Akkor aki ráér és gondolja, valamint nem versenyez jöjjön megemlékezni a Petire.
Budai vám-os Tescó, 17:00.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2010. május 09. - 15:18

Írta 2010. május 09. - 13:21

Írta 2010. május 09. - 13:13

-Bukta bocs de pénteken nagyon elhúzódott a készülõdés,nem tudtam kimenni.
A tej áldás azért gondolom meg lesz,legalább is ezt olvastam:D
Megvolt a Tési túra egész jó volt.Helyenként dh pálya szerû utakkal,meg nagyon kemény mászásokkal.
Készült pár kép is: petertomi 2010 T
A dh-versenyre mindenkinek sok szerencsét!
A tej áldás azért gondolom meg lesz,legalább is ezt olvastam:D
Megvolt a Tési túra egész jó volt.Helyenként dh pálya szerû utakkal,meg nagyon kemény mászásokkal.
Készült pár kép is: petertomi 2010 T
A dh-versenyre mindenkinek sok szerencsét!
Írta 2010. május 08. - 22:13

Írta 2010. május 08. - 21:45

stohl faszfej buci
Kuruc.info - "Meg sem kérdezte, hogy vagyunk, csak kért egy cigarettát" - Stohl minimum részeg volt
hát ez meg elég ciki
http://kuruc.info/r/22/59193/
Kuruc.info - "Meg sem kérdezte, hogy vagyunk, csak kért egy cigarettát" - Stohl minimum részeg volt
hát ez meg elég ciki
http://kuruc.info/r/22/59193/
Írta 2010. május 08. - 21:38

Reggel 7. Petõfi tér. Kómásan munkába. Feldobta a hangulatom, amikor a lábtörlõket láttam. Balázs...nyugtáztam magamban. (Aki épp most olvassa milyen sms-k is kerültek ki a kezei közül.)

No risk - No fun!

Írta 2010. május 08. - 21:20

Tényleg jó buli volt,köszi,hogy eljöttetek.Gyanítom lesz tej rendesen.Söci nem lettem volna ma a helyedben.Honap hajrá komlói dh-sok.Hozzatok érmeket!!
Írta 2010. május 08. - 20:42

Írta 2010. május 08. - 20:41

Írta 2010. május 08. - 20:09

jó muri volt. kár, hogy végén szétszéledt a banda. söci vitte a pálmát
de mit ittunk, ami ennyire ocsmány módon megromlott a beleimben?? olyan gonoszakat fingok, hogy a Bodza sem marad meg velem egy szobában.
voltam pizzáért a zozóban. aranyos a csaj, nem haragszik ránk
balázs, gond van! annyira erõs vagyok, hogy az utolsó menetben elszakítottam a láncom. szóval meg kéne holnap reparálni. híttalak, de ki vagy kapcsolódva.

de mit ittunk, ami ennyire ocsmány módon megromlott a beleimben?? olyan gonoszakat fingok, hogy a Bodza sem marad meg velem egy szobában.
voltam pizzáért a zozóban. aranyos a csaj, nem haragszik ránk

balázs, gond van! annyira erõs vagyok, hogy az utolsó menetben elszakítottam a láncom. szóval meg kéne holnap reparálni. híttalak, de ki vagy kapcsolódva.
Írta 2010. május 08. - 19:26

Írta 2010. május 08. - 18:04

A Söcirõl majd elkérem a fotót, amit a Barna csinált.
A lakásunkban voltak furcsaságok: sótartó az ablakban, ásványvizes palack a mikróban, tejszínhab az asztalra és a székre nyomva, megevõdött a Réka egyik kinder pingvije, mindenhol sörösüvegek, és rágcsamaradvány, valamint fél kiló sót porszívóztunk össze a konyhában és hasonlók. Az egyik vibri is elromlott! Valaki kihuggyozott az erkélyünkrõl.
Az öreg mamák lépcsõházi virágai kissé át lettek rendezve/ültetve.
Az autóm meg így fel lett díszítve a lábtörlõkkel:
IMG 3311 - Chicken k
Update:
A hugyos tuti a Balázs volt, mert küldött róla sms-t is. Az autós és virágos viccben is rá gyanakszom. Még jó hogy a lábtörlõre szarásos fétisét nem mutatta be.
Rocsi mondta, hogy hazafelé egy nagy zöld mûanyag konténerrel le akartak gurulni a városba, csak nem tudták kitolni az útra. Na ez még szép mutatvány lett volna vazz!
A lakásunkban voltak furcsaságok: sótartó az ablakban, ásványvizes palack a mikróban, tejszínhab az asztalra és a székre nyomva, megevõdött a Réka egyik kinder pingvije, mindenhol sörösüvegek, és rágcsamaradvány, valamint fél kiló sót porszívóztunk össze a konyhában és hasonlók. Az egyik vibri is elromlott! Valaki kihuggyozott az erkélyünkrõl.
Az öreg mamák lépcsõházi virágai kissé át lettek rendezve/ültetve.
Az autóm meg így fel lett díszítve a lábtörlõkkel:
IMG 3311 - Chicken k
Update:
A hugyos tuti a Balázs volt, mert küldött róla sms-t is. Az autós és virágos viccben is rá gyanakszom. Még jó hogy a lábtörlõre szarásos fétisét nem mutatta be.

Rocsi mondta, hogy hazafelé egy nagy zöld mûanyag konténerrel le akartak gurulni a városba, csak nem tudták kitolni az útra. Na ez még szép mutatvány lett volna vazz!
Írta 2010. május 08. - 13:17

Hát gyerekek, én most keltem fel...mondjuk fél 5-kor "feküdtünk" le....
Nem szeretnék mindenre emlékezni veletek kapcsolatban... Ja meg ahhoz képest, hogy nem nálunk volt a buli, durván néz ki a lakás. Hehe.
Szegény Söci.
Olyan szépen ült a Zozó pizza elõtt.
Nem szeretnék mindenre emlékezni veletek kapcsolatban... Ja meg ahhoz képest, hogy nem nálunk volt a buli, durván néz ki a lakás. Hehe.
Szegény Söci.

Írta 2010. május 08. - 12:19

Írta 2010. május 08. - 10:37

Bazs, Csocsó, mi a helyzet a szerszámmal?
Elkészült már a szerszám?
Már elköltöttem azóta egy csomó pénzt, szal lõjünk be egy határidõt!
[/COLOR][/QUOTE]
remélem hétfõ-kedd kész
már egy ideje az esztergályosnál
kérdezd meg a Balázst hogy ezek a buzik mindegyikhez szinte más profilt csinálnak!
Balázzsal a héten már egy lefty dlr-t szétszedtünk
és õ szépen össze is tette és mûködik!!
Elkészült már a szerszám?
Már elköltöttem azóta egy csomó pénzt, szal lõjünk be egy határidõt!
[/COLOR][/QUOTE]
remélem hétfõ-kedd kész
már egy ideje az esztergályosnál
kérdezd meg a Balázst hogy ezek a buzik mindegyikhez szinte más profilt csinálnak!
Balázzsal a héten már egy lefty dlr-t szétszedtünk
és õ szépen össze is tette és mûködik!!
Írta 2010. május 08. - 09:32

Írta 2010. május 08. - 08:37

Jobb reggelt mindenkinek. Remélem épségben hazaértetek.
Söci! Jól néztél ki:)
:)
Söci! Jól néztél ki:)

Írta 2010. május 07. - 11:34

Írta 2010. május 07. - 11:22

Nagyon durva.... 
Más nem ült a kocsiba?

Más nem ült a kocsiba?
Patyó El Negro..:mexico:Del CRF Kingo..:scared:
Írta 2010. május 07. - 10:39