Sajnos nem tudok mindkét nap menni. Így csak vasárnap.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Monor - Pilis - Abertirsa tengely
Started by
sasi123
, 2008. August 03. 22:15
Posted 2010. August 31. - 09:34
Posted 2010. August 31. - 09:29
ja ja:) azt hiszem beugrok elasticba mert télleg kezdenek hüvik lenni és még 1-2 hónapot tekerni szeretnék.
szombaton te mátra kör vagy valami hosszu?ha hosszu akko beneveznék:) gondolom vasárnap valkóira jössz-megyünk.
természetessen a mátra kört csak nevezés nélkül az igazi feelinget meghagyjuk a gazdagoknak:)
szombaton te mátra kör vagy valami hosszu?ha hosszu akko beneveznék:) gondolom vasárnap valkóira jössz-megyünk.
természetessen a mátra kört csak nevezés nélkül az igazi feelinget meghagyjuk a gazdagoknak:)
Posted 2010. August 31. - 09:24
Posted 2010. August 31. - 09:09
este szereztem 20k-t mondom kicsit hawai-ozok uszoda,szauna...erre karbantartás miatt zárva:(
Posted 2010. August 30. - 22:36
az télleg jo volt:) ráadásul facca átlaggal,na jo nem áltam be eléd igy nem lassultunk:) az a nap olyan jo volt,hogy még szerintem ment volna a 300kili is.
Posted 2010. August 30. - 22:32
Az tuti , hogy nem vész kárba.
De legkomolyabb felkészülés akkor is a Sturovo-s sörözés volt
De legkomolyabb felkészülés akkor is a Sturovo-s sörözés volt
Posted 2010. August 30. - 22:13
ha nagyon bizonytalan vagy magadban akkor szivessen elmegyek,igy garantált,hogy nem leszel utolso:)
simán benne leszel a top-ban...te gomba körökön nevelkedtél nah meg remélem nem hiába vezettem neked 15 kilit a felkészülödéseden:)
simán benne leszel a top-ban...te gomba körökön nevelkedtél nah meg remélem nem hiába vezettem neked 15 kilit a felkészülödéseden:)
Posted 2010. August 30. - 21:59
Aki tényleg jobban megy nálam, attól nem sajnálnám. Ha rajta kívül lesz még két ilyen emberke... ami nem kizárt dolog.. Lényeg, hogy ne utolsó legyek
Posted 2010. August 30. - 21:46
attol még nyerhetsz:) persze nagy név és télleg elismerésre méltó a teljesitménye csak sajnálnám ha végette szorulnál le mondjuk a dobogorol.
Posted 2010. August 30. - 16:21
Jó... nem is akartam Én itt versenyt nyerni.. Csak ez most olyan, mintha itt a Tour De Gyömrõre betoppanna a Lance Armstrong.... Nekem legalábbis,,,
Posted 2010. August 30. - 16:14
az mondjuk kérdés,hogy én meg e találom az üzletet:)
a sport teljesitménye vitathatatlan de sokkal idösebb mint te,ezt ne felejtsd el...a te idöd még késöbb jön el:)
a sport teljesitménye vitathatatlan de sokkal idösebb mint te,ezt ne felejtsd el...a te idöd még késöbb jön el:)
Posted 2010. August 30. - 16:06
Van mindenbõl bõven....
És még meg is találtam az üzletet
Nem vagyok egy nagy csóka a kerékpározásban... Ezért is van az, hogy eddig csak olvastam Attiláról. Pl a RAAM teljesítését el voltam képedve.
Mivel Õ is hosszú távokat kedveli, ezért eléggé példaképként tekintettem rá. És most vele versenyezhetek... Ez nagyon kemény.
Bár a váza melett, mögött tekertem már párszor
És még meg is találtam az üzletet
Nem vagyok egy nagy csóka a kerékpározásban... Ezért is van az, hogy eddig csak olvastam Attiláról. Pl a RAAM teljesítését el voltam képedve.
Mivel Õ is hosszú távokat kedveli, ezért eléggé példaképként tekintettem rá. És most vele versenyezhetek... Ez nagyon kemény.
Bár a váza melett, mögött tekertem már párszor
Posted 2010. August 30. - 15:48
káldy nem hülye gyerek,tudja,hogy most munkanélküli vagyok és nem tudok menni ilyen helyekre...igy nevez mindenhova.mind1 legyen neki is egy jo éve:)
(miért ne vegye el más elöl a dicsöséget ugye?)
kéz meg lábmelegitöt kéne vennem meg 1 hosszu ujju öszi felsö is jol jönne,majd lehet bekecskézek.
(miért ne vegye el más elöl a dicsöséget ugye?)
kéz meg lábmelegitöt kéne vennem meg 1 hosszu ujju öszi felsö is jol jönne,majd lehet bekecskézek.
Posted 2010. August 30. - 15:37
Na már megint a Sasi... pedig tegnap igen visszafogott voltam... De nagyon jól éreztem magam.
Most fedezték el Gyuriék, hogy új magyar nevezõ van Saratice-be .... Káldy Attila néven
Még nem tudjuk elhinni, hogy tényleg Õ jelentkezett....
Voltam Elasticban nadrágból van bõven választék 2 -t vettem , darabja 2 e FT
Most fedezték el Gyuriék, hogy új magyar nevezõ van Saratice-be .... Káldy Attila néven
Még nem tudjuk elhinni, hogy tényleg Õ jelentkezett....
Voltam Elasticban nadrágból van bõven választék 2 -t vettem , darabja 2 e FT
Posted 2010. August 30. - 15:11
sajnos elég sok nem sikerült, valahogy kikapcsoltam az optikai kékpstabilizátort, és a menet közben készült képek közül sok bemozdult
2010.08.29 Pilis
sasi menetszele mindig valami galibát okoz,majd szolok neki ha fotozol akkor lassitson:)
Posted 2010. August 30. - 15:02
de jót tekertem ma!!! 25kili 22es átlag, kistányéron lájtossan,kis szellö melengetö napsugarak,jól esett.
jók lettek a tegnapi tura képei:)
sajnos elég sok nem sikerült, valahogy kikapcsoltam az optikai kékpstabilizátort, és a menet közben készült képek közül sok bemozdult
2010.08.29 Pilis
Posted 2010. August 30. - 14:47
de jót tekertem ma!!! 25kili 22es átlag, kistányéron lájtossan,kis szellö melengetö napsugarak,jól esett.