Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komlói Bányász

- - - - -

• Please log in to reply
10773 replies to this topic

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Hát, maximum ennyi... :) Ja és ugyanezekkel a bicajokkal nyomtuk a triált is (mármint azt a kezdetleges ugrálást, amibõl a triál lett mára).
Mondjuk én sokáig a hajlított kormányra is szarvat tettem, szép volt.

Én '97-ben vettem az elsõ telómat használtan a Lipitõl 25ezer Ft-ért. Egy hónapot nyári-melóztam ezért pénzért.
http://www.bikepro.c...d_21r_frt_6,jpg

Kicsit kotyogott, kicsit visszarúgott (kb 60mm út), kicsit befagyott télen, de DH félisten lettem tõle...hehe.

Az asszony most sícipõben járkál itthon... jól mutat.
Feltöltött kép

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nekem 10 évesen mindegyik össze-vissza mozgó csodamasina volt,
és biztos voltam benne, hogy nekem tuti soha nem lesz teleszkópos villám.

Aztán lett.

;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

mert ezidõtájt nem volt olyan, hogy dh bicaj. a mountainbike egyenlõ volt a cc-zéssel. és a ccbicajt használtuk dh-ra is.

Nemigaz, tiltakozom!! A CC bringán volt szarv, a DH brinyón nem! :D:D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Rocsi, a holnap sajnos nem játszik, Pécs és Villány közt kell ingáznom majd...

Szerda meg lehet, hogy Pest.
De akkorra meg esõt írnak...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
én is voltam egy réka-vár-kört. olyan rendes vagyok, hogy a barátaimnak, akik sajnos nem járnak bicajozni megmutatom, hogy milyen szép az erdõ:

Feltöltött kép

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 posts
-Balázs köszi a gyors szervízt,utána már nem volt baj.Így még is meglett mára egy jó kör.:D

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 posts
kemény a videó!!!!
jó rég volt 15-16 évesek voltunk

akkor még volt dh nem úgy mint most látjátok!!!!

ja megnézném most ki bírná ki a 7 perc lefelét a Széchényi térig
hihi
az azért kemény volt!!!!!!!!
akárki akármit mond

Maró amúgy itt 5. lett

Salgótarjánban meg a 2. legjobb magyar 2 gyári cannondale-es versenyzõ mögött!!!!

meg van még a sapkád Buki???

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 posts
Tényleg jók voltak ezek a versenyek.Asszem a Maró 4. lett itt.Mennyi szurkoló volt 1 ilyen versenyen. Már nem sokan tolják ezek közül a dh-t.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
menjünk ma tekerni!

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Akkor az volt a menõ, akinek a legkeskenyebbre vágott kormánya volt. Én pl. az 52cm szélessel messze nem a legkeskenyebb voltam. Az ülést meg annyira felhúztuk, hogy a lábunk le sem ért. De az akkori DH pályákon azért sokat kellett tekerni! Ez pécsi pálya, meg különösen hosszú volt, meg a harmada aszfalt a Tettyétõl.
Bazz a Feje Szabi mekkora kamikaze... :)
Maró is jól tolja az RTS-sel, Magura HS33 fékek meg minden.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
mert ezidõtájt nem volt olyan, hogy dh bicaj. a mountainbike egyenlõ volt a cc-zéssel. és a ccbicajt használtuk dh-ra is. aztán elkezdõdött az evolúció.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
én csak azt nem értem, hogy minek mennek ilyen hosszú áttétellel (látszik, hogy amint fékezni kell alig bírnak újra lendületet venni) és miért van tökig kihúzva a nyeregcsõ.
kb. ez a kettõ legszembetûnõbb ami nem az akkor alkatrészek miatti technológiai kérdés.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Húú nagyon durva!!
Krizsai, Holczer, Ottó Józsi, Surján... :) Maró is ott kell legyen valahol!

Meg Dave is milyen szép...hehhe

A Bukta is látszik ahogy a kanyarban szurkol gomba-frizurával... :) Én is ott szurkoltam valahol.

Hatalmas verseny volt!

GT RTS Team váz, meg Proforx LT "DH villa" jeee.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ezer hála a pécsieknek ezért a videóért!!!!
na, gyerekek, tessék nézni: YouTube - Downhill championship in Hungary, 1995, Pécs

8:17nél a srácnak kitört a telója, nyakból. mi a fodor petivel ott ültünk másfél méterre. akkor megfogadtuk, h ilyen baromságot sosem fogunk csinálni. aztán egy év múlva már mi is nyomtuk a dh-t :)

tessék figyelni a ruhákat (bár a chicken még mindig ilyenekben jár), a bringákat, a telók mennyiségét és nagyságát, a kormányok hosszát. és mindenki számolja ki, hogy hány éves volt ekkor :)

elmondanám, hogy több gyári csapat is volt ekkor magyarországon: gt, mongosse, jamis... a befutó meg asszem a széchenyi téren.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Creampie-os jó reggelt!

Akkor most megyünk tekerni vazz?
13.30-kor a Zengõnél? Ott megbeszéljük, hogy merre! Szóljatok vissza!

Marci granulálok!

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 posts
átmtentem:D:) életem egyik legnagyobb szerencséje volt...sok ilyet még!!

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Már letöltöttem asszem.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ezt tessék megnézni:
WynTV, The ride home from work // Mountain Biking Videos

a csávó munkából megy haza. rohadjon meg.

balázs, a két darab kigurult gumimacidból még mindig eszik Bodza a kocsiban... és valami zöldessárga cucc van a padlón. egyszer üljek csak be a tiedbe, visszakapod!

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 posts
BCE-Gazdálkodástudomániy Kar (közgáz)- Agrármérnök.... nem ide akartam eredetileg, csak ide lett elég a pont:D de már megszerettem..érdekes...tetszik. csak ez az egy ilyen buzi tantárgyunk van a többi az közgazos...

na indulok:D:)

Hajrá neked is!:)

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 posts
Amúgy melyik szakon vagy?