Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komlói Bányász

- - - - -

• Please log in to reply
10773 replies to this topic

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 posts
Rocsi mikor lesz ez a vetítés??? Én elmegyek mindneképpen! sõt utána afterban is benne vagyok:D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ki találja meg a hibát a képen?

iWiW - Bejelentkezés

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ezen meg nevettem kicsit:

http://citrom.purutt...gen_megcsinalni

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
Ide kõne menni:
A Life Cycles a kerékpár csodálatos és látványos útját mutatja be a születéstõl az értékesítésig. Ultra HD minõségben, gondolatébresztõ narrációval tárja fel az utazást, amely során számtalan történet elevenedik meg a mountain bike és az azt körülvevõ kultúra világából.
Csatlakozz a kiránduláshoz, haladj velünk a gyönyörû környezetben, és kövesd nyomon a kerékpározás fejlõdését! Utazz velünk, tekerj, szerelj, és nézd meg, hogyan ...születnek és tûnnek el a pályák!
Semenuk, Hopkins, Schwartz, McIntosh, McCaul, Agassiz, Hunter és Vanderham vezetésével indul az expedíció az izgalmas útra. A Life Cycles tisztelgés a kerékpár elõtt, és biztosan magával ragad majd mindenkit, aki már legalább egyszer bringázott életében!

Jegyár: 1 200.-Ft

A film UltraHD minõségben Dolby5.1 hanggal kerül vetítésre!

A vetítésre a jegyek elõvételben megvásárolhatók a Palace Cinemas MOM Park mozi pénztárában.

A vetítés után afterparty a 4Bro Bisztróban.

T.Tomika

T.Tomika

vendég

• fórumtag
  • 203 posts
Remélem a mostani versenyen ki lesz kötve, hogy CSAK PLATFORMMAL!!!

(Aki látott már (pl.) úszóversenyen békatalppal indulni valakit, az persze nyugodtan szóljon le!)

Söci

Söci

vendég

• fórumtag
  • 109 posts

YouTube - DH-AKUT-Raceparts Tabarz Old School Downhill Speed Track Go Pro Hero 5 Wide 360 Test 2 07 08 2009! ez mekkora ötlet:O...kegyetlen jó sztem

Jó lehet néhány vágójelenethez! Mit lehet tudni a rögzítésérõl? Ha elesel, akkor letépi a fejedet?

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 posts
Csabi! Kiket hívtál a bunnyhop versenyre?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
Feltöltött kép

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
eh,butapest,ittalvassal. De hoztam bicajt!

T.Tomika

T.Tomika

vendég

• fórumtag
  • 203 posts

YouTube - DH-AKUT-Raceparts Tabarz Old School Downhill Speed Track Go Pro Hero 5 Wide 360 Test 2 07 08 2009! ez mekkora ötlet:O...kegyetlen jó sztem

Elég durva...

Azért kiváncsi lennék milyen egy ekkora antennával a fejeden csapatni...:D
Mintha egy távirányítós kis robot lennél!:P

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 posts

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 posts
na reklámguruk, itt egy pályázat kreatívoknak

Copywriter Webszövegíró Verseny | Pályázatfigyelõ, pályázat, pályázatok, pályázati hírek
No risk - No fun! :P

T.Tomika

T.Tomika

vendég

• fórumtag
  • 203 posts
Tilos bármely olyan hirdetés ami licitálásra készteti a vevõt...:D szabályzat 8.pont

a poén, hogy azután törltek, hogy kiírtam az árat s felraktam újra... De már lezsíroztam... Ha jó leszek hirdethetek tovább:D
A brinyóra meg több pálya is van már, úgyhog nem ért nagy károsodás, nem kell perelni!

Szerinted mikor írtam 16soros hirdetést..?

Baj nincs vele, meg álltólag jó terméknek nem kell reklám!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
tomi, mér tiltottak le? valami magyarázat csak volt. ebben is segítettél?
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: ORANGE 224

szegényke....

Feltöltött kép

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 posts
jaj Rocsi, én most nem is akartalak ennyire piszkálni

ez kikívánkozott belõlem, mert kb. Komló lakosságának 90%-ra ez jellemzõ

de mindenképp tiéd az utolsó szó, tényleg lehetne hibát találni a kiírásban

de én elfogadom, hogy nem vagyok tökéletes
No risk - No fun! :P

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 posts
Hahó!Vasárnap +ilyen program lesz Sikondán.Akinek van kedve,jöjjön.A Zoli,Rocsi + én megyünk.Lehet indulni 1éniben,+ váltóban is.

III. Hélix Duatlon, Sikonda

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
balázs, kicsi summum:
Bikes Details :: MONDRAKER 2011 ::

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Te nagyonértelmes, a lényeg a mellékletben volt, de nem is vártam el, hogy te elolvasd azt. 51....?? az lófasz.
A kiírást meg úgyse azért küldtem, hogy elindulj.

Ez kell na:
YouTube - sarkadi tesco ügy - szétlopják a cigányok!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
igen, csabi küldött 11én levelet. amiben egy szó sem volt bánnihoppról. jó, a mellékletben volt, azt sajna nem olvastam el. majd küld minden komment nélkül egy hello kitti nyuszis bánnihopp versenyt. és igen, ma megszámoltam, 51 emailt kaptam. olvasni meg megtanultam, sõt helyesen írni is. igen, ez célzás volt, mert a kiírásban van néhány helyesírási hiba :)

ma két órát tekertem siófoktól a balatoni körúton, kurva jó volt!
Feltöltött kép

köszi Csabi a promót!

Amúgy ha elolvassuk ezt a megfogalmazást: "A betû a beszéd közben használt egyes hangok írott vagy nyomtatott jele (Wiki)", és visszagondolunk arra, amikor a betûk tkp. tényleg képek voltak (pl. hieroglifák), a Rocsinak is igaza van.

Viszont ne felejtsük el azt a tényt se, hogy oktatási rendszerünknek köszönhetõen, kb. 6 éves korunktól elkezdõdik egy bevésõdési folyamat, amellyel megtanuljuk ezeket a képeket és jeleket kódolni: ez az olvasás.

Erre 2 dolog hathat:
1. nem ún. "nyugati" társadalomban élsz, és nem megfelelõ az oktatás. Ennek következménye az analfabétizmus.
2. központi idegrendszeri sérülésben, bántalmakban szenvedsz, ami az olvasott szó jelentésének felismerési zavaraihoz vezet (alexia)

És amúgy kitartás Csabi, a Söci még válaszolt is arra az október 11-i levélre. Szóval van még remény! :)

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 posts
SimpleViewer Gallery