marci a kancsi nagyon rendben van! lehetne még azért könnyíteni rajta, de tényleg fasza. viszont remélem nem egy szobában fogod tartani a konával, mert kurvára meg fog sértõdni
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2010. április 21. - 14:33
Írta 2010. április 21. - 14:27
Írta 2010. április 21. - 13:42
Amúgy Chicken, ha ilyen jellegû bringát szeretnél, akkor Iron Horse 7Point vázat keress! Én kisösztelósnak tuti azt raknék õssze magamnak. Van ebay-n is: NEW IRON HORSE 7 POINT 3 ALL FREERIDE MOUNTAIN BIKE 15" - eBay (item 180494674874 end time May-16-10 09:09:40 PDT)
Mondjuk ez komplett bringa és nem látszik semmi a képen de itt van pl. pinkbikeról egy magyar srácé: this is my new bike! Photo at home in Budapest, Hungary - Pinkbike.com Sztem kurvajók!
Mondjuk ez komplett bringa és nem látszik semmi a képen de itt van pl. pinkbikeról egy magyar srácé: this is my new bike! Photo at home in Budapest, Hungary - Pinkbike.com Sztem kurvajók!
Írta 2010. április 21. - 13:19
Szép lett Marci!
Rocsi az a freddy nagyon randa. Én inkább maradnék a scottnál.
Rocsi az a freddy nagyon randa. Én inkább maradnék a scottnál.
Írta 2010. április 21. - 13:06
Írta 2010. április 21. - 13:05
Írta 2010. április 21. - 12:28
Írta 2010. április 21. - 10:24
Jó vázakat talált, csak nem repülnek ide amcsiból... Amúgy jó lenne az a judge!
Reign X akad, csak gyõzd megfizetni...
Giant Reign X Rahmenkit 2008 - MTB-News.de: Bikemarkt
Giant Reign X, Gr. M, NEUWERTIG!!! + Syntace Parts + HammerSchmidt - MTB-News.de: Bikemarkt
Giant Reign X 1 2009 !!! - MTB-News.de: Bikemarkt
vagy vegyél Cannondale-t, a Csocso tud Perp-öt...
De a meglévõ motyóidhoz egész jó áron találni újfajta demo 7-et, azok elég jók és szimplavállassal szokták összerakni!
Specialized DEMO 7 I Gr
Én meg nem fogok szarozni, megveszem ezt a pi****@ EINZELST
Reign X akad, csak gyõzd megfizetni...
Giant Reign X Rahmenkit 2008 - MTB-News.de: Bikemarkt
Giant Reign X, Gr. M, NEUWERTIG!!! + Syntace Parts + HammerSchmidt - MTB-News.de: Bikemarkt
Giant Reign X 1 2009 !!! - MTB-News.de: Bikemarkt
vagy vegyél Cannondale-t, a Csocso tud Perp-öt...
De a meglévõ motyóidhoz egész jó áron találni újfajta demo 7-et, azok elég jók és szimplavállassal szokták összerakni!
Specialized DEMO 7 I Gr
Én meg nem fogok szarozni, megveszem ezt a pi****@ EINZELST
Írta 2010. április 21. - 09:29
Írta 2010. április 21. - 07:00
reign xet nem nagyon fogsz találni, elég ritka volt. vedd meg ezt, bár nincs rajta kulacstartó
mongoose khyber freeride frame 7" travel on eBay (end time 11-May-10 23:35:22 BST)
mongoose khyber freeride frame 7" travel on eBay (end time 11-May-10 23:35:22 BST)
Írta 2010. április 20. - 21:19
Nekem is keress vázat a Scott helyett:
pl. Giant ReignX, M-es.
pl. Giant ReignX, M-es.
Írta 2010. április 20. - 21:13
Tomi!
A Csiken házaspár szõrösebb (hím)tagja most ért haza, bringát szerelt, dolgozott stb. A szõkébb pedig konyhában gyúrt ma:
Medvehagymaleves fõtt tojással, gombás-sajtos husi, csokis óriás muffin meg ilyenek... (Én nem fogytam az utóbbi idõben semmit..hehe)
Szóval ne haragudj, de nem tudtunk menni.
Rocsi, minden elismerésem a (szervezõ)srácé, nagyon ügyes De mindehhez rengeteg pénz (nem utólag), komoly kapcsolat- és ÉRDEKrendszer, nyelvtudás és fõleg teljesen kötetlen SZABADIDÕ kell, úgy hogy máshol ne dolgozz.
Én nem ismerek ilyen embert a közelben.
Jó vázakat találtál a Tominak. Jók a szörfös csajok, biztos sós lehet a nunijuk.
A Csiken házaspár szõrösebb (hím)tagja most ért haza, bringát szerelt, dolgozott stb. A szõkébb pedig konyhában gyúrt ma:
Medvehagymaleves fõtt tojással, gombás-sajtos husi, csokis óriás muffin meg ilyenek... (Én nem fogytam az utóbbi idõben semmit..hehe)
Szóval ne haragudj, de nem tudtunk menni.
Rocsi, minden elismerésem a (szervezõ)srácé, nagyon ügyes De mindehhez rengeteg pénz (nem utólag), komoly kapcsolat- és ÉRDEKrendszer, nyelvtudás és fõleg teljesen kötetlen SZABADIDÕ kell, úgy hogy máshol ne dolgozz.
Én nem ismerek ilyen embert a közelben.
Jó vázakat találtál a Tominak. Jók a szörfös csajok, biztos sós lehet a nunijuk.
Írta 2010. április 20. - 20:42
Tomi: ma tuti nem megyek majd talán csütörtökön!!!!
Rocsi: hihi, de fogytam 4 kilót!!!! 5 nap alatt
igaz én 2x 2km-t úsztam reggel meg kétszer voltunk tekerni és alig ettem!!!!!
Rocsi: hihi, de fogytam 4 kilót!!!! 5 nap alatt
igaz én 2x 2km-t úsztam reggel meg kétszer voltunk tekerni és alig ettem!!!!!
Írta 2010. április 20. - 17:05
MA van az elsõ ingyenes edzésem!!!
Akire mindenképp számítok közületek: Balázs, Eszti, Csocso !!!
A Chicken "házaspárt" is szívesen látom:P Rocsi alibibõl elment Pestre, az Ufo betegséget színlel:P
Marci kemény és jön! Beni hurka és nem...
GYERTEK! Bár ma még light lesz, csütörtökön majd belehúzunk...
Akire mindenképp számítok közületek: Balázs, Eszti, Csocso !!!
A Chicken "házaspárt" is szívesen látom:P Rocsi alibibõl elment Pestre, az Ufo betegséget színlel:P
Marci kemény és jön! Beni hurka és nem...
GYERTEK! Bár ma még light lesz, csütörtökön majd belehúzunk...
Írta 2010. április 20. - 15:53
Írta 2010. április 20. - 15:27
hát ezek meg...
Na, most tette mag
szánalom a köbön.
ezt meg nézzétek meg, gyönyörû képek a vulkánról:
http://www.boston.co...allajokull.html
Na, most tette mag
szánalom a köbön.
ezt meg nézzétek meg, gyönyörû képek a vulkánról:
http://www.boston.co...allajokull.html