Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Jók a képek nagyon ,Tomi!A Helldorádó nagyon állat volt.7 végén duatlon verseny is lesz!Komlón,én Orfûn.

T.Tomika

T.Tomika

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás

tudom, a telót nem hoztam fel a gyereknek. de majd szerdán.

még is van száma...
06 20 4833680 (Tamás)
hívd fel holnap!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
doktor ánusz?

hidraulikus váltás e:
Pinkbike First Look: Acros A-GE Hydraulic Shifting - Pinkbike.com

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

...és az de szép volt, hogy a csabi küldött neked nyugerezõs sms-t :D lassan beérik a munkám.

Azért ugye nem baj, hogy nem leszel a példaképem.... :)

Helldorado: Nagyon tuti volt!

Szemüveges lettem vazze. Mostantól doktor úrnak hívjatok!

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

képek tegnapról:https://picasaweb.go...259652249037026

Húúú, de jó: A képeken ott az eplényi sípálya alja is!! :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
tudom, a telót nem hoztam fel a gyereknek. de majd szerdán.

vannak úfók vazze!
Index - Tudomány - Újabb bizonyíték az ufók létezésére

faszom. ma feljöttem pestre, mert délben lett volna egy találkozóm. nem is én kértem, hanem a másik fél. 3ra meg át kellett mennem gyõrbe egy elõadásra, ami azt volt hivatott bemutatni, hogy van egy új cuccunk, ami online értekezletet tesz lehetõvé, rgo nem kell annyit utaznom majd a jövõben.
mondom ittalszom, mert holnap meg a fõnökömmel kell találkoznom.
na. fél 12kor lemondja a kis pöcs a találkozót, amit õ kért. anyád. átmegyek gyõrbe, 5 perc után kérdezem az elõadót, hogy hol kell ezen az online értekezleten bekapcsolni a hangot. mire õ: hangot? hát az nincs. de ha nokiám van, az tud egyszerre 3 embert is kezelni konferenciahívásban... mondom neki, ugye szórakozol??? de nem. meg neki ájfónja van, az nem is tud ilyet. na, itt lecsuktam a laptopom. mire õ, hogy akkor nem érdekel? hát, lévén, hogy csak a callcenterünkben 4en dolgoznak nekem. szerinted, hülyegyerek? aztán felhívom a fõnököm, hogy ki küldte ezt az okoskát? azt nem tudja, de lemondja a holnapi értekezletet, mert õ szegedre megy... mi a fasz van????????? armageddont a világnak!!!

T.Tomika

T.Tomika

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
Tisztelt Rózsavölgyi Péter!
(a többit inkább privátban, de nem kedves...)
hívj fel!

Balázs azért nem voltam DH-n, mert összekötöttem a Sexhard-i trails jam-et a Bogyóka bicójának az eladásával... ott voltam egész nap, bár a szél miatt nekem nem sikerült jól... érdemes megnézni.
az ottani pumptrack olyan mint egy bmx pálya utsó egyenese kb...
Neked gratula a 3. helyhez. Nem semmi, hogy a pécsiek között is toppon vagy! (és hogy újra célba értél...)
most hétvégén jelen leszünk! kíváncsian várom:)
(a legutóbbi csúfos vereségem óta nem ültem a pacin:D)

egyébként az öregeknek is ajánlanám a szekszárdi látogatást... Pupákot még nem láttam kisbicón, de jól tolta a pumpit! Tasi is kintvolt, stb stb...

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás
képek tegnapról:https://picasaweb.go...259652249037026

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Kicsit kevesen voltunk. Chicken csak szurkolt, Rocsi ki sem jött. Nem megy már neki a másnaposan versenyzés. Úgyhogy remélem nem fog nyugdíjasozni, hogy tegnap este nem mentünk Zrínyibe izzadni a füstben a sok tapló rokker közé.

khm.... egy: a csajod hívott fel minket nagy lelkesen, hogy jöttök. nem jöttetek, így gondolom, hogy õ megtiltja neked a vasárnapi bringát, te meg letiltod a koncertekrõl. pacskerfamili :)
kettõ: amikor még rendes dh versenyek voltak(100 indulóval), akkor a top10ben elég szégyen volt nem másnaposan rajthoz állni. maróval sûrûn tettünk is azért, hogy ne kelljen szégyenkeznünk. ja, kb. ezidõtájt szerelhették le a rollerodról a pótkereket. amúgy meg nem másnapos voltam, hanem nem ébredtem fel, mert hajnali négyig programunk volt a csajommal.... :)
3. a rockzene az ilyen. a nyuggerklubban szokott fellépni balázs pali, meg néha korda gyuri. ott nincsenek tapló rokkerek :)
és az de szép volt, hogy a csabi küldött neked nyugerezõs sms-t :D lassan beérik a munkám.
mi meg ezt a bandát néztük, elég rokkendroll volt!!!! baszki tényleg olyan volt, mintha maga axl rose ugrott volna fel a színpadra.

Helldorado | Free Music, Tour Dates, Photos, Videos

Feltöltött kép

és ez nem kicsit volt jó:

http://www.youtube.com/watch?v=ssvCUcwX8tc&feature=player_embedded

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Emlékeim szerint PG kb. kétszer tekert gerincvédõben a hegyen. Õ sem szereti, meg szerintem senki sem. De ha ajánlja, akkor azért lehet benne valami. Inkább legyen rajtad, ha elragad az erdõ...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
akkor az mindeképpen érdekelhet!:) pénteken megyek sztem akkor este majd felugrok! még telefonozunk.. köszönöm!

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 hozzászólás
Mindkettõ van, de konkrétan a gerincvédõre gondoltam.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás

ez is igaz..

amúgy most hogy mondtad h rajtad volt már értek minden. feltûnõen izmos voltál a képeken, csak nem mertem megkérdezni, amíg nem tudtam az új izomtömeg kilétét:D:D

:):):):):)
Öcsém szerintem full protektorra gondolt, de ha jól emlékszem van egy sima gerincvédõnk is, ha még nem adtuk el.

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
full protector ing vagy csak gerinc védõ? mert gerincvédõre még kapható vagyok, azt amúgy terveztem is venni tlleg.. csak azért lázadtam itt, mivel most semmi ilyesmim nincs:S.. a full ingben meg tlleg nem lehet rendesen menni sztem:S

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 hozzászólás
Marci, én motorozáshoz is mindig húzok gerincvédõt még a bõrruha alá, miután pár éve megsérült a hátam, nem kockáztatok, szerintem inkább legyen kicsit kényelmetlen, csak ne legyen sérülés. Van egy fölös védõm is amúgy, ha kell, odaadom szívesen! ;)

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
ez is igaz..

amúgy most hogy mondtad h rajtad volt már értek minden. feltûnõen izmos voltál a képeken, csak nem mertem megkérdezni, amíg nem tudtam az új izomtömeg kilétét:D:D

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás

én ezt értem..és egyértelmû hogy ezeknek a védõfelszereléseknek a használata AJÁNLOTT. mert az életedet mentheti meg (lásd Jakesz). viszont nem tudom elfogadni, azt hogy KÖTELEZÕ. ezt nem értem az OB kiírásban is..vicc. sehol nincs ilyen a világon(ezt most az OB-ra írtam nem a csokira). amikor kimész biciklizni, akár a toronyhoz, vagy akárhova csak úgy, akkor is tisztában kell, hogy legyél vele, hogy akár mikor eshetsz olyan szerencsétlen módon még kis tempónál is, hogy megnyomorodsz, vagy bármi komoly bajod lesz, mert sajnos ez a sport ilyen és vállaljuk a kockázatokat, amikor ûzzük. ennek tudatában sem szoktam felsõtest védõt hordani, mert amellett, hogy engem kimondottan idegesít és képtelen vagyok benne normálisan mozogni, biciklizni még nincs is. és amikor kb majdnem minden bicós cuccomat el kellett adnom azért, hogy újra lehessen valami amivel mehetek, azok után hogy ellopták nincs erre jelenleg pénzem sem hogy vegyek. (ha lenne sem biztos hogy vennék) ezért nem tudom elfogadni, hogy ezért ne versenyezhessek

ez az én álláspontom.

Értem én és tényleg a te dolgod, csak gondolom Gabesz nem akarja, hogy valakit mentõ vigyen el egy illegális versenyrõl. Kellemetlen lenne.

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
én ezt értem..és egyértelmû hogy ezeknek a védõfelszereléseknek a használata AJÁNLOTT. mert az életedet mentheti meg (lásd Jakesz). viszont nem tudom elfogadni, azt hogy KÖTELEZÕ. ezt nem értem az OB kiírásban is..vicc. sehol nincs ilyen a világon(ezt most az OB-ra írtam nem a csokira). amikor kimész biciklizni, akár a toronyhoz, vagy akárhova csak úgy, akkor is tisztában kell, hogy legyél vele, hogy akár mikor eshetsz olyan szerencsétlen módon még kis tempónál is, hogy megnyomorodsz, vagy bármi komoly bajod lesz, mert sajnos ez a sport ilyen és vállaljuk a kockázatokat, amikor ûzzük. ennek tudatában sem szoktam felsõtest védõt hordani, mert amellett, hogy engem kimondottan idegesít és képtelen vagyok benne normálisan mozogni, biciklizni még nincs is. és amikor kb majdnem minden bicós cuccomat el kellett adnom azért, hogy újra lehessen valami amivel mehetek, azok után hogy ellopták nincs erre jelenleg pénzem sem hogy vegyek. (ha lenne sem biztos hogy vennék) ezért nem tudom elfogadni, hogy ezért ne versenyezhessek

ez az én álláspontom.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás

leatt brace nem kötelezõ?

Azért én a tegnapi versenyen is felhúztam a páncélt, meg a nagy térdvédõt, mert a múltheti pályához képest 3szor akkora volt a tempó. És a pálya végén még így is féltem. Állítólag az új pálya durvább lesz...

Tomi kemények vagytok! Írtam priv.üzenetet.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Húú, Tomi jók voltatok! Gratulálok. Egyébként megint egyet kell értenem veletek, mert pl ez az egri Bükk Maraton nevezési díja is valami horror (Duna Maraton dettó). Ilyen "kisebb" versenyre/túrákra kifizetõdõbb lenne elmenni.

Ez meg alap: