Rocsi te milyen sulit is jártál ki ehhez?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2010. április 15. - 08:30
Írta 2010. április 14. - 23:19
Viszint ha nem tudunk elmenni, akkor jössz pumpizni!
Milyen sulit kell ehez kijárni? (hol van ilyen?)
Tetszik az ötlet?
Írta 2010. április 14. - 22:01
tomi, kijárod a sulit, felveszünk
viszont lehet aggódni, pipi még nincs kész...
viszont lehet aggódni, pipi még nincs kész...
Írta 2010. április 14. - 13:20
A pályát nekem meg se jelenítette, csak az Audit (múltkor meg nem tudtam hozzászólni amikor az Eszti azthitte MSZP-s vagyok...)
Rocsi szerintem az 1-es nyerõ!
Szerintem viszont párbeszéddel jobb lenne:
(Hang, lever valamit, csörömpölés, sípoló gyerekjátékra lép stb. és CSATTT!) "Áúúú!!!"
-Nagyobb lakást szeretnél? --> ingatlanbazar.hu (suttogva) (hang)
Lássuk csak: w w w . in-gat-lan-ba-zar. hu (billentyûzet hang, gépelés)
Ejha, 200.000 eladó ingatlan? Nah, csak találok közöttük megfelelõt magamnak! (itt a "nah" szerintem felesleges, mert késõbb úgy is használod újra és az "ejha" amúgy is helyettesíti)
De ahhoz el kéne adnom a mostani lakásom.
-Nálunk azt is lehet... (hang)
Na / azannya, a www.ingatlanbazar .hu – n korlátlan ideig ingyenesen hirdethetem!
Ezt el is mentem magamnak, mert naponta kerülnek fel új ingatlanok.
w w w . in-gat-lan-ba-zar . hu (billentyûzet hang, gépelés)
Ingatlan, alb kulcs az otthonodhoz! (hang)
A hang meg többféle lehet... Szerintem kedves vidám nõi hang elõnyösebb mert több férfi fogja hallani (gondolom én) és azok arra jobban figyelnek... meg szívewsebben hallgatják!
Az elején a csörömpölést meg halkról indítanám ilyen lábosokkal aztán mintha közeledne át a lakáson sípolós gyerekjáték és a végén valami hangos (figyelemfelkeltõ) csatt... meg áú (átesik valamin vagy le a lépcsõn, valami durva) amúgy ez kurvajó ötlet.. Gratula!
Rocsi szerintem az 1-es nyerõ!
Szerintem viszont párbeszéddel jobb lenne:
(Hang, lever valamit, csörömpölés, sípoló gyerekjátékra lép stb. és CSATTT!) "Áúúú!!!"
-Nagyobb lakást szeretnél? --> ingatlanbazar.hu (suttogva) (hang)
Lássuk csak: w w w . in-gat-lan-ba-zar. hu (billentyûzet hang, gépelés)
Ejha, 200.000 eladó ingatlan? Nah, csak találok közöttük megfelelõt magamnak! (itt a "nah" szerintem felesleges, mert késõbb úgy is használod újra és az "ejha" amúgy is helyettesíti)
De ahhoz el kéne adnom a mostani lakásom.
-Nálunk azt is lehet... (hang)
Na / azannya, a www.ingatlanbazar .hu – n korlátlan ideig ingyenesen hirdethetem!
Ezt el is mentem magamnak, mert naponta kerülnek fel új ingatlanok.
w w w . in-gat-lan-ba-zar . hu (billentyûzet hang, gépelés)
Ingatlan, alb kulcs az otthonodhoz! (hang)
A hang meg többféle lehet... Szerintem kedves vidám nõi hang elõnyösebb mert több férfi fogja hallani (gondolom én) és azok arra jobban figyelnek... meg szívewsebben hallgatják!
Az elején a csörömpölést meg halkról indítanám ilyen lábosokkal aztán mintha közeledne át a lakáson sípolós gyerekjáték és a végén valami hangos (figyelemfelkeltõ) csatt... meg áú (átesik valamin vagy le a lépcsõn, valami durva) amúgy ez kurvajó ötlet.. Gratula!
Írta 2010. április 14. - 09:09
Írta 2010. április 14. - 07:07
Jah, aztán bízzunk benne, hogy 4 év múlva nem MMP-ként indul!
(Mégsem Más a Politika)
(Mégsem Más a Politika)
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2010. április 13. - 23:15
LMP: Legyen Magyarország Palesztina vagy mi is?
:confused:
:confused:
Írta 2010. április 13. - 22:30
Írta 2010. április 13. - 21:51
Írta 2010. április 13. - 21:47
Írta 2010. április 13. - 21:38
Ja igen, nekem is az egyes.
Nesztek az egyik bohóc:
Kuruc.info - Kóser Lajos "csõbe húzva" - minden idõk egyik legkínosabb fideszes szereplése
Érdemes végignézni, fõleg a második részt.
Fotós Peti (http://macspeter.hu/) haverunk a franciaországi sítáborban nyomja a meleg teát termoszból:
http://iwiw.hu/pages...0&userID=113379
Asszem utazás, síbérlet, szállás (6 vagy 7 éj) kompletten valami 38 ezer volt.
http://sielok.hu/siterep/puystvincent/
Két méter hó van most is vazz!
Nesztek az egyik bohóc:
Kuruc.info - Kóser Lajos "csõbe húzva" - minden idõk egyik legkínosabb fideszes szereplése
Érdemes végignézni, fõleg a második részt.
Fotós Peti (http://macspeter.hu/) haverunk a franciaországi sítáborban nyomja a meleg teát termoszból:
http://iwiw.hu/pages...0&userID=113379
Asszem utazás, síbérlet, szállás (6 vagy 7 éj) kompletten valami 38 ezer volt.
http://sielok.hu/siterep/puystvincent/
Két méter hó van most is vazz!
Írta 2010. április 13. - 21:31
Írta 2010. április 13. - 21:12
Ezt a marketing dumát öcsém...
Apr
Tomi, ha el szeretnék adni valamit és tutira megyek, akkor téged foglak megkérni a szöveg megfogalmazásában.
Visszamennék kicsit:
YouTube - S
Apr
Tomi, ha el szeretnék adni valamit és tutira megyek, akkor téged foglak megkérni a szöveg megfogalmazásában.
Visszamennék kicsit:
YouTube - S
Írta 2010. április 13. - 17:01
tehát, akkor nem olyan, mint a mostanim, ugye? mert a tarrtomiszupersztárnak pont olyan kéne, aminek magasabb a csészéje, hogy ne érjen bele a reba válla a vázba. nekem meg lapos kell, mint neki van.
Írta 2010. április 13. - 16:40
A mostaninak is van csészéje, csak zárt csapágy van benne. A régi az tulajdonképpen egy sima 1,1/8os golyós kormánycsapágy 1,5re szélesített csészével.
Írta 2010. április 13. - 16:31
Írta 2010. április 13. - 16:18
Nem hiányzik belõle semmi. Legalábbis a Rushba simán beletettem, csak túl alacsony volt.
Kérdezd már meg a Misit, hogy milyen sûrû olajat tett a tagba!
Kérdezd már meg a Misit, hogy milyen sûrû olajat tett a tagba!
Írta 2010. április 13. - 15:31
jah, bocs. de úgy emlékeztem, hogy abból hiányzott valami. vagy nem? full szervizt kap misitõl ajándékba, tehát a boxxert is. vazze, mondtam misinek, hogy a tagot úgy szedje szét, hogy push-olt. röhögött, hogy majd megmutatja, hogy ugyanaz, mint a gyári. hát nem az lett... még õ is aszonta, hogy eeeeez igen tizenvalahány alátét van benne szelepezésként, plusz az egész dugattyú más, mint a gyári dhx. nagyobb olajáramlás - több alátét.
a hátsó fekete baszás repedt be. azt könnyebb pótolni, mint a az elsõt.
a hátsó fekete baszás repedt be. azt könnyebb pótolni, mint a az elsõt.
Írta 2010. április 13. - 15:23
Írta 2010. április 13. - 14:47
igen, kb. 5 perc. az a durva,h egy marketingtanácsadó két ilyenért leszámlázna kb. 200.000 ftot. ha van más ötlet, szívesen várom.
balázs, kcsapágy?
balázs, kcsapágy?