hétvégén mennék csapatni! balázs, jössz te is? najó, geci vagyok
de ha jó idõ lesz, akkor kéne menni egy csoportos tekerést akár. csabinak meg majd elmeséljük.
tomi, te meg szólj, ha felszáradt a pumpipálya!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Started by
rocsipeti
, 2008. November 09. 22:48
Posted 2011. January 13. - 22:49
Posted 2011. January 13. - 22:46
Kurva jó lehetett egy ilyen edzés Csabi...
(Ezt a csajt kb az 5. perc után lelõném. Nem magyaráz semmit, csak sikonyál, hiába csinálják rosszul... ilyen az F3-ban si van, pont elõttem!)
Kaposváron voltam, az tök jó volt...
A sajátomat már nem reklámozom, fölösleges errefelé!
Rocsi tisztellek amiért nem mentél! HA már hozzám nemjöttél ugyan ezzel az indokkal, én megértelek! =)
MA akartalak hívni városi DH-ra, csak besötétedett!
SÖCIÉK KÖSZ A MAI FUVART!!!
(Ezt a csajt kb az 5. perc után lelõném. Nem magyaráz semmit, csak sikonyál, hiába csinálják rosszul... ilyen az F3-ban si van, pont elõttem!)
Kaposváron voltam, az tök jó volt...
A sajátomat már nem reklámozom, fölösleges errefelé!
Rocsi tisztellek amiért nem mentél! HA már hozzám nemjöttél ugyan ezzel az indokkal, én megértelek! =)
MA akartalak hívni városi DH-ra, csak besötétedett!
SÖCIÉK KÖSZ A MAI FUVART!!!
Posted 2011. January 12. - 23:31
Posted 2011. January 12. - 22:00
Majd megyek, ne aggódj értem...
...ha ennyire száraz lesz az erdõ:
Októberben mondjuk??
Addig:
...ha ennyire száraz lesz az erdõ:
Októberben mondjuk??
Addig:
Posted 2011. January 12. - 21:27
csabi, nekem van igazi bringám, és szoktam is vele bringázni. a te bicajodba meg max akkor megy km, amikor költöztök, és átviszed egyik helyrõl a másikra.
a titkárnõt sajna nem én fényképeztem. egyébként meg amellett, h kurva jól néz ki, maximálisan normális is. ritka fajta.
az ob meg nem a helyszín miatt szokott befürödni, hanem a balfasz szervezõk miatt. most lefogadom bárkivel, h a semmeringi ob sem lesz botránymentes. és akkor majd visszafizetnek fejenként kb. 50.000 Ft-ot a versenyzõknek? aligha...
a titkárnõt sajna nem én fényképeztem. egyébként meg amellett, h kurva jól néz ki, maximálisan normális is. ritka fajta.
az ob meg nem a helyszín miatt szokott befürödni, hanem a balfasz szervezõk miatt. most lefogadom bárkivel, h a semmeringi ob sem lesz botránymentes. és akkor majd visszafizetnek fejenként kb. 50.000 Ft-ot a versenyzõknek? aligha...
Posted 2011. January 12. - 21:21
még egy kép a titkárnõnkrõl?
na jó
Nagyon jó... Már csak az a kérdés, hogy te hol vagy a képrõl, te csináltad?
Pucért küldjééé, ne ilyet!
Posted 2011. January 12. - 21:19
Lipi: "Én megyek, tõlünk csak 80 km. "
Na megszólalt az osztrák...
Semmering biztosan jobban fel van készülve, mint bármelyik magyar hely (sajnos Eplény sem tart ilyen szinten). Pl. a magyar snowboard bajnokságot is szokták ott rendezni asszem.
Bár tényleg gáz, hogy nem itthon lesz.
Na ez gép lesz végül:
mysoft.hu - HP EliteBook 8540w (WH138AW#AKC) notebook
Meg kapunk hozzá mobilnetet is:
Huawei E1752 mobilinternet eszköz - Telenor
Mehet a poresz menet közben is! jeeee!
Ilyenen voltam ma a Verával:
YouTube - Fit World Szeged - Spinracing óra
Õ rendszeresen jár ugye.. ma lenyomott két edzést egymás után, mint állat. Én a másodikra mentem (50 perc) és megdöglöttem vazz.
Nagyszájú (természetesen minden jóban benne levõ, örökké pörgõ, sosem nyugdíjas) Rocsit is hívtuk (ingyen lett volna neki), de munkára hivatkozva (nyilván kamu) nem jött.
Nem összekeverendõ a "sima" spinning-el, ezt 90%-ban felállva nyomod, meg hajolgatsz, ugrálsz.
Na megszólalt az osztrák...
Semmering biztosan jobban fel van készülve, mint bármelyik magyar hely (sajnos Eplény sem tart ilyen szinten). Pl. a magyar snowboard bajnokságot is szokták ott rendezni asszem.
Bár tényleg gáz, hogy nem itthon lesz.
Na ez gép lesz végül:
mysoft.hu - HP EliteBook 8540w (WH138AW#AKC) notebook
Meg kapunk hozzá mobilnetet is:
Huawei E1752 mobilinternet eszköz - Telenor
Mehet a poresz menet közben is! jeeee!
Ilyenen voltam ma a Verával:
YouTube - Fit World Szeged - Spinracing óra
Õ rendszeresen jár ugye.. ma lenyomott két edzést egymás után, mint állat. Én a másodikra mentem (50 perc) és megdöglöttem vazz.
Nagyszájú (természetesen minden jóban benne levõ, örökké pörgõ, sosem nyugdíjas) Rocsit is hívtuk (ingyen lett volna neki), de munkára hivatkozva (nyilván kamu) nem jött.
Nem összekeverendõ a "sima" spinning-el, ezt 90%-ban felállva nyomod, meg hajolgatsz, ugrálsz.
Posted 2011. January 12. - 21:16
Posted 2011. January 12. - 21:11
hát tavaly mikor is volt...?
jaaa... nemvolt!
a 4X tavaly ugyan ilyen korán volt O.o tényleg fura dolog!
legalább lesz OB
(bár a semmeringi helyszín nekem szintén fura. Elõre kioszthatnák a helyezéseket igazából)
NE csináljunk mariborit? (bár nekem ahoz sincs több közöm)
Elmegyek bicózni egy jót és hello!
...majd csinálok egy versenyt az udvaromban! Ott olyanok az esélyeim, mint a Limitnek Semmeringen:D
jaaa... nemvolt!
a 4X tavaly ugyan ilyen korán volt O.o tényleg fura dolog!
legalább lesz OB
(bár a semmeringi helyszín nekem szintén fura. Elõre kioszthatnák a helyezéseket igazából)
NE csináljunk mariborit? (bár nekem ahoz sincs több közöm)
Elmegyek bicózni egy jót és hello!
...majd csinálok egy versenyt az udvaromban! Ott olyanok az esélyeim, mint a Limitnek Semmeringen:D
Posted 2011. January 12. - 19:05
Posted 2011. January 12. - 17:05
Posted 2011. January 12. - 16:37
hát nem tom Rocsi...
felsõtárkány is fura lett volna OB-nek!
Az a vicc, hogy nem Sopronban lesz!
és hol lesznek a 4x versenyek?
szarittaszarisbazmeg
felsõtárkány is fura lett volna OB-nek!
Az a vicc, hogy nem Sopronban lesz!
és hol lesznek a 4x versenyek?
szarittaszarisbazmeg
Posted 2011. January 12. - 15:25
Posted 2011. January 12. - 00:01
Posted 2011. January 11. - 23:38
Posted 2011. January 11. - 12:25
A mid?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2011. January 11. - 12:01
Posted 2011. January 11. - 11:34
az új Jekyllt- fényezik
tegnap olvastam teszten 11,4 kg
még nehéz cuccokkal
tesztgyõztes az idei enduro bringák között
és úgy mászik mint egy xc gép
csak kár hogy csak fox villa megy bele.....
gardán kipróbáljuk!!!!
tegnap olvastam teszten 11,4 kg
még nehéz cuccokkal
tesztgyõztes az idei enduro bringák között
és úgy mászik mint egy xc gép
csak kár hogy csak fox villa megy bele.....
gardán kipróbáljuk!!!!
Posted 2011. January 11. - 00:16
Csak rettentõ csúnya...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.