Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Monor - Pilis - Abertirsa tengely

- - - - -

• Please log in to reply
4671 replies to this topic

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Sajnos nem tudok mindkét nap menni. Így csak vasárnap.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
ja ja:) azt hiszem beugrok elasticba mert télleg kezdenek hüvik lenni és még 1-2 hónapot tekerni szeretnék.

szombaton te mátra kör vagy valami hosszu?ha hosszu akko beneveznék:) gondolom vasárnap valkóira jössz-megyünk.

természetessen a mátra kört csak nevezés nélkül az igazi feelinget meghagyjuk a gazdagoknak:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Ne szórakozz már... Annyiból kijön pár túra :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
este szereztem 20k-t mondom kicsit hawai-ozok uszoda,szauna...erre karbantartás miatt zárva:(

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
az télleg jo volt:) ráadásul facca átlaggal,na jo nem áltam be eléd igy nem lassultunk:) az a nap olyan jo volt,hogy még szerintem ment volna a 300kili is.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Az tuti , hogy nem vész kárba.
De legkomolyabb felkészülés akkor is a Sturovo-s sörözés volt :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
ha nagyon bizonytalan vagy magadban akkor szivessen elmegyek,igy garantált,hogy nem leszel utolso:)
simán benne leszel a top-ban...te gomba körökön nevelkedtél nah meg remélem nem hiába vezettem neked 15 kilit a felkészülödéseden:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Aki tényleg jobban megy nálam, attól nem sajnálnám. Ha rajta kívül lesz még két ilyen emberke... ami nem kizárt dolog.. Lényeg, hogy ne utolsó legyek :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
attol még nyerhetsz:) persze nagy név és télleg elismerésre méltó a teljesitménye csak sajnálnám ha végette szorulnál le mondjuk a dobogorol.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Jó... nem is akartam Én itt versenyt nyerni.. Csak ez most olyan, mintha itt a Tour De Gyömrõre betoppanna a Lance Armstrong.... :) Nekem legalábbis,,,

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
az mondjuk kérdés,hogy én meg e találom az üzletet:)
a sport teljesitménye vitathatatlan de sokkal idösebb mint te,ezt ne felejtsd el...a te idöd még késöbb jön el:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Van mindenbõl bõven....
És még meg is találtam az üzletet :D

Nem vagyok egy nagy csóka a kerékpározásban... Ezért is van az, hogy eddig csak olvastam Attiláról. Pl a RAAM teljesítését el voltam képedve.
Mivel Õ is hosszú távokat kedveli, ezért eléggé példaképként tekintettem rá. És most vele versenyezhetek... Ez nagyon kemény.

Bár a váza melett, mögött tekertem már párszor :D

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
káldy nem hülye gyerek,tudja,hogy most munkanélküli vagyok és nem tudok menni ilyen helyekre...igy nevez mindenhova.mind1 legyen neki is egy jo éve:)
(miért ne vegye el más elöl a dicsöséget ugye?)
kéz meg lábmelegitöt kéne vennem meg 1 hosszu ujju öszi felsö is jol jönne,majd lehet bekecskézek.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Na már megint a Sasi... pedig tegnap igen visszafogott voltam... De nagyon jól éreztem magam.

Most fedezték el Gyuriék, hogy új magyar nevezõ van Saratice-be .... Káldy Attila néven :)
Még nem tudjuk elhinni, hogy tényleg Õ jelentkezett....

Voltam Elasticban nadrágból van bõven választék 2 -t vettem , darabja 2 e FT

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts

sajnos elég sok nem sikerült, valahogy kikapcsoltam az optikai kékpstabilizátort, és a menet közben készült képek közül sok bemozdult :(

2010.08.29 Pilis

sasi menetszele mindig valami galibát okoz,majd szolok neki ha fotozol akkor lassitson:)

theorama

theorama

vendég

• fórumtag
  • 39 posts

de jót tekertem ma!!! 25kili 22es átlag, kistányéron lájtossan,kis szellö melengetö napsugarak,jól esett.

jók lettek a tegnapi tura képei:)

sajnos elég sok nem sikerült, valahogy kikapcsoltam az optikai kékpstabilizátort, és a menet közben készült képek közül sok bemozdult :(

2010.08.29 Pilis

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
de jót tekertem ma!!! 25kili 22es átlag, kistányéron lájtossan,kis szellö melengetö napsugarak,jól esett.

jók lettek a tegnapi tura képei:)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
mondom én giro lessz ennek a vége:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Marci megint megnyerte a versenyt. :) Egyéni hegyi idõfutam. Akikkel találkoztunk is...

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
lehet még söröznek:) lecsuszott volna nekem is 1 sörike:) na majd sturovoba.