Persze, majd nézd a fórumot, az szokott lenni az elsõ dolga... hazamegy képeket felrak... köszön
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Monor - Pilis - Abertirsa tengely
Started by
sasi123
, 2008. August 03. 22:15
Posted 2010. August 29. - 19:37
Posted 2010. August 29. - 19:31
Posted 2010. August 29. - 19:26
Posted 2010. August 29. - 19:22
Posted 2010. August 29. - 19:06
Posted 2010. August 29. - 18:58
nem volt rossz ez a mai menet...a végére elég jol belerázodtam.sajna,hogy a váltom szarakodott, kicsit levett az élet érzésböl.szép ez a pilis kár,hogy kevesett láttam bellöle:)
Posted 2010. August 29. - 06:54
Már szeretelek volna kérni én is,hogy a megszolitásod történjen igy.Gondolom nem úri-bol származol,mert az ottaniaknak más a frizurájuk és a kerékpárjuk:)
Posted 2010. August 28. - 21:15
Posted 2010. August 28. - 16:41
prosztatával mondjuk vigyázz! állitgass aztán ha ugysem jo akkor keress valami kivágotatt az smp nyergeket is dicsérik,mondjuk nem olcsok ugyhogy abbol is szerezz teszt példányt ha mégsem lenne jo...
Posted 2010. August 28. - 16:37
Ebbõl meg az következik, hogy kicsit az eleje nyom. Azaz nagyon ráterhelõdsz. Ez lehet, ha túl messze van a kormány pl. Illetve ha nagyon magasan van a nyereg.
Na húztam pestre.
Na húztam pestre.
Posted 2010. August 28. - 16:33
Igazából nem is a seggemet nyomja a nyereg, hanem a zacsi alatti részt (amit sokan prosztatának írnak).
Persze lehet h egyelõre keveset megyek és majd megszokom/megszokja...
Persze lehet h egyelõre keveset megyek és majd megszokom/megszokja...
Posted 2010. August 28. - 16:15
jaja fizik arione-t mindenki dicséri...szerintem keveset tekersz és a hátsod nem birja megszokni.
nekem ike nyereg van de biztos valahonnan kopintották meridáék, van hogy nekem is fáj...egyszer csak ugy elö jön,multkor megázott akkor 3 napig szar volt,na meg ha tul lassan tekerek azt se szereti a hátsom.amugy minden szezon elején kell 2-300 kili mire bejárodik,tudom sasi ezért nem kell befejezni a szezont:)
nekem ike nyereg van de biztos valahonnan kopintották meridáék, van hogy nekem is fáj...egyszer csak ugy elö jön,multkor megázott akkor 3 napig szar volt,na meg ha tul lassan tekerek azt se szereti a hátsom.amugy minden szezon elején kell 2-300 kili mire bejárodik,tudom sasi ezért nem kell befejezni a szezont:)
Posted 2010. August 28. - 15:58
Szia,
Én fõleg a hosszú utak miatt egy szinte fotel méretû nyerget használok, Selle Royal. Pontos típust nem ismerek.
El nem tudom képzelni, hogy olyan nyergen üljek , mint a többiek.
Lehet, hogy talán a nadrág kopott el nagyon?
Amit jelenleg használsz , sok ismerõs is használja és dicsérik is. Pl van egy kb 110 kg-os ismerõs aki ilyenen ül , és azt mondja olyan, mintha a seggét nyalogatná
Én fõleg a hosszú utak miatt egy szinte fotel méretû nyerget használok, Selle Royal. Pontos típust nem ismerek.
El nem tudom képzelni, hogy olyan nyergen üljek , mint a többiek.
Lehet, hogy talán a nadrág kopott el nagyon?
Amit jelenleg használsz , sok ismerõs is használja és dicsérik is. Pl van egy kb 110 kg-os ismerõs aki ilyenen ül , és azt mondja olyan, mintha a seggét nyalogatná
Posted 2010. August 28. - 15:42
Sziasztok,
kinek milyen nyereg van a bringáján? Még mindig nem találtam meg az igazit, most egy Fizik Arione van nálam teszt célból, de nem gyõzött meg. Vízszintesen áll, ezzel nem lehet gond... mit kéne kipróbálnom?
kinek milyen nyereg van a bringáján? Még mindig nem találtam meg az igazit, most egy Fizik Arione van nálam teszt célból, de nem gyõzött meg. Vízszintesen áll, ezzel nem lehet gond... mit kéne kipróbálnom?
Posted 2010. August 28. - 13:41
Posted 2010. August 28. - 11:03
Posted 2010. August 28. - 11:01
ezek a meglepetés emberkék a legjobbak:) sokszor többet nyujtanak mint a mostani "nagyok",az a baj,hogy már nagyon sok van ebböl a megcsinált müanyag figurákbol. na csinálj amit akarsz pa-pa party arc én ledölök kicsit:D
Posted 2010. August 28. - 10:51
Bill-re Én is szívesebben mennék... Lehet csak elsétálunk mellette.
Szoboszlón volt egy öreg rocker, gitározott és énekelt egy kocsmában. Kb 50 éves. Na mikor ACDC - Highway to hell után még 5 percet szólózott és a végén a nyelvével pengette a gitárt összenéztünk Zsófival. Abban volt X faktor bazz
Szoboszlón volt egy öreg rocker, gitározott és énekelt egy kocsmában. Kb 50 éves. Na mikor ACDC - Highway to hell után még 5 percet szólózott és a végén a nyelvével pengette a gitárt összenéztünk Zsófival. Abban volt X faktor bazz
Posted 2010. August 28. - 10:39
ZP-ben ma valami vad fruttik lesznek. arra nem hiszem,hogy mennének.multkor majdnem elmentem zp-be én is deák billre de aznapra volt épp hosszú menés(talán ferivel) és egyértelmü,hogy mit választottam:)
Posted 2010. August 28. - 10:34
ZP mellett leszünk ma.. 200m-re . Lehet elugrunk arra
Nekem semmi gondom nincs táv-szint párossal És kívánom neked se legyen.
Fõleg télen, kora tavasszal jártak erre. Emlékezhetsz rá, egyszer utol is értél pár elveszett báránykát Gombán.
Eredeti Gomba kört nem szoktak menni. Csak azt ami végül is nekünk = Valkó kör. Pécelrõl indulva.
Nekem semmi gondom nincs táv-szint párossal És kívánom neked se legyen.
Fõleg télen, kora tavasszal jártak erre. Emlékezhetsz rá, egyszer utol is értél pár elveszett báránykát Gombán.
Eredeti Gomba kört nem szoktak menni. Csak azt ami végül is nekünk = Valkó kör. Pécelrõl indulva.