Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Monor - Pilis - Abertirsa tengely

- - - - -

• Please log in to reply
4671 replies to this topic

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
vettem az adást... akkor elég a 2 is... :D :D
na de majd meglátjuk vasárnap. :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
hát jo adotságai vannak sanyinak az biztos,vazz nekem kellet 8k,hogy birjak igy 2 napot.de gondolom régebben sportolt valamit,mondjuk zsoltika is ilyen 600kilivel a lábában simán feljött a mátrába.amugy meg örülj andris,hogy legalább rád mosolyog valaki:D

hát sasi jobban örültem volna ha káva felé kezdenél de lehet beszállok igy is 1-2 körre.mondjuk szombaton szeretnék valami hosszut menni de egyedül nem sok kedvem van hozzá,mondjuk vasárnap hajnal 2ig kipihenném magam.de azt,hogy gondoltad,hogy esetleg egy részét is lehet teljesiteni a körnek?:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Tuti, hogy lassú menet lesz... 30-32. Nem emelkedõn, hanem síkon :D

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
3 kör belefér :)
sõt, ha lassabban nyomod, akkor lehet 4 is...
de ez az utolsó ajánlat... :D

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
ha vasárnap szabad leszek, akkor mindenképp csatlakozok!!! számíthatsz rám, ha nem is 20 órában... :)

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
najó... ez tényleg nem merítette ki teljes mértékben a csapatépítés fogalmát, de kezdetnek nem is volt rossz... :) szedjétek össze legközelebb útközben azokat a gyógyszereket, amiket elgurulnak tõlem, és akkor baj nem lehet... :) :D
célfotó?? próbálkozz Google Earth Live version-nel - és azon belül játszd vissza! :D :D kíváncsi vagyok végeredményre!! :D legközelebb mikor tekerek arratájt belõvöm a pontos koordináta helyét a táblának. :) :D
viszont a pötyös megkérdõjelezhetetlenül a tiéd! :D
Sanyi meg sz..ja le a f...om!!! legelsõ csapatásunkkor is teljesen ki voltam idegileg... értitek? 0km volt a lábában, és nem tudtam megszabadulni tõle - sõt még a pofába is röhögött - semmi nem látszott rajta... vigyázzunk vele!! nem szabad, hogy edzésbe jöjjön! nem kell még egy állat (Sasi - csakazértis) az utakra!

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Ha jobbra borítasz akkor pont bevágtál volna elém, mert jobbra helyezkedtem. Nem volt ez így gond :) Ilyenkor inkább az a fontos, hogy ne essen senkinek baja.

Akkor a versenykiírás:

Vasárnap: 24 órás felkészülõ megmérettetés. Útvonal: Monor - Gomba - Káva - Pilis - Nyáregyháza - Csévharaszt - Monor 41 km.
Start: Vasárnap 02:00-03:00 Finish: Hétfõ 00:00 - 02:00 Vagy ha elõbb leesek a bringáról. Lehet csatlakozni. Vagy egyénileg is teljesíteni az egész kört, esetleg csak egy részét.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
sasi ettöl függetlenül te még mindig állat vagy:D
kurvára kivagyok de ettol függetlenül télleg jo volt, heti 1-2x jo lenne ilyeneket tolni.
sok monor sprint:) azt hittem fel tudlak vezetni de hát nem ment,mondjuk legalább jobbra boritottam volna ki nem pedig balra nah mindegy majd legközelebb:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Na végre...

Nem azt kell olvasnom egy tekerés után, hogy Sasi te mekkora állat vagy :D:D
Szép kis menés volt. Még ilyet Még ilyet. Mennyivel jobb egy ilyen karika , mint szólóban nyomni.

Megérte Robi gyakorolni a sok monor-sprintet :D Apropó... cél fotót hol lehet megtekinteni?

Szerintem Sanyi is igen korrektül nyomta, jó adottságai vannak a dologhoz. Õ lehet az IF menõnk egyszer talán :)

Örülök tényleg, hogy így összejöttünk :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
andriskám ne menj el dolgozni valami nagy céghez csapat épitönek mert rövid idö alatt repülnél:)én kirugnálak az biztos:D
hát durva volt ez a mai...a tegnapi legalább sik volt,attol függetlenül ugy érzem elég jol birtam de erre a hétre elég volt 2 ilyen menet:)
sanyi barátod is birja rendessen ahhoz képest,hogy csak 3 számjegyüt tekert ebben az évben:) 3 M?:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Szia,

mennék mindenfele.... De sajnos betonozik a család. Így csak vasárnap lesz valami felkészülési program a 24 órásra. Akkor viszont 18 órán keresztül megtalálsz Gomba és környékén :)

Josshuatt

Josshuatt

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,231 posts
Szia Sasi!

Szombaton nem terveztél valami tekerés féleséget?
:) MA-VICc nélkül Olmo lábon járnék... :mybad:

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Hááát remélem csak a Káva - Pándi emelkedõre gondolt :D

Természetesen már téltõl nyomni kell velünk a köröket, itt köröztünk Gomba - Pécel környékén rendszeresen, akkor persze tényleg szerényebb tempóban. De nem véletlenül halad így a sor.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
ja már látom csak kicsit kába vagyok még de mi az a szopókás?:) andris beiktatott valami perverz dolgot:D

annyit azért nem vezettem:D de télleg tetszett,majd még elmegyek, szerintem 10-20 kilit birnék ha nem vadulnak be mint tegnap mikor leváltam már.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Sokan néztük a hátad :D

Egyébként Gomba kör csak, az is le van írva :)

Na én meg intézem az úthasználati engedélyt lassan :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
hát lehet elentmondani andrisnak?:) kerek perec kijelntette,hogy menni kell:) és amugy hova merre?mert erröl nem esett sok szó:)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
épp néztem,hogy fuj a szél na mondom jo indok,hogy a mait kihagyjam de hát ha kötelezõ akkor megyek:) max ott hagytok, a tegnapi után még a hátam is megfájdult nem tom,hogy a fenébe:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Jól megelõlegezted Robinak a jelentkezést. Azt azért tudni kell, hogy egy részt Õ is részt vett a tegnapiban :)

Gyere el Robi! Ha nagyon nem megy elmegyünk Nagykátára sörözni :D

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
Rob!
ma Gomba kör szopókással egybekötve
rajt: 17:28kor körforgalom elõtti építõanyagkereskedõ autóbehajtójánál
eddig nevezettek: Sándor, Sasi, Szõke alias ego, és Te!
várható tempóról: Sándor ebben az évben 3jegyût tekert összkilométerben - elsõ számjegy: 2... / Sasi tegnap 100 kilométert tekert 36tal... // egyszóval: csapatépító regeneráló lazulás, amin a részvétel kötelezõ!
ennyi :)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
na az pont jó. Gyömrõ felé meg vagy 105.