vettem az adást... akkor elég a 2 is...
na de majd meglátjuk vasárnap.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Monor - Pilis - Abertirsa tengely
Started by
sasi123
, 2008. August 03. 22:15
Posted 2010. August 18. - 20:51
Posted 2010. August 18. - 20:50
hát jo adotságai vannak sanyinak az biztos,vazz nekem kellet 8k,hogy birjak igy 2 napot.de gondolom régebben sportolt valamit,mondjuk zsoltika is ilyen 600kilivel a lábában simán feljött a mátrába.amugy meg örülj andris,hogy legalább rád mosolyog valaki:D
hát sasi jobban örültem volna ha káva felé kezdenél de lehet beszállok igy is 1-2 körre.mondjuk szombaton szeretnék valami hosszut menni de egyedül nem sok kedvem van hozzá,mondjuk vasárnap hajnal 2ig kipihenném magam.de azt,hogy gondoltad,hogy esetleg egy részét is lehet teljesiteni a körnek?
hát sasi jobban örültem volna ha káva felé kezdenél de lehet beszállok igy is 1-2 körre.mondjuk szombaton szeretnék valami hosszut menni de egyedül nem sok kedvem van hozzá,mondjuk vasárnap hajnal 2ig kipihenném magam.de azt,hogy gondoltad,hogy esetleg egy részét is lehet teljesiteni a körnek?
Posted 2010. August 18. - 20:49
Posted 2010. August 18. - 20:40
Posted 2010. August 18. - 20:39
ha vasárnap szabad leszek, akkor mindenképp csatlakozok!!! számíthatsz rám, ha nem is 20 órában...
Posted 2010. August 18. - 20:38
najó... ez tényleg nem merítette ki teljes mértékben a csapatépítés fogalmát, de kezdetnek nem is volt rossz... szedjétek össze legközelebb útközben azokat a gyógyszereket, amiket elgurulnak tõlem, és akkor baj nem lehet...
célfotó?? próbálkozz Google Earth Live version-nel - és azon belül játszd vissza! kíváncsi vagyok végeredményre!! legközelebb mikor tekerek arratájt belõvöm a pontos koordináta helyét a táblának.
viszont a pötyös megkérdõjelezhetetlenül a tiéd!
Sanyi meg sz..ja le a f...om!!! legelsõ csapatásunkkor is teljesen ki voltam idegileg... értitek? 0km volt a lábában, és nem tudtam megszabadulni tõle - sõt még a pofába is röhögött - semmi nem látszott rajta... vigyázzunk vele!! nem szabad, hogy edzésbe jöjjön! nem kell még egy állat (Sasi - csakazértis) az utakra!
célfotó?? próbálkozz Google Earth Live version-nel - és azon belül játszd vissza! kíváncsi vagyok végeredményre!! legközelebb mikor tekerek arratájt belõvöm a pontos koordináta helyét a táblának.
viszont a pötyös megkérdõjelezhetetlenül a tiéd!
Sanyi meg sz..ja le a f...om!!! legelsõ csapatásunkkor is teljesen ki voltam idegileg... értitek? 0km volt a lábában, és nem tudtam megszabadulni tõle - sõt még a pofába is röhögött - semmi nem látszott rajta... vigyázzunk vele!! nem szabad, hogy edzésbe jöjjön! nem kell még egy állat (Sasi - csakazértis) az utakra!
Posted 2010. August 18. - 20:31
Ha jobbra borítasz akkor pont bevágtál volna elém, mert jobbra helyezkedtem. Nem volt ez így gond Ilyenkor inkább az a fontos, hogy ne essen senkinek baja.
Akkor a versenykiírás:
Vasárnap: 24 órás felkészülõ megmérettetés. Útvonal: Monor - Gomba - Káva - Pilis - Nyáregyháza - Csévharaszt - Monor 41 km.
Start: Vasárnap 02:00-03:00 Finish: Hétfõ 00:00 - 02:00 Vagy ha elõbb leesek a bringáról. Lehet csatlakozni. Vagy egyénileg is teljesíteni az egész kört, esetleg csak egy részét.
Akkor a versenykiírás:
Vasárnap: 24 órás felkészülõ megmérettetés. Útvonal: Monor - Gomba - Káva - Pilis - Nyáregyháza - Csévharaszt - Monor 41 km.
Start: Vasárnap 02:00-03:00 Finish: Hétfõ 00:00 - 02:00 Vagy ha elõbb leesek a bringáról. Lehet csatlakozni. Vagy egyénileg is teljesíteni az egész kört, esetleg csak egy részét.
Posted 2010. August 18. - 20:27
sasi ettöl függetlenül te még mindig állat vagy:D
kurvára kivagyok de ettol függetlenül télleg jo volt, heti 1-2x jo lenne ilyeneket tolni.
sok monor sprint:) azt hittem fel tudlak vezetni de hát nem ment,mondjuk legalább jobbra boritottam volna ki nem pedig balra nah mindegy majd legközelebb:)
kurvára kivagyok de ettol függetlenül télleg jo volt, heti 1-2x jo lenne ilyeneket tolni.
sok monor sprint:) azt hittem fel tudlak vezetni de hát nem ment,mondjuk legalább jobbra boritottam volna ki nem pedig balra nah mindegy majd legközelebb:)
Posted 2010. August 18. - 20:15
Na végre...
Nem azt kell olvasnom egy tekerés után, hogy Sasi te mekkora állat vagy :D
Szép kis menés volt. Még ilyet Még ilyet. Mennyivel jobb egy ilyen karika , mint szólóban nyomni.
Megérte Robi gyakorolni a sok monor-sprintet Apropó... cél fotót hol lehet megtekinteni?
Szerintem Sanyi is igen korrektül nyomta, jó adottságai vannak a dologhoz. Õ lehet az IF menõnk egyszer talán
Örülök tényleg, hogy így összejöttünk
Nem azt kell olvasnom egy tekerés után, hogy Sasi te mekkora állat vagy :D
Szép kis menés volt. Még ilyet Még ilyet. Mennyivel jobb egy ilyen karika , mint szólóban nyomni.
Megérte Robi gyakorolni a sok monor-sprintet Apropó... cél fotót hol lehet megtekinteni?
Szerintem Sanyi is igen korrektül nyomta, jó adottságai vannak a dologhoz. Õ lehet az IF menõnk egyszer talán
Örülök tényleg, hogy így összejöttünk
Posted 2010. August 18. - 19:33
andriskám ne menj el dolgozni valami nagy céghez csapat épitönek mert rövid idö alatt repülnél:)én kirugnálak az biztos:D
hát durva volt ez a mai...a tegnapi legalább sik volt,attol függetlenül ugy érzem elég jol birtam de erre a hétre elég volt 2 ilyen menet:)
sanyi barátod is birja rendessen ahhoz képest,hogy csak 3 számjegyüt tekert ebben az évben:) 3 M?
hát durva volt ez a mai...a tegnapi legalább sik volt,attol függetlenül ugy érzem elég jol birtam de erre a hétre elég volt 2 ilyen menet:)
sanyi barátod is birja rendessen ahhoz képest,hogy csak 3 számjegyüt tekert ebben az évben:) 3 M?
Posted 2010. August 18. - 15:45
Szia,
mennék mindenfele.... De sajnos betonozik a család. Így csak vasárnap lesz valami felkészülési program a 24 órásra. Akkor viszont 18 órán keresztül megtalálsz Gomba és környékén
mennék mindenfele.... De sajnos betonozik a család. Így csak vasárnap lesz valami felkészülési program a 24 órásra. Akkor viszont 18 órán keresztül megtalálsz Gomba és környékén
Posted 2010. August 18. - 15:36
Szia Sasi!
Szombaton nem terveztél valami tekerés féleséget?
Szombaton nem terveztél valami tekerés féleséget?
MA-VICc nélkül Olmo lábon járnék... :mybad:
Posted 2010. August 18. - 14:57
Hááát remélem csak a Káva - Pándi emelkedõre gondolt
Természetesen már téltõl nyomni kell velünk a köröket, itt köröztünk Gomba - Pécel környékén rendszeresen, akkor persze tényleg szerényebb tempóban. De nem véletlenül halad így a sor.
Természetesen már téltõl nyomni kell velünk a köröket, itt köröztünk Gomba - Pécel környékén rendszeresen, akkor persze tényleg szerényebb tempóban. De nem véletlenül halad így a sor.
Posted 2010. August 18. - 14:48
ja már látom csak kicsit kába vagyok még de mi az a szopókás? andris beiktatott valami perverz dolgot:D
annyit azért nem vezettem:D de télleg tetszett,majd még elmegyek, szerintem 10-20 kilit birnék ha nem vadulnak be mint tegnap mikor leváltam már.
annyit azért nem vezettem:D de télleg tetszett,majd még elmegyek, szerintem 10-20 kilit birnék ha nem vadulnak be mint tegnap mikor leváltam már.
Posted 2010. August 18. - 14:43
Sokan néztük a hátad
Egyébként Gomba kör csak, az is le van írva
Na én meg intézem az úthasználati engedélyt lassan
Egyébként Gomba kör csak, az is le van írva
Na én meg intézem az úthasználati engedélyt lassan
Posted 2010. August 18. - 14:42
hát lehet elentmondani andrisnak? kerek perec kijelntette,hogy menni kell:) és amugy hova merre?mert erröl nem esett sok szó
Posted 2010. August 18. - 14:39
épp néztem,hogy fuj a szél na mondom jo indok,hogy a mait kihagyjam de hát ha kötelezõ akkor megyek:) max ott hagytok, a tegnapi után még a hátam is megfájdult nem tom,hogy a fenébe:)
Posted 2010. August 18. - 14:35
Jól megelõlegezted Robinak a jelentkezést. Azt azért tudni kell, hogy egy részt Õ is részt vett a tegnapiban
Gyere el Robi! Ha nagyon nem megy elmegyünk Nagykátára sörözni
Gyere el Robi! Ha nagyon nem megy elmegyünk Nagykátára sörözni
Posted 2010. August 18. - 14:31
Rob!
ma Gomba kör szopókással egybekötve
rajt: 17:28kor körforgalom elõtti építõanyagkereskedõ autóbehajtójánál
eddig nevezettek: Sándor, Sasi, Szõke alias ego, és Te!
várható tempóról: Sándor ebben az évben 3jegyût tekert összkilométerben - elsõ számjegy: 2... / Sasi tegnap 100 kilométert tekert 36tal... // egyszóval: csapatépító regeneráló lazulás, amin a részvétel kötelezõ!
ennyi
ma Gomba kör szopókással egybekötve
rajt: 17:28kor körforgalom elõtti építõanyagkereskedõ autóbehajtójánál
eddig nevezettek: Sándor, Sasi, Szõke alias ego, és Te!
várható tempóról: Sándor ebben az évben 3jegyût tekert összkilométerben - elsõ számjegy: 2... / Sasi tegnap 100 kilométert tekert 36tal... // egyszóval: csapatépító regeneráló lazulás, amin a részvétel kötelezõ!
ennyi