Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Tényleg fain!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ez beszarás:

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
este feltettem ebayre,h ilyen váltófület keresek. most kaptam üzenetet,h van :) hiphip hurrá! csak kérdés, h mikor jut el hozzám.

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
Hûû ezt el is felejtettem...:( Amúgy arra én is beneveznék! Júni végén megyünk a Tomival pár napra ausztriába és ha onnan hazajöttem, akkor leszedem és valahogy eljuttatom hozzád a váltópapucsomat...tudsz ebben segíteni akkor?:)

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Tényleg durva kritikákat kaptak a szervezõk:
http://forum.bikemag...406/index4.html

Én azért összességében élveztem, persze full amatõrként (dagadt), tét nélkül, rövidtávon.

Marci jobbulást! Rocsinak váltófülperforációja van, gyanítom nehezen fog menni... :(

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
Voltam röntgenen...azt mondták nincs megrepedve csak az izület van begyulladva vagy vmi ilyesmi...1 hét tuti pihi. jövõ héten talán bringázhatok már.:) Rocsi jövõ héten minden nap melózol? Mert szeretnék egyet menni mecsekezni....ha a Tomi érettségizik, meg nem lesz kész a bringája, akkor mehetnénk egyet akár ketten ha vmelyik napod szabad. Autót nem hiszem h tudok szerezni, de pécs vasútállomáson összeszedhetnél...

GRATULA minden versenyzõnek!:) A 4x EB-seknek és a BBF tekerõknek egyaránt!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
azér ügyesek voltatok, fiatalok!

érdemes átnézni a bikefest topikba... bazz, nem volt eredményhirdetés! ezért nincs még fent semmi eredmény. elég durva.

T.Tomika

T.Tomika

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
Köszi Csocso, de mindketten nagyon-nagyon elégedetlenek voltunk a körünkkel.

Beni nem is ugrott egy ugrósort a végén, amit amúgy igen :(
(én azon még edzésen estem, aztán hagytam... szóval az 1-1,5mp különbség a javára az reális, csak neki kellett volna 42körül menni, nekem 43, vagy 41-42...)

Ottvoltunk, megnéztük, nagyokat megnyomtuk... Jóvolt!
Kicsit VK mezõny volt, még Graves is ottvolt edzeni!

Rocsinak ajánlottam volna a nagy duplákat... a mikróbusz amivel mentünk befért volna hosszában! :D
Google k (itt van egy kép, csak meg kell találni!)

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás
Jó volt a hétvége!!!
gratula mindenkinek!!!
szegény Lipi tuti megfõttél!!!
jól vagy??

nekem elég volt a 30 km
jó volt
örülök hogy tudok tekerni és bírta a derekam!!
és szereztem kulacsot is!!

Rocsi jól nyomta van ereje

látom a 4x eb-n sem unatkoztak a fiúk:
hiába kemény a mezõny de szerintem gratula nekik, hogy ilyen fiatalon itt hogy mentek:

Bike Festival Willingen: 4X EM - Qualifikation - MTB-News.de | IBC Mountainbike Forum

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
nah, otthon. barnultam egy hangyafasznyit, és még a szempillám is kiszõkült. a dh sajna az ismert okok miatt nem ment, de a maratonnak azé örülök.

nem találok váltófület :(

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
De jó,csak én irkálok :-).Már tuti beértetek,remélem minden ok volt.Én néztem ma Orfûn triatlon versenyt,volt 1-2 gyógyegér.Az úszás után kezdik a bringát a parkolóból.Persze a legkeményebbl 53-11-es áttétellel indultak el 1 csomóan, majd be kaksiztak.Térdig érõ zokni persze,gondolom az izmok ki ne hûljenek 33 fokban.Valaki már az elsõ abaligeti emelkedõn tolta.Mondjuk kemény volt 2km úszás kb 80 bringa + 20 futás ebben a hõségben.Most hívott a Pöti,gratula mindenkinek az eredményhez!

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Jó versenyzést mindenkinek 7végére,ügyik legyetek!Balázs remélem jó lesz a térded.

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Vasárnap a Brozi Laci is indul o.útin,szurkoljatok neki!

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)
Szombathelyi beszállással el tudlak vinni. :)

Söci

Söci

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
Kifejtem bõvebben.

Balatonfüreden Balaton Bike Fest van szerdától vasárnapig
Én szombatra és vasárnapra megyek. Ha van valakinél hely a bringám és részemre az jelezze, de ha van olyan aki menne de nincs mivel akkor az is jelezze

Remélem így a Csiken és mások is megértik.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Söci, ez nekem kínai. Míííí van?

Rúzsavõgyi haverunk üzeni, hogy a ma reggeli edzésen sajnos elhalálozott a váltópapucsa, ezért a DH verseny kilõve. A váltó nem ment be a küllõk közé, de a papucs szinte szétrobbant, alig maradt belõle pár darab.

Nálunk a pincében (ahol a bringákat tartom) már kész állatkert van vazze. Múltkor egy bazi nagy patkány nézett velem farkasszemet, ma meg a kilométerórámon aludt egy leveli béka. Ronggyal fogtam meg, mert tudtam, hogy ilyenkor rögtön összehugyozza magát.
Milyen szép... :)

Söci

Söci

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
BBikefest.
Holnap oda és Vasárnap vissza.
1 bringával helyet keresek, vagy ha valaki menne, de nincs helye akkor helyet ajánlok.

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás
hú Marci ez kemény...
jóbulást!!!

Balázsnak is vasárnapig!!!
hajrá!!!
azt ne erõltesd ha fáj az nem tesz jót neki!!!

holnap du-ra ott vagyunk mi is
kíváncsi leszek a Rocsi-ra
hihihiihi...

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Hát Marcikám, tudom mit érzel. Úgy néz ki én sem fogok indulni vasárnap... Valami nem ok a térdemmel. Eddig sem volt százas, de tegnap óta fáj is kicsit. Persze 8-án este elõneveztem... Azért viszek bringát és próbálgatom, de nem akarom erõltetni.
Rocsi hogy tetszik a pálya? Holnap szurkolunk!!
Marcinak jobbulást! Viszem a markolatot.

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 hozzászólás
Jobbulást Marci!