy DH verseny...! Nem sokat hagysz ki... (hol lesz verseny amúgy?)
Írta 2010. április 11. - 22:45
Írta 2010. április 11. - 22:41
pont akartam kérdezni, hogy ki akar jönni. holnap felhívlak, aztán megdumáljuk. az a baj, hogy mehetnék hétvégén a fodor peti mellé navigátornak. subaru impreza wrx...300 paci
Írta 2010. április 11. - 22:35
Rocsi...
Akkor hétvégén Cserépváralja??? Vagy hanyagoljuk?
Felszállítással egy ezres a nevezés és állítólag valami új pályát csináltak a versenyre... Mondanál árat benyára akkor tudnék számolgatni, felõlem ketten is mehetünk! Szombat - vasárnap!
Szerintem jó edzõ verseny lenne még a nagy szezonod elõtt!
Minnél elõbb beszéljük meg, mert ha megyünk összerakom a judgey-t, ha nem akkor szétszedem mégjobban és indul a Gyõr training...
ÍRJ !!!
(jobbik: 17% MSZP: 19% há hol élünk???)
Akkor hétvégén Cserépváralja??? Vagy hanyagoljuk?
Felszállítással egy ezres a nevezés és állítólag valami új pályát csináltak a versenyre... Mondanál árat benyára akkor tudnék számolgatni, felõlem ketten is mehetünk! Szombat - vasárnap!
Szerintem jó edzõ verseny lenne még a nagy szezonod elõtt!
Minnél elõbb beszéljük meg, mert ha megyünk összerakom a judgey-t, ha nem akkor szétszedem mégjobban és indul a Gyõr training...
ÍRJ !!!
(jobbik: 17% MSZP: 19% há hol élünk???)
Írta 2010. április 11. - 22:15
Azt hiszem ez ide vág!
YouTube - Hobo Blues Band-Oly sok
Egyébként eddíg is viccelek az országgal.
Rossz vicc volt.
YouTube - Hobo Blues Band-Oly sok
Egyébként eddíg is viccelek az országgal.
Rossz vicc volt.
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu
Írta 2010. április 11. - 22:01
Írta 2010. április 11. - 21:57
Írta 2010. április 11. - 21:40
Ma leugrottam Orfûre bringával, és kb. annyira áztam el mint a Chicken, csak sajnos az esõtõl.
A választás meg olyan mint egy jó Hofi kabaré, mindíg van valami új poén!?
De alényeg az, hogy jó sokáig tart.
A választás meg olyan mint egy jó Hofi kabaré, mindíg van valami új poén!?
De alényeg az, hogy jó sokáig tart.
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu
www.vidakhaz.hu
Írta 2010. április 11. - 21:37
gratula mindenkinek a versenyen elért eredményekért! csak így tovább!!!
bánom, hogy nem mentem ki Orfûre, medvehagymásra
nincs véletlenül v.kinek bowdenes fékkarja eladó?
bánom, hogy nem mentem ki Orfûre, medvehagymásra
nincs véletlenül v.kinek bowdenes fékkarja eladó?
béke - Yoko
Írta 2010. április 11. - 21:20
Hányinger, de azért pár cuccot elfogadnék róla.
Ma déháztunk egy jót a Bogyóval. Találtam egy új nyomot gadány felé és megnéztük a Bogyó csikicsuki pályáját is.
Tegnap meg letekertünk Orfûre Esztivel. Végig terepen mentünk. Volt pár kemény rész.
Réka nagyon ari.
Ma déháztunk egy jót a Bogyóval. Találtam egy új nyomot gadány felé és megnéztük a Bogyó csikicsuki pályáját is.
Tegnap meg letekertünk Orfûre Esztivel. Végig terepen mentünk. Volt pár kemény rész.
Réka nagyon ari.
Írta 2010. április 11. - 20:46
Írta 2010. április 11. - 20:11
Írta 2010. április 11. - 20:09
Írta 2010. április 11. - 19:32
Írta 2010. április 11. - 18:46
Gratula a futóknak, ügyesek voltatok!
A tegnapi Trafik/Pécsi Est Café buli súlyos volt. Ma délután fél 1-re értünk haza. Most az idõjárás kb tükrözi a fejemben zajló állapotokat.
Aki nem volt még, menjen savazni!
A tegnapi Trafik/Pécsi Est Café buli súlyos volt. Ma délután fél 1-re értünk haza. Most az idõjárás kb tükrözi a fejemben zajló állapotokat.
Aki nem volt még, menjen savazni!