márminthogy reggel 4kor??? aszta... szerencse, hogy nincs lámpám, így van mire fogni, hogy nem megyek
szunyogriasztót vigyetek!
tudok adni egyet
márminthogy reggel 4kor??? aszta... szerencse, hogy nincs lámpám, így van mire fogni, hogy nem megyek
szunyogriasztót vigyetek!
Este + Pittbull karaoke Pécsen.Jön valaki?Meg én a Csít-re is akarok menni!
Holnap Vivicittá futás Pécsen. Már megvan a rajtszám meg a pólónk.
Viszont meg fogok dögleni a 2,8km-ben, mert tegnap futottam 20 percet (szeptember óta elõször) és olyan izomlázam van, hogy nem tudok menni....
Vasárnap állatkert.
Ja, és Csit szülinapi koncert is lesz a Zrínyiben most valamikor.
jee köszi Rocsi!
fogalmam sincs mennyit tudok tekerni egyszerre, nem vagyok olyan nagyon rossz formában. így látatlanban szerintem valami 30-40 közöttire lövöm be magam, de nem megpusztulni akarok hanem gyönyörködni!
Én mindennap (kivéve ma) ott leszek valahol
Én mindennap (kivéve ma) ott leszek valaholaz van, hogy holnap mennek a csajok. Betti meg a Lilla. és holnap punna meg bori. viszont pénteken zúznék a tankcsapdára is. oda viszont nem vinnék asszonyt
szóval akkor? a komlói nyuggerek mit szólnak? Chicken te csak az ákosra akarol menni?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.