Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jah, ha béna is, de az elsõnek legalább van "keretsztorija"... :P

R8 tényleg van Pécsen, de ilyen pályáról nem tudok.
Viszont nagyon remélem, hogy minél elõbb megmutatod!!! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Ezeken meddig dolgoztál? 5perc?:):)
Amúgy nekem egyértelmûen az elsõ jön be.
A 2. az a tipikus nyomulós. Ezt meg azt keresel? Mi kellünk neked!!! bla bla bla... Az ilyen az egyik fülemen be a másikon ki.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
savazzatok! rádió-spotot gyártatok a bumerángba. a következõ kettõ közül lehet választani:
de úgy nézzétek, hogy melyik alapján ülnétek a gép elé, és nyitnátok meg az ingatlanbazárt.

1-es verzió

(Hang, lever valamit, csörömpölés, sípoló gyerekjátékra lép stb.) Ejj, nagyobb lakásba kéne költöznöm, de hol keressek?

Lássuk csak: w w w . in-gat-lan-ba-zar. hu (billentyûzet hang, gépelés)

Ejha, 200.000 eladó ingatlan? Nah, csak találok közöttük megfelelõt magamnak!

De ahhoz el kéne adnom a mostani lakásom. Na / azannya, a www.ingatlanbazar .hu – n korlátlan ideig ingyenesen hirdethetem!

Ezt el is mentem magamnak, mert naponta kerülnek fel új ingatlanok.

w w w . in-gat-lan-ba-zar . hu (billentyûzet hang, gépelés)

2-es verzió

Ingatlant keresel? A www.ingatlanbazar .hu – n 200.000 ingatlan között válogathatsz!

Eladnád az ingatlanod? A www.ingatlanbazar .hu – n garantáltan ingyenesen hirdetheted, míg el nem adod!

Ne feledd, ha ingatlan, akkor www.ingatlanbazar .hu !

200.000 eladó ingatlan, naponta frissülõ választék, hiteltanácsadás, jogi tanácsadás, ingyenes hirdetési lehetõség!

www.ingatlanbazar .hu Kulcs az otthonodhoz!

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Azt gondoltam, hogy nem én raktam össze rosszul:) Szerintem a réginek semmi baja. Ha gondolod berakom amikor hozod a boxxert szervizre. Vagy a Misi megcsinálja?
A tagtartó töcs hol van elrepedve. Egyáltalán melyik? Váz, vagy lengõkar felõli? Szép lett volna ha megnyekken egy letörésen...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ááh, balázs, jól bevásároltam :( a kormánycsapágy nem azért szorul, mert nem jól raktad össze, vagy be kell állítani, hanem azér mer szar. misi mondta,h akármit csinált vele õ is, ilyen szar maradt. az a kancsiból való kcsapágy ami ott van nálad, az szted használható?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ilyen pálya pécsen? hogy ablakon is ki lehet ugrani? nane :) vagy ilyen audi?

ja, misi csináltatja. itt van pipi velem :) még jó, hogy észrevettem, szépen átrendezte volna a vázat, ha megadja magát. misi erre nem jön, de orfûre lehet.

T.Tomika

T.Tomika

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
Ilyen Pécsen is van... (csak Te nem jársz arra)
Bár nem meglepõ hisze EKF... :P

Remélem elkészül...
Misi csinálja?
Õ nem jön versenyre? (kérdezd meg...)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
bulis pálya

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
az van, hogy tegnap kiderült, pipin eltört a rugóstag-befogó bizbasz. szóval lehet izgulni, hogy ma elkészüljön az új. mert különben ugrott a cserépkályha.

egy ilyen parkol a lurdy elõtt:
Posted Image

T.Tomika

T.Tomika

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
Akkor irány cserép? :)

Okos vagy Fõnök..! csak férjen be a sok gumi...:P

szerzek infókat a pályáról!

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Frankó volt a Red Bullos film.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én nagyon jönnék Cserépváraljára, de szerintem június elõtt nem látok hegyet... :(

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
csütörtöktõl jó idõt mondanak. és a sárt szeressük.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Engem lehet érdekel, csak jó lenne látni egy felvételt a pályáról + nem ártana, ha nem esne.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
õõõõõ....ma elaludtam kicsit, ezért örültem, hogy most tuti nem pont akkor indultak, amikor én. és tényleg. ma csak kettõ, de nem túl kirívó eset volt. egy papa, aki minden kanyart szûk íven vett, majd ott is maradt, hogy véletlenül se lehessen balról elmenni neki. majd amikor ráálltam a dudára, akkor még meg is ijedt. a másik meg egy minibuszos, aki a szakadó esõben az m7-esen helyzetjelzõvel ment. amikor mindenki más elsõ-hátsõ ködlámpával. és nem értette, mér villog, integet, dudál neki mindenki. öreg papper vezetett, hátul meg a nyugdíjas táncegylet szurkolt neki. ennyivel kiegyeznék minden nap :)

cserépváraljai kiruccanás senkit nem érdekel? csabi, ujjazhatnál egyet a várromnál.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Vazz ez kemény!

Mondjuk Rocsi, kíváncsi lennék az újabb Komló-Buzipest kalandtúrádra.
Ezzel kapcsolatosan szerintem két dolog lehet:

Vagy az összes hülye (béna, agresszív, topa, 300 lélektanilóerõs sárga szuzuki vagon err...stb) pont ugyanabban az idõben indul el otthonról, mint te és kifogod õket VAGY a hiba az ön készülékében van... hehehe.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
lemondtam a rallit :)

mi ez ma? panaszfal? akkor én nem is mesélem el a napi komló-pest közti hülyéket :)

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás
amúgy meg csak ne panaszkodjak, mert reggel majdnem elütöttek

zebra, Uránia mozi elõtt, állok az út szélén

tanuló vezetõ jön, lassít, megáll

elindulok

erre hátulról, a tanuló mögül, kivág egy autó, és tolja neki ezerrel...

ha kicsit hosszabbak lennének a lábaim, már nem politizálnék itt

erre nem mentség a másik szabálytalankodó, aki a félig a zebrán parkolt, ráadásul egy dobozossal, szóval nem lehetett "belátni" a zebrát,meg a rajta közlekedõ gyalogost...jelen esetben ENGEM !

köcsögkirály
No risk - No fun! :P

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás

(jobbik: 17% MSZP: 19% há hol élünk???)

Tudod Tomi, amikor az ember 1 éve nem kap rendes munkát, és nem érdemes hosszabb távon gondolkodnia a jövõjérõl, mint 1hónap, akkor elkezd kapaszkodókat keresni, és úgy telik az idõ, hogy az egyik remélt sorsfordító helyzettõl a másikig él...
na, én ezért kezdtem el lottózni :)

Ez nem azt jelenti, hogy én a jobbikra szavaztam, de bármi legyen,remélem változás lesz

És a politikának nem itt van a helye! Úgyhogy részemrõl ennyi

A választókról meg annyit, hogy valaki minden egyes jelölõ-karikába/ból kiindulva egy pöcsöt rajzolt tegnap...és ezért eljött "szavazni"!

Ja, pont olyanokat, mint a Csabi linkelt...
No risk - No fun! :P