Sasi, látom megoldottad a könyöklõ kérdést.
Fölös kiadás lett volna
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Monor - Pilis - Abertirsa tengely
Indította
sasi123
, 2008. augusztus 03. 22:15
Írta 2010. szeptember 14. - 23:18
Írta 2010. szeptember 14. - 23:16
Vácszentlászló - Tura - Zsámbok - Vsztlászló ? Vagy túl kevés benne a szint?
Toitoi bérlés + helyi ált iskolai öltözõt, mosdót biztos le lehet zsírozni a helyi dirivel. De ha te szervezed Sasi, akkor nem indulhatsz! (milyen már ha te magadnak adod át az elsõ díjat...)
Toitoi bérlés + helyi ált iskolai öltözõt, mosdót biztos le lehet zsírozni a helyi dirivel. De ha te szervezed Sasi, akkor nem indulhatsz! (milyen már ha te magadnak adod át az elsõ díjat...)
Írta 2010. szeptember 14. - 23:00
Ez Saraticeben 18 évvel ezelõtt kezdõdött.
Azóta folyamatosan formálódott a rendezés.
Most jutott el idáig, hogy legyen chipes idõmérés is. Egy olyan országban is nehéz ez, ahol sok támogatót lehet találni a kerékpársport mellé.
Magyarországon?
Egyáltalán mondj egy erre megfelelõ útvonalat? Ne legyen túl hosszú, forgalma, lámpás...
Megfelelõ starthely , zuhanyzás , WC, egyéb...
Komolyan semmiképp se lehetne hipp-hopp megcsinálni. Viszont baráti társasággal, simán lehetne egy ilyen Gomba körözést kitalálni.
Azóta folyamatosan formálódott a rendezés.
Most jutott el idáig, hogy legyen chipes idõmérés is. Egy olyan országban is nehéz ez, ahol sok támogatót lehet találni a kerékpársport mellé.
Magyarországon?
Egyáltalán mondj egy erre megfelelõ útvonalat? Ne legyen túl hosszú, forgalma, lámpás...
Megfelelõ starthely , zuhanyzás , WC, egyéb...
Komolyan semmiképp se lehetne hipp-hopp megcsinálni. Viszont baráti társasággal, simán lehetne egy ilyen Gomba körözést kitalálni.
Írta 2010. szeptember 14. - 22:56
csütörtökön 18h-ra megyek át, sportpályán fussunk? a korai sötétedés miatt a bringa kicsit necces így meló után, mert egy nem túl komoly villogóm van + kicsit parázok az figyelmetlen avagy csak szimplán rosszindulatú autósoktól.cole majd egyeztetnünk kéne futás ügyileg.
Írta 2010. szeptember 14. - 22:17
miért saraticébe kik vettek részt? szerintem rengeteg embert érdekelne csak jól meg kéne reklámozni...én pl életemben nem halottam saraticéröl ha te nem mondod....de gondolom te sem,mármint mielött gyuriék emlitették.
de ha senki akkor te indulsz egyéniben én meg csapatban egyedül:)
ferit üdvözlöm..mond meg neki csokoljon be rendessen ha valami hosszu távut szeretne:D
de ha senki akkor te indulsz egyéniben én meg csapatban egyedül:)
ferit üdvözlöm..mond meg neki csokoljon be rendessen ha valami hosszu távut szeretne:D
Írta 2010. szeptember 14. - 22:11
Nekem holnap munka.
Na és ki venne részt ezen a 24h-son??
Triatlon:
Triatlon topic 1.0 - Index Fórum
Feri meg csajozik...
Na és ki venne részt ezen a 24h-son??
Triatlon:
Triatlon topic 1.0 - Index Fórum
Feri meg csajozik...
Írta 2010. szeptember 14. - 22:08
már télleg kész sztár leszel:)
szervezhetnél egy tengely 24h-t na az lenne a királyság,ugy sincs nállunk ilyesmi.
holnap lessz valami tekerés? mondjuk a mait kéne levezetnem...lehet letolom a cole-al tervezett edzö utvonalat.
van itt triatlon forum? meg szeretnék ismerkedni ezzel a sportággal...elméletileg:)
feri barátomal mi van?rég halottam felöle.
cole majd egyeztetnünk kéne futás ügyileg.
szervezhetnél egy tengely 24h-t na az lenne a királyság,ugy sincs nállunk ilyesmi.
holnap lessz valami tekerés? mondjuk a mait kéne levezetnem...lehet letolom a cole-al tervezett edzö utvonalat.
van itt triatlon forum? meg szeretnék ismerkedni ezzel a sportággal...elméletileg:)
feri barátomal mi van?rég halottam felöle.
cole majd egyeztetnünk kéne futás ügyileg.
Írta 2010. szeptember 14. - 21:36
Köszönöm szépen!
Azért némi kis õrültségért neked se kell a szomszédba menni, ahogy szoktam olvasni a dolgokat
Azért némi kis õrültségért neked se kell a szomszédba menni, ahogy szoktam olvasni a dolgokat
Írta 2010. szeptember 14. - 21:34
Én is gratulálnék, Sasi! Kecskemétrõl figyelem ezt a fórumot már jó ideje, majdnem kimentem az 500 km-es Gomba-edzõnapra is. Ha elõbb tudom, hogy Duzmi megy, akkor vele tartottam volna. Így csak a távolból, ismeretlenül szorítottam. A második hely fényében asszem nyugodtan elmondhatom, jó emberre tettem a szurkolói kerekemet. Gyilkos menet lehetett, emberfelettit mentél.
Írta 2010. szeptember 14. - 20:57
Nem.
Simán megy 30al elõl, azzal a nehéz ronccsal, sokat fejlõdött.
Mikor elõl mentem 35el akkor is tudott jönni. Gombán meg végig jött velem.
Simán megy 30al elõl, azzal a nehéz ronccsal, sokat fejlõdött.
Mikor elõl mentem 35el akkor is tudott jönni. Gombán meg végig jött velem.
Írta 2010. szeptember 14. - 20:30
Írta 2010. szeptember 14. - 19:56
Hajrá, hajrá
Monorierdei Karcsival tekertünk egy gomba kört.
Jól megy basszus......
Monorierdei Karcsival tekertünk egy gomba kört.
Jól megy basszus......
Írta 2010. szeptember 14. - 17:48
Szerencsétek,hogy ma nem jöttetek velem tekerni...nagyon erös voltam:) de télleg. Azzal kezdeném,hogy 83 kilit letekertem ugy,hogy egyszer sem álltam meg cigizni meg másért sem.Gödöllöig vagyis inkább a valkói emelkedö tetejéig elég nyögvenyelösen ment de onnét erös voltam mint Fekete Laci fejben meg mint Léko Peti....toltam mint barom.108,6 kili lett 26,7-es átlaggal 3x már bevillant 27-be is de nem tudtam összehozni:( sebisanyival is összefutottam jó nagyot ráköszöntem de füle botját se mozgatta:)
Írta 2010. szeptember 14. - 12:32
Írta 2010. szeptember 14. - 11:50
Róla szólnak a hírek, vele van tele a sajtó!
A mátrába most nem mehetek(dologozom) De ha a pokolba akarsz jutni jobbra a második ajtó
Jó meggyöztél akkor holnap:)
Írta 2010. szeptember 14. - 11:49
Írta 2010. szeptember 14. - 11:43
Róla szólnak a hírek, vele van tele a sajtó!
A mátrába most nem mehetek(dologozom) De ha a pokolba akarsz jutni jobbra a második ajtó
Írta 2010. szeptember 14. - 11:43
Írta 2010. szeptember 14. - 11:42
Írta 2010. szeptember 14. - 11:38
Nézdmá egy celeb:) Akarom mondani Sztárvendég:)
celeb?sztárvendég? jah már látom én is ...a vakuk villogásában alig vettem észre:)