Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komlói Bányász

- - - - -

• Please log in to reply
10773 replies to this topic

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 posts

márminthogy reggel 4kor??? aszta... szerencse, hogy nincs lámpám, így van mire fogni, hogy nem megyek :)
szunyogriasztót vigyetek!

tudok adni egyet :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
márminthogy reggel 4kor??? aszta... szerencse, hogy nincs lámpám, így van mire fogni, hogy nem megyek :)
szunyogriasztót vigyetek!

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 posts
Helló mindenki!holnap harmad magammal mennék a Zengõre napfelkeltére,(remélhetõleg látható lesz)akinek van kedve csatlakozhatna hozzánk egy gyors szalonna sütésre a felkelte után.4-kor indulunk Komlóról az erdészeti úton mennénk Sz.lászlóig onnan pedig Pécsvárad felõl mennénk fel.akit érdekel az legyen szíves írjon este 10-ig hogy hol,mikor találkozhatnánk.

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 posts
Ne felejtsétek, vasárnap Anyák napja...

Anyád! - YouTube
No risk - No fun! :P

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
Bazmeg. tegnap tekertem egy nagyot, és feltekertem Pécs felõl a Jakabhegyre. Sírni tudtam volna, annyi szúnyog volt. Ma meg elindultunk a zasszonnyal túrázni, de visszafordultunk, annyira elviselhetetlen. Olyan a lábam meg a kezem, mintha leprás lennék.

Az is durva, hogy ma mennyi cigány van Komlón.... Elõbújtak a majálisra. Elég elkeserítõ, de tényleg minden második ember negroid volt az uccán. A Tompa felé közeledve meg már nem is volt fehér.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Kedd este a CsÍT-re ki jönne??

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 posts

Meg én a Csít-re is akarok menni!

Holnap Vivicittá futás Pécsen. Már megvan a rajtszám meg a pólónk.

Viszont meg fogok dögleni a 2,8km-ben, mert tegnap futottam 20 percet (szeptember óta elõször) és olyan izomlázam van, hogy nem tudok menni....

Vasárnap állatkert.

Este + Pittbull karaoke Pécsen.Jön valaki?

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Meg én a Csít-re is akarok menni!

Holnap Vivicittá futás Pécsen. Már megvan a rajtszám meg a pólónk.

Viszont meg fogok dögleni a 2,8km-ben, mert tegnap futottam 20 percet (szeptember óta elõször) és olyan izomlázam van, hogy nem tudok menni....

Vasárnap állatkert.

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 posts
Május 11-én + Helldorádó a Zrínyiben.Ott a helyünk!

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts

Ja, és Csit szülinapi koncert is lesz a Zrínyiben most valamikor.

Igen!!!

30-án kedden: http://www.facebook....70720846332485/

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

jee köszi Rocsi!:)

fogalmam sincs mennyit tudok tekerni egyszerre, nem vagyok olyan nagyon rossz formában. így látatlanban szerintem valami 30-40 közöttire lövöm be magam, de nem megpusztulni akarok hanem gyönyörködni!:)

szerintem vegyél egy térképet kint. aztán célozd meg a Lago di Tenno-t, meg a Lago di Ledrot, meg a kápolnát. utóbbira gyalog indulj, és legalább 3 órával sötétedés elõtt :) sokkal faszább útvonalak is vannak, de ahhoz tényleg edzettnek kell lenni. mi pl. a Maróval egyszer vmi 6-7 órát mentünk, de isteni volt. a végén el is égett a fékpofája, mert kb. 1 órán keresztül jöttünk egy iszonyat durva dh pályán. (cc bringával :) )

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Én mindennap (kivéve ma) ott leszek valahol ;)

Ebben biztos voltam :)

Komlóról valaki a Tankcsapdára? Nagyon megnézném.... Ja, és Csit szülinapi koncert is lesz a Zrínyiben most valamikor.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Nagyon jó volt az Ákos koncert!!

Ez meg basszus:

Teherautónak ütközött a tömött busz a 66-os úton, egy ember elhunyt | Kék hírek, bulvár | Baranya | bama.hu BAMA

Így is szörnyû, de mi lett volna még, ha olyan busz megy neki, amin vagy nyolcvanan vannak összeheringezve?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

az van, hogy holnap mennek a csajok. Betti meg a Lilla. és holnap punna meg bori. viszont pénteken zúznék a tankcsapdára is. oda viszont nem vinnék asszonyt :)
szóval akkor? a komlói nyuggerek mit szólnak? Chicken te csak az ákosra akarol menni?

Én mindennap (kivéve ma) ott leszek valahol ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 posts
jee köszi Rocsi!:)

fogalmam sincs mennyit tudok tekerni egyszerre, nem vagyok olyan nagyon rossz formában. így látatlanban szerintem valami 30-40 közöttire lövöm be magam, de nem megpusztulni akarok hanem gyönyörködni!:)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
az van, hogy holnap mennek a csajok. Betti meg a Lilla. és holnap punna meg bori. viszont pénteken zúznék a tankcsapdára is. oda viszont nem vinnék asszonyt :)
szóval akkor? a komlói nyuggerek mit szólnak? Chicken te csak az ákosra akarol menni?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Bori nem érdekel, de Punnany, meg Tankcsapda igen!
Régen bandáztunk, beadhatjuk... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
Marci, ezt mindenképpen ajánlanám: Mountain bike tour: San Giovanni, Tenno

itt találsz egy csomó letölthetõ túraútvonalat: Mountain bike tours on Garda Lake, Ledro Valley, Tremalzo, monte Baldo: mtb trails, gps tracks, videos

Mennyit bírsz tekerni egyszerre?

Ki jönne PENre??? HOlnap Bori meg Punnany, pénteken meg Tanksapka. Mindkettõ érdekelne.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Ma éjjel feltöltöttem egy osztálytalálkozós csoportképet a fácséra. Hát ki lájkolja elõször?! Az Aleska Dájmond bammeg! :)

Nem is ismerõsöm. :)