Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komlói Bányász

- - - - -

• Please log in to reply
10773 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Lett hozzá szerszámod végül?
Szét tdtad szedni?
Nem tudom mi lehet a baja, de nagyon idegesítõ...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Magyar találmány.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
No kérem! A recon végre elkészült, a fattyhez meg rendelünk tömítést. A Csocsó már rajta van az ügyön. Marci a monoblokkal nem tudom mi lehet. Legközelebb még1szer átkenem, de több zsír már nem fér bele:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Minél durvább, annál jobb! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Az piros hármoszög elvileg. Ott jöttem le pár napja az esõ után. Rendesen kimosta a víz a sziklák körül, puha sár volt az éles kanyarokban. Nekem sok az a pálya, fõleg két héttel az esésem után.. Az állatkert felé szoktam lemenni vagy a torony mögött (a háznál balra). Az elsõ gumim még szõrös, nem tudom hogy viselkedik ilyen helyen, kanyarokban. Száraz idõben majd megpróbálom megint.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Már nem az, csak régen az volt és nekünk az maradt.
A kanyargós ösvény le Mandulásra.
Azt hiszem most már valami piros csík, vagy ilyesmi...

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Zöld háromszög a toronynál? Ott hol?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Doktor úr, nem a legjobbak a hírek...
CM után mentem egy karikát, Dömör kapu, Torony, Tubes, Torony, Zöld háromszög...
De mintha nem lenne olyan fasza a teló.
A közepe meg jobban recseg, mint elõtte.
:P
Mit kentél rá???

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 posts
Balázs üzenj vmi bíztatót:(:(....pénteken jön fel a Tomi, szombaton megyünk sylas trailsre Szabó 'Bró' András emlékversenyére trailselni....fogok tudni ott biciklizni vagy sem?

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 posts

höhö, ez a fasz az évfolyamtársam volt:
Pécsi Napilap - Szodómia: fegyházba vonulhat a komlói pedofil informatikus

levágni neki!

bazz! ki ez??? pont most néztük meg a 8mm-t Balázzsal, nem egy lányregény, de egész jól bírtam. Az Elrabolva egyes részein nekem már ki kell mennem... Nem bírom ezt a témát.

Tényleg levágni neki és megetetni vele. Aztán be a börtönbe, ahol megkapja a seprûnyelet. Bár ez még azt is élvezné.

Na mind1, biztos én vagyok a prûd...
No risk - No fun! :P

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 posts
én benne vagyok.
a bringám az apró között van már, látod Rocsi, ezek az igazi anyagi gondok...
de a csajokhoz szívesen csatlakozok

...ja és ez egy hozzászólás akart lenni, valami tegnapi témához, váraljai tekeréssel kapcsolatban. de kicsit elvesztem a kibertérben...
No risk - No fun! :P

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Tartósságra gondolok, milyen gyorsan kopik, stb. Azt mondják a Deore nagyon "puha" anyagból van, de az acél csak nem annyira.. Tartalékba kellene az FSA hajtásomhoz.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
miért ne lehetne?

höhö, ez a fasz az évfolyamtársam volt:
http://www.pecsinapi...ormatikus/35834

levágni neki!

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Deore (acél) lánctányérokról valaki valamit? Meg szabad venni?

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Remélem rendben lesz.
CM nekem kimarad. Nem értem miért tették fél5re. Majd integetek az ablakból amikor jöttök le az Irgalmasokon.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Itthon van a kisbeteg.
Köszönöm, doktor úr!
Futok még egy kört, hogy a tb támogatja-e a kezelést és reméljük, hogy tünetmentes lesz és a kontrollra sem kell visszamennünk...
;)

Fél 5 kritikus tömeg!
Jön valaki?

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Tényleg, megvan még a Maxxis belsõd, épp ma nézegettem, de nem ereszt sehol. Mégis másnapra leeresztett, amikor adtad. :) Majd egyszer megpróbálom megint.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Igen jelentkeztünk! Mondjuk másnak nem reklámoztam még.
Pedig pl. a Rocsi is mondta, hogy jönne, de õ még egy napra sem tud elõre tervezni, nem ám 2011. február 13-ra.
:)

Pálya:
http://sielok.hu/siterep/lackenhof/

Szállás:
http://www.mistraltr...lf=this&t_id=62

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 posts
Csabi! Síelésre jelentkeztél már?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
:)

Bodottá'!