de itt
http://www.freeweb.h.../010513/006.jpg van nagyobban. Lehet gyoronkodni
a kepen az egyik haverom a 2*9-es bicajaval pozol. Elol 29es acel Ritchey es 42 vmi alu tanyer. Hatul 11-34-es XT fogsor van. A hajtokar egy Raceface vmi, sima negyszog tengelyes + vmi Raceface kozepcsapagy [amibol minnel keskenyebb kell]. Nem veszes a 11-34, szerinte
eloszor 28as tanyert kereset, de mar nem lehetett sehol sem kapni, igy lett 29, s mint kiderult ezzel is fel tud maszni, hanem meg lehet tolni is. [hm, lehet latni hogy XC-rol van szo].
hat a lancvonal, az nem teljesen egyenes. Nala ha hatul a legnagyobb alatti fogaskereken van es ha hatrafele teker, akkor a lanc lejjebb ugrik. Megoldast meg nem talalt ra...
fokozatokat tekintve majdnem lehet hasznalni mindet. Nagy tanyerral --talal-- csak a legnagyobbat [34] nem, kisebb/kozepso-vel --talan-- csak a legkisebbet [11] nem.
hajtokarban meg szoba johet talan a Roox is, mert ha jol tudom ebbol van 5 lyukas. A Ritchey --ha jol tudom--, mar nem gyart 5 lyukut. Esetleg meg lehetne csinalni 4-essel is, csak akkor a legkisebb tanyer [22] helyer kerulne egy pl: 28-as tanyer, amit lehet hogy csak gyartatni lehetne, pl: Yasec :

es a kozepso [32] helyere meg kulso 42 vagy 44 kerulne. Ennek a hatulutoje, hogy eleg furan nezne ki, es lehet hogy szelesebb kozepcsapagy szukseges ???
a 2*9 elonyet abban latom, hogy kevesebbet kell valtani elol, ami sajnos meg neha problamas terheles alatt. Ennel nincs az hogy mar megint nem tudok levaltani a legkisebbre. A sulya csak picit kevesebb.
[a tokoletes megoldas --szerintem-- az agyvalto + szijhatas lenne -> nem kene karbantartani]
TOM: a forditott XTR hatsovalto minden gond nelkul mukodott a markolat valtoval?