Tényleg fain!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2010. június 14. - 16:52
Írta 2010. június 14. - 11:10
Írta 2010. június 14. - 11:03
este feltettem ebayre,h ilyen váltófület keresek. most kaptam üzenetet,h van hiphip hurrá! csak kérdés, h mikor jut el hozzám.
Írta 2010. június 14. - 10:57
Hûû ezt el is felejtettem... Amúgy arra én is beneveznék! Júni végén megyünk a Tomival pár napra ausztriába és ha onnan hazajöttem, akkor leszedem és valahogy eljuttatom hozzád a váltópapucsomat...tudsz ebben segíteni akkor?
Írta 2010. június 14. - 10:46
Tényleg durva kritikákat kaptak a szervezõk:
http://forum.bikemag...406/index4.html
Én azért összességében élveztem, persze full amatõrként (dagadt), tét nélkül, rövidtávon.
Marci jobbulást! Rocsinak váltófülperforációja van, gyanítom nehezen fog menni...
http://forum.bikemag...406/index4.html
Én azért összességében élveztem, persze full amatõrként (dagadt), tét nélkül, rövidtávon.
Marci jobbulást! Rocsinak váltófülperforációja van, gyanítom nehezen fog menni...
Írta 2010. június 14. - 10:30
Voltam röntgenen...azt mondták nincs megrepedve csak az izület van begyulladva vagy vmi ilyesmi...1 hét tuti pihi. jövõ héten talán bringázhatok már. Rocsi jövõ héten minden nap melózol? Mert szeretnék egyet menni mecsekezni....ha a Tomi érettségizik, meg nem lesz kész a bringája, akkor mehetnénk egyet akár ketten ha vmelyik napod szabad. Autót nem hiszem h tudok szerezni, de pécs vasútállomáson összeszedhetnél...
GRATULA minden versenyzõnek! A 4x EB-seknek és a BBF tekerõknek egyaránt!
GRATULA minden versenyzõnek! A 4x EB-seknek és a BBF tekerõknek egyaránt!
Írta 2010. június 14. - 09:52
azér ügyesek voltatok, fiatalok!
érdemes átnézni a bikefest topikba... bazz, nem volt eredményhirdetés! ezért nincs még fent semmi eredmény. elég durva.
érdemes átnézni a bikefest topikba... bazz, nem volt eredményhirdetés! ezért nincs még fent semmi eredmény. elég durva.
Írta 2010. június 13. - 22:46
Köszi Csocso, de mindketten nagyon-nagyon elégedetlenek voltunk a körünkkel.
Beni nem is ugrott egy ugrósort a végén, amit amúgy igen
(én azon még edzésen estem, aztán hagytam... szóval az 1-1,5mp különbség a javára az reális, csak neki kellett volna 42körül menni, nekem 43, vagy 41-42...)
Ottvoltunk, megnéztük, nagyokat megnyomtuk... Jóvolt!
Kicsit VK mezõny volt, még Graves is ottvolt edzeni!
Rocsinak ajánlottam volna a nagy duplákat... a mikróbusz amivel mentünk befért volna hosszában!
Google k (itt van egy kép, csak meg kell találni!)
Beni nem is ugrott egy ugrósort a végén, amit amúgy igen
(én azon még edzésen estem, aztán hagytam... szóval az 1-1,5mp különbség a javára az reális, csak neki kellett volna 42körül menni, nekem 43, vagy 41-42...)
Ottvoltunk, megnéztük, nagyokat megnyomtuk... Jóvolt!
Kicsit VK mezõny volt, még Graves is ottvolt edzeni!
Rocsinak ajánlottam volna a nagy duplákat... a mikróbusz amivel mentünk befért volna hosszában!
Google k (itt van egy kép, csak meg kell találni!)
Írta 2010. június 13. - 22:20
Jó volt a hétvége!!!
gratula mindenkinek!!!
szegény Lipi tuti megfõttél!!!
jól vagy??
nekem elég volt a 30 km
jó volt
örülök hogy tudok tekerni és bírta a derekam!!
és szereztem kulacsot is!!
Rocsi jól nyomta van ereje
látom a 4x eb-n sem unatkoztak a fiúk:
hiába kemény a mezõny de szerintem gratula nekik, hogy ilyen fiatalon itt hogy mentek:
Bike Festival Willingen: 4X EM - Qualifikation - MTB-News.de | IBC Mountainbike Forum
gratula mindenkinek!!!
szegény Lipi tuti megfõttél!!!
jól vagy??
nekem elég volt a 30 km
jó volt
örülök hogy tudok tekerni és bírta a derekam!!
és szereztem kulacsot is!!
Rocsi jól nyomta van ereje
látom a 4x eb-n sem unatkoztak a fiúk:
hiába kemény a mezõny de szerintem gratula nekik, hogy ilyen fiatalon itt hogy mentek:
Bike Festival Willingen: 4X EM - Qualifikation - MTB-News.de | IBC Mountainbike Forum
Írta 2010. június 13. - 20:40
nah, otthon. barnultam egy hangyafasznyit, és még a szempillám is kiszõkült. a dh sajna az ismert okok miatt nem ment, de a maratonnak azé örülök.
nem találok váltófület
nem találok váltófület
Írta 2010. június 13. - 13:31
De jó,csak én irkálok :-).Már tuti beértetek,remélem minden ok volt.Én néztem ma Orfûn triatlon versenyt,volt 1-2 gyógyegér.Az úszás után kezdik a bringát a parkolóból.Persze a legkeményebbl 53-11-es áttétellel indultak el 1 csomóan, majd be kaksiztak.Térdig érõ zokni persze,gondolom az izmok ki ne hûljenek 33 fokban.Valaki már az elsõ abaligeti emelkedõn tolta.Mondjuk kemény volt 2km úszás kb 80 bringa + 20 futás ebben a hõségben.Most hívott a Pöti,gratula mindenkinek az eredményhez!
Írta 2010. június 12. - 09:52
Jó versenyzést mindenkinek 7végére,ügyik legyetek!Balázs remélem jó lesz a térded.
Írta 2010. június 11. - 22:46
Írta 2010. június 11. - 18:21
Írta 2010. június 11. - 18:04
Kifejtem bõvebben.
Balatonfüreden Balaton Bike Fest van szerdától vasárnapig
Én szombatra és vasárnapra megyek. Ha van valakinél hely a bringám és részemre az jelezze, de ha van olyan aki menne de nincs mivel akkor az is jelezze
Remélem így a Csiken és mások is megértik.
Balatonfüreden Balaton Bike Fest van szerdától vasárnapig
Én szombatra és vasárnapra megyek. Ha van valakinél hely a bringám és részemre az jelezze, de ha van olyan aki menne de nincs mivel akkor az is jelezze
Remélem így a Csiken és mások is megértik.
Írta 2010. június 11. - 15:57
Söci, ez nekem kínai. Míííí van?
Rúzsavõgyi haverunk üzeni, hogy a ma reggeli edzésen sajnos elhalálozott a váltópapucsa, ezért a DH verseny kilõve. A váltó nem ment be a küllõk közé, de a papucs szinte szétrobbant, alig maradt belõle pár darab.
Nálunk a pincében (ahol a bringákat tartom) már kész állatkert van vazze. Múltkor egy bazi nagy patkány nézett velem farkasszemet, ma meg a kilométerórámon aludt egy leveli béka. Ronggyal fogtam meg, mert tudtam, hogy ilyenkor rögtön összehugyozza magát.
Milyen szép...
Rúzsavõgyi haverunk üzeni, hogy a ma reggeli edzésen sajnos elhalálozott a váltópapucsa, ezért a DH verseny kilõve. A váltó nem ment be a küllõk közé, de a papucs szinte szétrobbant, alig maradt belõle pár darab.
Nálunk a pincében (ahol a bringákat tartom) már kész állatkert van vazze. Múltkor egy bazi nagy patkány nézett velem farkasszemet, ma meg a kilométerórámon aludt egy leveli béka. Ronggyal fogtam meg, mert tudtam, hogy ilyenkor rögtön összehugyozza magát.
Milyen szép...
Írta 2010. június 11. - 12:11
BBikefest.
Holnap oda és Vasárnap vissza.
1 bringával helyet keresek, vagy ha valaki menne, de nincs helye akkor helyet ajánlok.
Holnap oda és Vasárnap vissza.
1 bringával helyet keresek, vagy ha valaki menne, de nincs helye akkor helyet ajánlok.
Írta 2010. június 11. - 00:37
hú Marci ez kemény...
jóbulást!!!
Balázsnak is vasárnapig!!!
hajrá!!!
azt ne erõltesd ha fáj az nem tesz jót neki!!!
holnap du-ra ott vagyunk mi is
kíváncsi leszek a Rocsi-ra
hihihiihi...
jóbulást!!!
Balázsnak is vasárnapig!!!
hajrá!!!
azt ne erõltesd ha fáj az nem tesz jót neki!!!
holnap du-ra ott vagyunk mi is
kíváncsi leszek a Rocsi-ra
hihihiihi...
Írta 2010. június 10. - 20:52
Hát Marcikám, tudom mit érzel. Úgy néz ki én sem fogok indulni vasárnap... Valami nem ok a térdemmel. Eddig sem volt százas, de tegnap óta fáj is kicsit. Persze 8-án este elõneveztem... Azért viszek bringát és próbálgatom, de nem akarom erõltetni.
Rocsi hogy tetszik a pálya? Holnap szurkolunk!!
Marcinak jobbulást! Viszem a markolatot.
Rocsi hogy tetszik a pálya? Holnap szurkolunk!!
Marcinak jobbulást! Viszem a markolatot.