Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Épül a szászvári pálya! Kb 2km, az elején egy szép kis ugrató, azután egy jó pár kanyar a fák közt, utána egy kis katlan, majd rámpa át egy kidõlt fán, majd egy ugró, azután egy szûk fordulóból egy letörés, ( ezt kerülni is lehet), utána 1-2hupli majd egy döntött kanyarból egy tisztes ugrató, jelenleg kb ennyi van kész.
Késõbb még pár kis rámpa és ugró készül, és lesz még egy nagyobb letörés is, meg egy kis gyökeres rész.
Még dolgozunk rajta, de tuti lesz az biztos.
Pár kép:
Feltöltött képFeltöltött képFeltöltött képFeltöltött képFeltöltött képFeltöltött képFeltöltött képFeltöltött képFeltöltött kép
És az egészben az lesz a legszebb, hogy a Dobogóról végig le lehet jönni, igaz, hogy úgy van benne egy pici emelkedõ is, viszont az kb 10 perc lejtmenet, a felétõl a pályával.:)
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
kanyarteknológia:

Ruari Hallam at Bolehills DH in Sheffield, United Kingdom - photo by duncanp - Pinkbike.com

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
kicsit elhízott a kedvenc poreszos mûvésznõm :)

Velvet - Carmella Bing - Galéria

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
nincs cécóm:( de majd futok mellettetek:D:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ahhoz elõbb kéne cécó villa... :P

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
bennevagyok!:) majd egyeztessünk..!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
intézek oda lakást, mire jó idõ lesz, leszek többet :) és ja, az a nocomment. tényleg szigorú.

na marcik, ezt ne felejtsük el, de cécó és déhá is legyen!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja, az a no comment.
Kezelhetõ, de elsõre én is eldobtam a gépet, elég kemény!

Egy két pesti hétvégét én is bevállalnék, ami csak a bringázásról szólna!
Napközben hegy, este krúzingolás a városban!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
ja ez a nocomment asszem..amikor jánoshegyen voltam ezelõtti hét csütörtökön hóvolt és állítólag hóban ez életveszélyes. elvileg hnap megyek ide meg a héten még ha tudok párszor, mert elvileg hétvégén ezen lesz a csokikupa szóval kicsit beedzem ha tudom:) elvileg 1 hónap és kész anarancs..de keveset vagy pesten:(

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Marci, azokat a pályákat én is láttam! jöjjön a jó idõ, legyen bringád, aztán toljuk!!! ezen voltál? rocsipeti Pesti pálya címû albuma az Indafotón

császpá: évente elmész öt ilyen síelésre. én meg hetente öt bringázásra :)

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Most meg Pécs, kis sütizés (hogy visszajöjjön a tegnapi kiképzésen leadott 2 kiló), romantika (ujjazás), aztán színház.

Korhatáros vazz:

Pcsi Nemzeti Sznhz - National Theatre of Pcs

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Na mi meg tegnap leteszteltük az eplényi sípályát! Reggel hatkor indultunk nyolcra már ott is voltunk. Az elsõ felvonóval már tudtunk felmenni és este negyed 8-ig síeltünk. Bár elõzetesben igencsak kétkedõ voltam, de nagyon kellemesen csalódtam.
Baromi jók a pályák, még így is, hogy plusz fokok voltak! Ragyogó napsütés, jó hangulat. Totál elfáradtunk.

Gyurka Zoli meg a gyõri haverjai lakókocsiban aludtak a pálya mellett. Tök fíílinges: tûzrakás, pálesz, takaró.

Szóval Rocsi: igazi nyugdíjasos. (Csak elõtte 10 órat síeltek)..hehehe.

Feltöltött kép

A többi kép itt:
Chicken 2011. február: Eplény síelés címû albuma az Indafotón

Tekerni hétfõn talán tudok, ha idõben hazaérek Zalaegerszegrõl...ha nem, akkor kedd.

A NihilChips koncertes farsangozás nagyon érdekelne, de másnap (vasárnap) reggel indulunk (nyugdíjasötnapos)sítáborba vazze.

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
voltam ma Hármashatár-hegyen biciklizni meg pályát építeni...leesett az állam konkrétan. 6 teljes pálya és egy félig kész pálya van. minden stílusban, amit akarsz..elég kevesen ismerik az odajutást, tehát nincs tele bringásokkal meg oda nem valókkal. atom jó;) a halál meredek sziklás gyökeres pályától kezdve a chillelõs tempós ugratókkal teli nagy mandíneres pályáig, oldschool dual slalom minden van. lehet egy két ötletet meríteni.

nagyon nagy sárdagasztás volt, estem is egyet, de pályaépítéshez tökéletes idõ volt:)

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
v10.4 carbon 2011 at v10.4 carbon 2011 in Trondheim, Norway - photo by JonasT - Pinkbike.com azta:O

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
nekem a koncert linken csak egy keret jelenik meg. de persze én benne vagyok :) de jövõ hétre úgyis elfogy a lendületetek...

mi meg voltunk tekerni:
Sports Tracker

ahol nagyon leesett a sebességünk, ott megálltunk sörözni :) és voltunk gesztenyési presszóba, tök jó hely. jövõ héten ott lesz csit koncert.

ittatavasz!!!!

Feltöltött kép

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás

Programajánló by Eszti

koncertek

NIHIL CHIPS BULI
Febr.12. Komló,Zrínyi klub(beöltözõs farsangi)

Ú azok nagyon állatok.Ott a helyünk!Bár pont akkor lesz a gesztenyési klubban Csít,de akkor inkább Nihil!

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Programajánló by Eszti

koncertek

NIHIL CHIPS BULI
Febr.12. Komló,Zrínyi klub(beöltözõs farsangi)

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Ok,akkor holnap 10h.Én is azért megyek ma késõbb,mert séta parti van.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás

A Zotya+a Rocsi eddig.De ha nem gond,inkább legyen már 10h,mert a Zotya akkor tud csak jönni.Ma + 15h-kor megyünk valamerre.

ok a holnap 10óra.

ma nekem napsütéses sétálós orfû van a családdal.

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
A Zotya+a Rocsi eddig.De ha nem gond,inkább legyen már 10h,mert a Zotya akkor tud csak jönni.Ma + 15h-kor megyünk valamerre.