Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Monor - Pilis - Abertirsa tengely

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4671 hozzászólás a témában

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
létezne,hogy a tegnapi 23 kili megfogott? olyan vagyok mint akit összetörtek...

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
õõõõõ azt nem tom,hogy kell:) utcanév nem jó? de találkozhatunk olyan helyen amit ismersz.

amugy pozsonyi utca...ott meg már a cba-t simán megtalálod...gondolom utcanév alapján googleba is megtalálod...de még holnap benézek ugy is.

cole81

cole81

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás

ha nem tudod hol van akkor leirom

mutass rá google maps-en pls!

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
zavart ez a pukli meg kicsit fáradt is voltam a tegnapi után, szél is fujt....szóval kerestem a kifogásokat és találtam is:)

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
néha jó dolog csak úgy eltûnni, hogy aztán a meglepetés erejével térhessek vissza és becstelenítsem tova a fórumot...
23 km csak? pedig olyan jó idõ van. :) ha otthon lennék, biztos meglovagolnám a szamaram, ami 10 napja nem látott aszfaltot. :( és már idén aligha fog... :( :( :(

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
23km volt a mai...ezért nem sok értelme volt kimenni.már megint van egy rohadt pukli a hátsomon...szereznem kell egy hosszu nyeles also nacit mert a bicos naci betötje dörzsöl ki,kicsi rám és a betét széle pont rossz helyre ér.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
na a tékozlo fiu hazatért:) hol jártál andris?...ahol a madár se jár?:)

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
Csókolom Zoltán! Megtért a nagy útból? :D ("már mikor...") :D
Hát baz..eg GRATULÁLOK! :D:D:D
2. hely? ne szívass! jövõre megyek veled, és minden 2. körbe vezetek neked az elsõ helyezésért! :D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
JohnyIron.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
kecskemétiek közt van triatlonos is nem? vagy valami ironman-es srácról olvastam ott már nem tudom...osztrákoknál tolt valami brutált.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

Most is voltak olyan akik szerintem kicsit játszottak az körszámolóval, s mindig is vannak.

nem lenne pofám igy végig menni dobogára álni meg végképp...

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
ja meg van valami depozás is...az könnyünek tünik,lehet csak azon indulok:D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Most is voltak olyan akik szerintem kicsit játszottak az körszámolóval, s mindig is vannak.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
ha rövidit valaki akkor eleve minek jön el? inkább megdöglök vagy feladom...na jó nem vagyunk egyformák:) na nézek én valami karikát.

azt már tudom,hogy uszni,tekerni meg futni kell benne de ebben ki is merült minden triatlon tudásom:) de mondjuk lehet igazad van,minek tulbonyolitani:D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Annyi embernél meg már benne van, hogy ez az itt ott rövidít stb....
Amit Cole javasolt az jobb pályának tûnik.

Mit nem értesz? Úszol kicsit, kerékpározol, aztán meg futsz :D?!

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
sztem egy 30-40 ember összejönne...közel van pesthez ez jó.hát ez a lámpa meg vonat benne van de ennyi szerintem belefér...nehéz találni ilyen 10-20kilis karikát ha csak nem visszaforditoval.

holnap megyünk futni addig még ki tudja milyen idö lessz.gyakorolnom kell a futást az uszásról nem is beszélve...tolni akarok egy olimpiai triatlon távot majd egyszer a magam örömére...mondjuk 3-4-5 orát nem tudom,hogy birnék ki cigi nélkül:) jó az a triatlon forum link amit adtál de okosabb nem lettem tölle.könyvet kéne szerezni rola de elég szegényes a magyar nyelvü kiadványok száma.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Jól van Robi, jövõre összehozzuk :)

Gomba körrel az a baj, hogy nagyon hosszú. 10-15 km az ideális, mert akkor nem teker az ember túl nagy üres térben. Persze indulók számától függ. Gomba körön ott van a 4es lámpás keresztezõdés + a vonat is, ami gond.

Ilyen szép idõben tényleg futni akartok?

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
ááá mindenképp gomba kört kellene a 24h-ra...a mi fiunknak kell nyernie:)
a sötét helyeken 100m-ként rakunk ki egy gyertyát:)
akkor kezdjük el baráti tarsasággal...aztán majd csapodnak még itt a bikemagon ha hire megy...végén meg lehet kinövi magát.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

csütörtökön 18h-ra megyek át, sportpályán fussunk? a korai sötétedés miatt a bringa kicsit necces így meló után, mert egy nem túl komoly villogóm van + kicsit parázok az figyelmetlen avagy csak szimplán rosszindulatú autósoktól.

hát gyere busszal vagy autoval...talizzunk a sportpályánál a cba üzletnél,ha nem tudod hol van akkor leirom.aztán futunk egy kört monoron a nevezeteségeket érintve...na jó csak a cigány telep ami hires de majd keresünk még valamit:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Igen, ez pl egy lehetséges kör lenne..
Egyszer majd összehozunk itt is valamit :)

Voltak ilyen pihentetõ mozzanatok, jól esett így ráborulni a kormányra. Érdekes volt, hogy az 1. helyezett és a 3. helyezett is könyöklõvel nyomta :)