ránézésre nem lehet túl könnyû...de a bergaomnt nekem is bejött
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Komlói Bányász
Started by
rocsipeti
, 2008. November 09. 22:48
Posted 2010. September 01. - 21:13

Posted 2010. September 01. - 21:01

Posted 2010. September 01. - 20:41

Balázs szívesen kameráznék ha rámbízod az eszközt!
..kiélhetném a kreaktív énem végre:D sztem menne....persze ha a Chicken tudna nélkülözni pályabíróként..bár szívsebben kameráznék. majd írj h hogy készüljek!

Posted 2010. September 01. - 14:02

Posted 2010. September 01. - 09:31

kinek mi az emberi ár:D:D:D...
amúgy alegjobb választás
énis most demo-val kacérkodok...2008-2009-es Demo 8 lesz nekem sztem ha találok vmi jót ebayn v német bikemagon. 2010-es jobb lenne a "Hilles geo" meg a 150mm-es hátsóagy meg a 83mm-es középcsapágyház miatt, de arra nem lesz keret:(
én amúgy azért mindenképpen demot szeretnék, mert utána olvasgattam és ha jól értettem mindent, akkor ez az egyetlen teljesen, 100%-ban fékfüggetlen váz a piacon. a többi csúcs váz csak mint ilyen 90-95%-ban az. ez lehet h hülyeség amúgy:D..de jól hangzik.
de az is lehet h teljesen más lesz...csak ez a cél. bár igazából akárminek örülnék már:(

énis most demo-val kacérkodok...2008-2009-es Demo 8 lesz nekem sztem ha találok vmi jót ebayn v német bikemagon. 2010-es jobb lenne a "Hilles geo" meg a 150mm-es hátsóagy meg a 83mm-es középcsapágyház miatt, de arra nem lesz keret:(
én amúgy azért mindenképpen demot szeretnék, mert utána olvasgattam és ha jól értettem mindent, akkor ez az egyetlen teljesen, 100%-ban fékfüggetlen váz a piacon. a többi csúcs váz csak mint ilyen 90-95%-ban az. ez lehet h hülyeség amúgy:D..de jól hangzik.
de az is lehet h teljesen más lesz...csak ez a cél. bár igazából akárminek örülnék már:(
Posted 2010. August 31. - 22:36

ha emberi árért hozzá lehet jutni, és lesz is rá keret, akkor:
azért, mert ez a legalacsonyabb, legrövidebb láncvillájú váz mostanság. és állítólag elég könnyû is lett. persze ha találnék egy jó állapotú high octane-t, akkor az lenne
azért, mert ez a legalacsonyabb, legrövidebb láncvillájú váz mostanság. és állítólag elég könnyû is lett. persze ha találnék egy jó állapotú high octane-t, akkor az lenne

Posted 2010. August 31. - 22:26

hát, asszem megvan már a választott váz
nem ez lett a nyertes.
Na és mi volna az?
Versenyre jó lenne egy kamerás ember is. Már a tavalyi versenyrõl sem volt anyag. Hiányzik a filmcsinálás.
Holnap remélem már nem fog esni és végre összedobhatunk valami pályafélét. Azért a mai nap sem telt tétlenül. Már félig kész a hotseat.
Na megyek aludni, mert ma egész nap zombi üzemmódban voltam. Jólesne most pár nap döglés.
Sérülteknek, betegeknek jobbulást!
Posted 2010. August 31. - 22:02

... hugo Photo at st just in Les Andelys, France - Pinkbike.com Na rocsi én az iylen jellegû problémákra gondoltam, amikor a Sunn Radicalt beszéltük...csak még nem találtam meg azt a képet amit akkor is említettem, de itt egy frissebb:) Ettõl függetlenül kurvára elgodanám...
hát, asszem megvan már a választott váz

Posted 2010. August 31. - 21:52

Okés! Minden megoldható...elvileg a Tominál alszom! 7.30-at nem ígérem de pályabíróságban szívesen segítek:)
Posted 2010. August 31. - 21:50

Marci jobbulást!
Pályabíró nagyon kellene!! Nekik 11.30-kor van a gyülekezõ a célban és onnan megyünk fel!
Persze, ha tudsz, gyere elõbb, mert szalagozni is kéne a Balázsékkal/Rocsival.
Mi reggel 7.30-ra megyünk!
Pályabíró nagyon kellene!! Nekik 11.30-kor van a gyülekezõ a célban és onnan megyünk fel!
Persze, ha tudsz, gyere elõbb, mert szalagozni is kéne a Balázsékkal/Rocsival.
Mi reggel 7.30-ra megyünk!
Posted 2010. August 31. - 21:48

... hugo Photo at st just in Les Andelys, France - Pinkbike.com Na rocsi én az iylen jellegû problémákra gondoltam, amikor a Sunn Radicalt beszéltük...csak még nem találtam meg azt a képet amit akkor is említettem, de itt egy frissebb:) Ettõl függetlenül kurvára elgodanám...
Posted 2010. August 31. - 21:44

Fasza idõt fogtunk ki a hétvégére!Ma tudtam volna menni segíteni de holnaptól ismét melózok este!
RIDE OR DIE
Posted 2010. August 31. - 21:44

Posted 2010. August 31. - 21:40

Énis kiestem városi Dh-ra valszeg....most épp gólyatáborban kéne lennem, de ha haza kellett jönnöm 2 nap után, mert 40fokos lázam van és a torkom annyira be van gyulladva h egész nap nem tudtam enni semmit mert nem tudok nyelni:( elvileg szombatra javulok azért de az orvos aztmondta semmiképpen ne versenyezzek.
Viszont ha valamiben tudnék szombaton segítani...szervezésben, akármiben szóljatok nyugodtan, mert mindenképpen el szeretnék menni!
Viszont ha valamiben tudnék szombaton segítani...szervezésben, akármiben szóljatok nyugodtan, mert mindenképpen el szeretnék menni!

Posted 2010. August 31. - 21:39

Posted 2010. August 31. - 21:14

Mikor lesz pályaépítés, ha minden nap esik az esõ???
Szerda 17.00-ra halasztva. Sajnos csak én tudok menni, meg a Balázs 18.15-re.
Aki tud jöjjön! Én a pályával (két fa kivágásán kívül: 501-nél és a letörésnél) nem akarok foglalkozni!! Minden mást én csinálok vazz!
Az egyik pécsi kis srác is leírta magát... Szemelrock Péter. Pont most regisztrált nálunk tagként.
A Pappsziékkal dörtözött a Femánál és egy új ugrót 2m-rel túlugrott: agyrázkódás, arca zúzódott (nagy bukója van), csuklója ripityára tört, könyöke is asszem, válla is... Szegény srác...

Na remélem ilyenek nem lesznek a városi DH-n!
Posted 2010. August 31. - 19:00

Egy hosszabb átkötõ rész után egy jobbos kanyarral bevezetett tempós részen... tök egyenes leléptetõs gyökeres, nekiesett egy fának:S
Annyira nemjegyeztem meg a pályákat még, nem sokat mentünk...
De aránylag szar volt lecipelni a két nagybicót vállon félpályáról.
Annyira nemjegyeztem meg a pályákat még, nem sokat mentünk...
De aránylag szar volt lecipelni a két nagybicót vállon félpályáról.
Posted 2010. August 31. - 18:15

Posted 2010. August 31. - 17:54

Posted 2010. August 31. - 17:43

Mikor lesz pályaépítés, ha minden nap esik az esõ???
Egy versenyzõ minusz:
Hétvégén voltunk Atesszal (tudjátok a colos) Mariborban, ahol elég szarul eldobta a kanalat...
Brutál kulcscsont törés, hosszú rehab:S
Gyógyulj ATESZúr!
Egy versenyzõ minusz:
Hétvégén voltunk Atesszal (tudjátok a colos) Mariborban, ahol elég szarul eldobta a kanalat...
Brutál kulcscsont törés, hosszú rehab:S
Gyógyulj ATESZúr!