Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2011. augusztus 13. - 15:36
NAGGGGYYYON bánhatja, aki nem volt ma velünk túrázni!!! Sajna Komlóról csak a Rocsi és én mentünk, de összesen 11 fõ (Szászvár, H.hetény, Orosháza meg ilyenek).
Nem volt vészes sár és kellemesen elfáradtunk. Egy ser is belefért, én 45km-t mértem.
Most pizza evészet (zasszony csinálta tuningos!) + palacsinta, majd irány Szászvár DH-zás.
Volt aki ilyennel nyomta:
Meg asszem 92-93-as DX-szel.
Persze ez a kölköknek nem mond semmit. Öregek vagyunk na.
Nem volt vészes sár és kellemesen elfáradtunk. Egy ser is belefért, én 45km-t mértem.
Most pizza evészet (zasszony csinálta tuningos!) + palacsinta, majd irány Szászvár DH-zás.
Volt aki ilyennel nyomta:
Meg asszem 92-93-as DX-szel.
Persze ez a kölköknek nem mond semmit. Öregek vagyunk na.
Írta 2011. augusztus 12. - 14:30
elkezdõdött:) n/a at n/a in Budapest, Hungary - photo by M-a-R-c-I - Pinkbike.com
Húha szép lesz... mármint, ha kész lesz (ca. 1-2 év).
Írta 2011. augusztus 12. - 13:20
ez a leányzó....O.O............
elkezdõdött:) n/a at n/a in Budapest, Hungary - photo by M-a-R-c-I - Pinkbike.com
Írta 2011. augusztus 12. - 13:07
Írta 2011. augusztus 12. - 10:41
nadrágtartót?Akkor felteszem a tartót
nagy buli lesz én már alig várom, jó lesz a terep:)
Írta 2011. augusztus 12. - 09:55
asztakurva!
Index - Bulvár - Félig eltemetett holttesteket találtak a csepeli erdõben
hogy mennyire pofánbasznám a bmxes hülyegyerekeket, akik fék nélkül gurulnak itt a széchenyi téren!
Index - Bulvár - Félig eltemetett holttesteket találtak a csepeli erdõben
hogy mennyire pofánbasznám a bmxes hülyegyerekeket, akik fék nélkül gurulnak itt a széchenyi téren!
Írta 2011. augusztus 12. - 07:59
Akkor felteszem a tartót és elvileg elférünk hárman. Tudtommal más nem jön.
Írta 2011. augusztus 11. - 20:02
:):)
Még mindig nem rendeltem. Eddig 75 fontnál járunk. De most kicsit leakciózták a minionokat meg a high rollereket, úgyhogy lehet hogy bedobok egyet és akkor már 110 körül leszünk. Nem kell még valakinek?
Nekem lehet hogy lesz még cucc, meglátom hogy leszek pénzügyileg de megkérdezem a többieket is kell e valakinek valami!
Rocsi, Csabi! Szombaton valószínû jönne a Varga sziszi is, és kérdezi hogy elférne e nálatok, vagy jön-e még más is Komlóról?
Írta 2011. augusztus 11. - 15:09
bazmeg. ma megállított egy öregasszony a lépcsõház elõtt, hogy õ lakik a szomszéd lépcsõházban, és nem tud aludni a szexelésünktõl vaze, még utánozta is a zasszony hangját. hát majdnem beszartam
Basszus akkor nálunk mi lehet?? Tuti röhögnek a hátunk mögött! Még jó, hogy közvetlen falszomszéd most nincs, de a Pef téren az albiban rendszeresen átkopogott a szomszéd csaj. Hülye frigid vazze!
Miért nem mondtad neki, hogy rakjon be valami poreszt és masztizzon közben!
Írta 2011. augusztus 11. - 13:11
:):)
Még mindig nem rendeltem. Eddig 75 fontnál járunk. De most kicsit leakciózták a minionokat meg a high rollereket, úgyhogy lehet hogy bedobok egyet és akkor már 110 körül leszünk. Nem kell még valakinek?
Írta 2011. augusztus 11. - 12:48
bazmeg. ma megállított egy öregasszony a lépcsõház elõtt, hogy õ lakik a szomszéd lépcsõházban, és nem tud aludni a szexelésünktõl vaze, még utánozta is a zasszony hangját. hát majdnem beszartam
Írta 2011. augusztus 11. - 12:02
Írta 2011. augusztus 10. - 09:34
2011. aug. 13. SZOMBAT
A szászvári kerekezõk meghívnak az alábbi programra.
Túrás dh-s lazulás, és vadpörkölt, vagyis: Szászvári Bringás Jamboree
Program:
8:30 gyülekezõ a szászvári strandnál.(parkolási lehetõség a strand elõtt, vagy Vidák Sanyinál)
9:00 Túra indulás. Útvonal: Vörösfenyõ, Pusztabánya, Köves-tetõ, Árpád-tetõ, Meleg-mányi-völgy, Mánfa, Koszonya-tetõ, Zobákpuszta, Püspökszentlászló, Cigányhegy, Dobogó, Szászvár.
16:00 Várható érkezés.
Érkezéstõl 19:00-ig Pályapróba Szászváron,
19:00 Vacsora, és zene, amíg jólesik!
(zenéket mindenki hozhat! pendrive, cd elõnyben)
Érdeklõdni a 0630 997 5159-es telefonszámon Vidák Sanyinál lehet.
Tehát találkozzunk szombaton!
--
Üdvözlettel:
Vidák Sándor
Ügyvezetõ
A szászvári kerekezõk meghívnak az alábbi programra.
Túrás dh-s lazulás, és vadpörkölt, vagyis: Szászvári Bringás Jamboree
Program:
8:30 gyülekezõ a szászvári strandnál.(parkolási lehetõség a strand elõtt, vagy Vidák Sanyinál)
9:00 Túra indulás. Útvonal: Vörösfenyõ, Pusztabánya, Köves-tetõ, Árpád-tetõ, Meleg-mányi-völgy, Mánfa, Koszonya-tetõ, Zobákpuszta, Püspökszentlászló, Cigányhegy, Dobogó, Szászvár.
16:00 Várható érkezés.
Érkezéstõl 19:00-ig Pályapróba Szászváron,
19:00 Vacsora, és zene, amíg jólesik!
(zenéket mindenki hozhat! pendrive, cd elõnyben)
Érdeklõdni a 0630 997 5159-es telefonszámon Vidák Sanyinál lehet.
Tehát találkozzunk szombaton!
--
Üdvözlettel:
Vidák Sándor
Ügyvezetõ
Írta 2011. augusztus 08. - 22:48
azér ez szép eredmény:
Cikkek / 5. 24hours Race the night Downhill versenybeszámoló!
ez a kis liszi meg elég jól megy.
Cikkek / 5. 24hours Race the night Downhill versenybeszámoló!
ez a kis liszi meg elég jól megy.
Írta 2011. augusztus 08. - 21:02
a fasssszom. ma bevásároltam a dekatlonban: hátizsák, bringásgatya, felsõ. na a gatyát meg a zsákot haza is hoztam. jó a mez csak 2400 volt, de akkor is. a kis köcsög kecskeszakállas eladófasz nem rakta be a szatyorba. hétfõn visszamegyek, és kicsit eldumcsizok vele. amúgy aki arra jár, az nézzen be, jó akciók vannak.
sanyihoz mennék én is!
ezt meg a pécsiektõl:
sanyihoz mennék én is!
ezt meg a pécsiektõl:
Írta 2011. augusztus 08. - 20:45
Jók a képek!Baszki most olvasom,pont akkor lesz a döke túra,mikor a városi dh.Én mindenképp megyek a 25 kilcsisre,hogy +kapjam az arany fokozatot.Minden versenyen,túrán indulok,és akkor bla-bla.De 9-kor már kész leszek,és sietek segíteni.
Írta 2011. augusztus 08. - 19:48
Most szombaton Szászvár hepening, de a Sanyi még nem küldte a meghívót.
Balázséknak nem jó, tudom, de a Sanyinak meg utána nem jó már.
Balázséknak nem jó, tudom, de a Sanyinak meg utána nem jó már.
Írta 2011. augusztus 08. - 19:45
Buktának gratula! A maribori zúzás jó lehetett szépek az esések. A Pántya nagyon vicces.
Maraton középtáv (58km) nekem brutál volt, de ez itt nem látszik: Nutrixxion táplálékkiegészítõk/foto/2011/MTB/0807-BukkMaraton/bukk-670
A Big a rajt utáni részen: Nutrixxion táplálékkiegészítõk/foto/2011/MTB/0807-BukkMaraton/bukk-154
Tom Cruise (Horváth Zoli): http://x-iont.hu/fot...s/bukk-395.html
Múlt vasárnap letekertünk Balcsira (115km) és kb fele ennyire fáradtam el. Szerencsére sár csak pár helyen volt, de ha esik akkor szerintem a pálya harmada tekerhetetlen.
A háttérben jobbra pedig a lefõbb szurkolónk: http://x-iont.hu/fot...s/bukk-471.html
Maraton középtáv (58km) nekem brutál volt, de ez itt nem látszik: Nutrixxion táplálékkiegészítõk/foto/2011/MTB/0807-BukkMaraton/bukk-670
A Big a rajt utáni részen: Nutrixxion táplálékkiegészítõk/foto/2011/MTB/0807-BukkMaraton/bukk-154
Tom Cruise (Horváth Zoli): http://x-iont.hu/fot...s/bukk-395.html
Múlt vasárnap letekertünk Balcsira (115km) és kb fele ennyire fáradtam el. Szerencsére sár csak pár helyen volt, de ha esik akkor szerintem a pálya harmada tekerhetetlen.
A háttérben jobbra pedig a lefõbb szurkolónk: http://x-iont.hu/fot...s/bukk-471.html
Írta 2011. augusztus 08. - 14:51
Ilyen tényleg létezik? :D Itt motorozz ha mersz - motoros videó - SportMotor
Írta 2011. augusztus 07. - 22:20
jó lett a video:)
Bukta: én is "futottam tegnap" remélem hamar fent lesznek a képek és az eredmények, meg nyertem egy szatyor párizsit:)
Bukta: én is "futottam tegnap" remélem hamar fent lesznek a képek és az eredmények, meg nyertem egy szatyor párizsit:)