Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komlói Bányász

- - - - -

• Please log in to reply
10773 replies to this topic

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
boldog szülinapot a szülcsinapcsisoknak!

én meg futottam egy hetény-zengõ-püspökszentlászló-hetény kombót. jól esett. most meg vaniliás-karamellás-tejszínes tea + piedone hongkongban.

ilyen idõ van e:

Feltöltött kép
Feltöltött kép

ez meg ja
Feltöltött kép

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 posts
Köszönöm szépen!

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 posts
Robesznak is boldogot!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Robesznak jó nagyot!

Dr B, nagyon hallgatsz a cannondalerõl... :P

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
irany a zengo!

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 posts
YouTube - Kovbojok - Télapó 2.0

szõnyeg

szõnyeg

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts

én is a juci 7esre szavaznék. a dh bringámon 5 éve teszi a dolgát hibátlanul.

de ha esetleg érdekel, én árulom a bergamontról a fékeimet. ilyenek:
-- Bikemarket.hu -- Formula*ORO K24

55ezer pénz.

szõnyeg!
kössz az infót! feltolhatnátok ide pár képet, hátha meglátogatnánk egyszer a pályát. bár most már csak nekem van dh bringám :) illetve, van még akinek van, csak annak más hiányzik...

OK! rakok majd pár képet még és ha az idõ is ugy engedi akkor megbeszélhetünk egy bringázást!
Ha tudsz láncvezetöt jó áron valakitöl Komlón az érdekelne.
Minden jót!

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
[quote name='bukta'][/QUOTE]

Az jó ár!Köszi Csucsu még1szer a féket!Gyurka Zolinak Boldog Szülinapot!
[/QUOTE]

Öcsémnek is ma van! Dupla öröm és boldogság!!
Feltöltött kép

*Norbi*

*Norbi*

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Na akkor már mindjárt két érdeklõdõ is van :)

Köszi Csócsó, igen a múltkor már beszéltünk errõl. Jó az ár, és ugye akkor ez új lenne. Milyen bringáról bontod le? Megmondom õszintén hogy az elixir szett tartalmazza a tárcsákat és az adaptert is ami nekem azért lenne jó mert a tárcsákat én használnám és a mostani juicy 3-om eladásra kerül de mivel a jelenlegi tárcsáim kukába valók ezért legalább adaptert tudnék hozzá adni ha már tárcsát nem. Persze miután a Balázs megcsinálta a féket! JA, BALÁZS, ERRÕL TE MÉG NEM TUDSZ! :) Meg az villámat is majd szét kéne szedni egy karbantartásra az elkövetkezõ egy-két hónapon belül. (Rock Shox Tora) Érdekel a dolog, de még nem tudom hogy döntök, mert ott van még a garancia is ami lehet hogy csak nekem számít valamit. Egy-két napon belül döntök az tuti!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Csocsó, én lehet, hogy rámennék maajd arra az elixírre!
Beszéljünk még róla!
;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 posts
[quote name='Bigcsocso']hali Norbi!
egy két héten belül lesz egy zsírúj bringáról bontot avid elixir 2010es fékem fehér színben párban
ha érdekel szólj! 45000 Ft párban zsírúj bringáról bontva!!!
Szóval??? Linkeket is elfogadok :)
Köszi[/QUOTE][/QUOTE]

Az jó ár!Köszi Csucsu még1szer a féket!Gyurka Zolinak Boldog Szülinapot!

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 posts
wlt

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 posts
Szerintem fölös újat venni,használtan sokkal olcsóbb.Ha + véletlen valami baja van,a Balázs úgyis + tudja csinálni.

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 posts
[quote name='*Norbi*']Helló Mindenki!

SEGÍTSETEK! Féket akarok venni! Légyszi osszátok meg a véleményeteket ezekben a kategóriákban AVID, HAYES, SHIMANO. A lényeg: újat akarok, olyat amire van garancia! Az árról azt tudom mondani, hogy régi vágyam az AVID 5 ELIXIR ez jelenleg 160mm-es tárcsával (szett) 60.000 Ft (fehér, tárcsa+adapter). Ezt jó féknek gondolom és az árát meg elég húzósnak! A fõ kérdés SZERINTETEK mi az a fék amit érdemes már megvenni olyan felhasználás mellett ami rám jellemzõ: csak terepen megyek, és néha lefelé elmegy az eszem de inkább mindig, ja és 95 kg vagyok! Különösen érdekelne, hogy mit mondtok a Shimano-ra mert most van egy idei és olcsó, viszont szérián kívüli féke a BR-M575 ennek a szett ára tárcsa nélkül 33.000 Ft (e-bike szerint). Azonban nem túl jó véleményeket olvasok róla a TestBike-on, egyáltalán nem is tudom hogy ezeknek a véleményeknek mennyire lehet hinni??? Hayes-bõl pedig a Stroker Trail-t néztem de azok állítólag nagyon eresztik az olajat!

Köszi[/QUOTE]

hali Norbi!
egy két héten belül lesz egy zsírúj bringáról bontot avid elixir 2010es fékem fehér színben párban
ha érdekel szólj! 45000 Ft párban zsírúj bringáról bontva!!!
Köszi[/QUOTE]

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 posts
Én v-fék párti voltam mindig!De ha kellene én is az Avidra szavaznék.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
öh, szakítani szar. és most szingliség van megint.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
én is a juci 7esre szavaznék. a dh bringámon 5 éve teszi a dolgát hibátlanul.

de ha esetleg érdekel, én árulom a bergamontról a fékeimet. ilyenek:
-- Bikemarket.hu -- Formula*ORO K24

55ezer pénz.

szõnyeg!
kössz az infót! feltolhatnátok ide pár képet, hátha meglátogatnánk egyszer a pályát. bár most már csak nekem van dh bringám :) illetve, van még akinek van, csak annak más hiányzik...

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Szerintem vegyél egy juicy 7est. Az megbízható, van hozzá alkatrész és a nyomáspontot is be tudod állítani a tekerõvel így nem tart olyan sokáig belõni hogy mindkét kar ugyanott fogjon. Ja és elõre mindenképp 185ös tárcsát vegyél. A gyári betétek jók, aztán ha elkoptak mehet bele BBB szinterezett. Fölrakáskor jól le kell légteleníteni, aztán egy ideig nem kell vele foglalkozni.

*Norbi*

*Norbi*

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Helló Mindenki!

SEGÍTSETEK! Féket akarok venni! Légyszi osszátok meg a véleményeteket ezekben a kategóriákban AVID, HAYES, SHIMANO. A lényeg: újat akarok, olyat amire van garancia! Az árról azt tudom mondani, hogy régi vágyam az AVID 5 ELIXIR ez jelenleg 160mm-es tárcsával (szett) 60.000 Ft (fehér, tárcsa+adapter). Ezt jó féknek gondolom és az árát meg elég húzósnak! A fõ kérdés SZERINTETEK mi az a fék amit érdemes már megvenni olyan felhasználás mellett ami rám jellemzõ: csak terepen megyek, és néha lefelé elmegy az eszem de inkább mindig, ja és 95 kg vagyok! Különösen érdekelne, hogy mit mondtok a Shimano-ra mert most van egy idei és olcsó, viszont szérián kívüli féke a BR-M575 ennek a szett ára tárcsa nélkül 33.000 Ft (e-bike szerint). Azonban nem túl jó véleményeket olvasok róla a TestBike-on, egyáltalán nem is tudom hogy ezeknek a véleményeknek mennyire lehet hinni??? Hayes-bõl pedig a Stroker Trail-t néztem de azok állítólag nagyon eresztik az olajat!

Köszi

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Balázs, süt a nap és eszembe jutott, hogy tekernék szívesen, de nincs mivel... :P