Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komlói Bányász

- - - - -

• Please log in to reply
10773 replies to this topic

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 posts
ránézésre nem lehet túl könnyû...de a bergaomnt nekem is bejött

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ez is teccik e

Feltöltött kép

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 posts
Balázs szívesen kameráznék ha rámbízod az eszközt!:)..kiélhetném a kreaktív énem végre:D sztem menne....persze ha a Chicken tudna nélkülözni pályabíróként..bár szívsebben kameráznék. majd írj h hogy készüljek!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
hát ezek is szépek:
2011 Bergamont - Eurobike 2010 - Pinkbike.com

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 posts
kinek mi az emberi ár:D:D:D...:) amúgy alegjobb választás

énis most demo-val kacérkodok...2008-2009-es Demo 8 lesz nekem sztem ha találok vmi jót ebayn v német bikemagon. 2010-es jobb lenne a "Hilles geo" meg a 150mm-es hátsóagy meg a 83mm-es középcsapágyház miatt, de arra nem lesz keret:(

én amúgy azért mindenképpen demot szeretnék, mert utána olvasgattam és ha jól értettem mindent, akkor ez az egyetlen teljesen, 100%-ban fékfüggetlen váz a piacon. a többi csúcs váz csak mint ilyen 90-95%-ban az. ez lehet h hülyeség amúgy:D..de jól hangzik.

de az is lehet h teljesen más lesz...csak ez a cél. bár igazából akárminek örülnék már:(

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ha emberi árért hozzá lehet jutni, és lesz is rá keret, akkor:

azért, mert ez a legalacsonyabb, legrövidebb láncvillájú váz mostanság. és állítólag elég könnyû is lett. persze ha találnék egy jó állapotú high octane-t, akkor az lenne :)

Feltöltött kép

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts

hát, asszem megvan már a választott váz :) nem ez lett a nyertes.

Na és mi volna az?

Versenyre jó lenne egy kamerás ember is. Már a tavalyi versenyrõl sem volt anyag. Hiányzik a filmcsinálás.
Holnap remélem már nem fog esni és végre összedobhatunk valami pályafélét. Azért a mai nap sem telt tétlenül. Már félig kész a hotseat.
Na megyek aludni, mert ma egész nap zombi üzemmódban voltam. Jólesne most pár nap döglés.
Sérülteknek, betegeknek jobbulást!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

... hugo Photo at st just in Les Andelys, France - Pinkbike.com Na rocsi én az iylen jellegû problémákra gondoltam, amikor a Sunn Radicalt beszéltük...csak még nem találtam meg azt a képet amit akkor is említettem, de itt egy frissebb:) Ettõl függetlenül kurvára elgodanám...

hát, asszem megvan már a választott váz :) nem ez lett a nyertes.

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 posts
Okés! Minden megoldható...elvileg a Tominál alszom! 7.30-at nem ígérem de pályabíróságban szívesen segítek:)

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Marci jobbulást!

Pályabíró nagyon kellene!! Nekik 11.30-kor van a gyülekezõ a célban és onnan megyünk fel!
Persze, ha tudsz, gyere elõbb, mert szalagozni is kéne a Balázsékkal/Rocsival.
Mi reggel 7.30-ra megyünk!

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 posts
... hugo Photo at st just in Les Andelys, France - Pinkbike.com Na rocsi én az iylen jellegû problémákra gondoltam, amikor a Sunn Radicalt beszéltük...csak még nem találtam meg azt a képet amit akkor is említettem, de itt egy frissebb:) Ettõl függetlenül kurvára elgodanám...

Gaben86

Gaben86

vendég

• fórumtag
  • 118 posts
Fasza idõt fogtunk ki a hétvégére!Ma tudtam volna menni segíteni de holnaptól ismét melózok este!
RIDE OR DIE

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
fiatalság, betegség :) jobbulást! gyere csak, majd a csabi führer ad melót!

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 posts
Énis kiestem városi Dh-ra valszeg....most épp gólyatáborban kéne lennem, de ha haza kellett jönnöm 2 nap után, mert 40fokos lázam van és a torkom annyira be van gyulladva h egész nap nem tudtam enni semmit mert nem tudok nyelni:( elvileg szombatra javulok azért de az orvos aztmondta semmiképpen ne versenyezzek.

Viszont ha valamiben tudnék szombaton segítani...szervezésben, akármiben szóljatok nyugodtan, mert mindenképpen el szeretnék menni!:)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
szépek

Feltöltött kép
Feltöltött kép

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts

Mikor lesz pályaépítés, ha minden nap esik az esõ???

Szerda 17.00-ra halasztva. Sajnos csak én tudok menni, meg a Balázs 18.15-re.
Aki tud jöjjön! Én a pályával (két fa kivágásán kívül: 501-nél és a letörésnél) nem akarok foglalkozni!! Minden mást én csinálok vazz!

Az egyik pécsi kis srác is leírta magát... Szemelrock Péter. Pont most regisztrált nálunk tagként.
A Pappsziékkal dörtözött a Femánál és egy új ugrót 2m-rel túlugrott: agyrázkódás, arca zúzódott (nagy bukója van), csuklója ripityára tört, könyöke is asszem, válla is... Szegény srác... :(

Na remélem ilyenek nem lesznek a városi DH-n!

T.Tomika

T.Tomika

vendég

• fórumtag
  • 203 posts
Egy hosszabb átkötõ rész után egy jobbos kanyarral bevezetett tempós részen... tök egyenes leléptetõs gyökeres, nekiesett egy fának:S
Annyira nemjegyeztem meg a pályákat még, nem sokat mentünk...

De aránylag szar volt lecipelni a két nagybicót vállon félpályáról.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Jájj, részvétem. Hol dobta el?

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 posts
Fos idõ!!!tegnap is szarrá áztam tekerés közben.

T.Tomika

T.Tomika

vendég

• fórumtag
  • 203 posts
Mikor lesz pályaépítés, ha minden nap esik az esõ???

Egy versenyzõ minusz:

Hétvégén voltunk Atesszal (tudjátok a colos) Mariborban, ahol elég szarul eldobta a kanalat...
Brutál kulcscsont törés, hosszú rehab:S

Gyógyulj ATESZúr!