nálam összesen 15 dkg lesz a többlet a kormányon, de összeségében kb. 40 dkg lesz könyebb Pözsi - 10 év múlva ha kész lesz...
tegnap olyan nehezemre esett megbontani a láncot és ezzel elindítani a láncreakciót...
Rob, látom jót buliztál, ha még eddig nem jelentkeztél...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Monor - Pilis - Abertirsa tengely
Started by
sasi123
, 2008. August 03. 22:15
Posted 2010. September 19. - 12:55
Posted 2010. September 18. - 18:21
Olyan szép idõ lett, hogy megnéztem magam a tervezett útvonalat, már ha errõl lett volna szó:
Ócsa oda-vissza
Ezen az útvonalon mennyi éjcakai pillangó van némelyik ki is tette a kitenni valót, de mivel úgy terveztem h megállás nélkül nyomom le a távot ...
Ócsa oda-vissza
Ezen az útvonalon mennyi éjcakai pillangó van némelyik ki is tette a kitenni valót, de mivel úgy terveztem h megállás nélkül nyomom le a távot ...
Posted 2010. September 18. - 14:04
a görgõn lehet 5%-os lejtõt is szimulálni - hazai pálya ide vagy oda... apukám szedd össze magad!
Posted 2010. September 18. - 14:02
Posted 2010. September 18. - 13:13
remélem még ebben a hónapban nekem is megjön a görgõ. elviszem hozzátok és akkor majd fej-fej mellett versenyezhetünk.
most pedig... elkísérem utolsó útjára Pözsit a nagy átalakítás - kóma - elõtt... szomorúan veszem tudomásul...
most pedig... elkísérem utolsó útjára Pözsit a nagy átalakítás - kóma - elõtt... szomorúan veszem tudomásul...
Posted 2010. September 18. - 12:35
Posted 2010. September 17. - 23:51
Okés, akkor jó esküvõzést délutánra!
köszi! biztos bezabálok mint egy disznó majd hétfön ledolgozom mert szerintem vasárnap meg pihi...
Posted 2010. September 17. - 23:46
ez a tetü esö még mindig esik....cole löjük ki a holnapot...igy nem kell felkelnem linkre 6kor...majd kimegyek futni vagy szobakeró.
Okés, akkor jó esküvõzést délutánra!
Posted 2010. September 17. - 23:34
aldi-nál relative olcson kijön egy téli keros szett...vagy munkaruházati boltba is....vagy gyere majd futni.
majd gyere fel ha jársz erre adok még egy kis vizet:) amugy köszi mégegyszer!
majd gyere fel ha jársz erre adok még egy kis vizet:) amugy köszi mégegyszer!
Posted 2010. September 17. - 23:29
Rob, a hátsó fogaskeréksorral egálban vagyunk az 5össel, ugyanis 5.250.- lesz az új nekem (differencia balanszt: egyszer kisegítettél egy kis vízzel... ).
Mostanában hanyagoltalak a fórumot, de probálok újult erõvel visszatérni, ha már élõben nem látjuk egymást. Számomra vége a szezonnak - nincs téli ruházatom, és most nem is terveztem ezeket bele a költségvetésbe.
Micsoda újdonságok... nem nézek fel egy-két hétig, és máris futásnak eredtek...
Mostanában hanyagoltalak a fórumot, de probálok újult erõvel visszatérni, ha már élõben nem látjuk egymást. Számomra vége a szezonnak - nincs téli ruházatom, és most nem is terveztem ezeket bele a költségvetésbe.
Micsoda újdonságok... nem nézek fel egy-két hétig, és máris futásnak eredtek...
Posted 2010. September 17. - 23:26
ez a tetü esö még mindig esik....cole löjük ki a holnapot...igy nem kell felkelnem linkre 6kor...majd kimegyek futni vagy szobakeró.
Posted 2010. September 17. - 23:05
Posted 2010. September 17. - 23:01
Fél kg a könyöklõ.
Sokat számított volna , így utólag vagyok okos persze, ha síkon és enyhe lejtõn tudok könyökölni kényelmesen, és nem kell alsófogásban fejet lehajtani. Azért alsófogás, ha el is akarsz érni vele valami, annyira nem kényelmes
Sokat számított volna , így utólag vagyok okos persze, ha síkon és enyhe lejtõn tudok könyökölni kényelmesen, és nem kell alsófogásban fejet lehajtani. Azért alsófogás, ha el is akarsz érni vele valami, annyira nem kényelmes
Posted 2010. September 17. - 22:53
igaz,hogy nem ismerem a saraticei pályát de oda lehet nem is igazán kelett könyöklö mert sok volt benne az emelkedö....ki kéne számolni,hogy a + sulytöblet meg e érte ott.
Posted 2010. September 17. - 22:50
hát cole itt most is esik...lehet semmi nem lessz a bicoból.
én is akarok majd könyöklöt a triatlonhoz:)
én is akarok majd könyöklöt a triatlonhoz:)
Posted 2010. September 17. - 22:35
Ez a beszéd bakker! Én hiszem h azzal 700kili is meglenne! (Neked!)
Ezzel az a gondom, hogy Káldy Attila se használ...
Posted 2010. September 17. - 21:54
Sok a cucc...
Nincs semmi könyöklõ..... most nem szabad.. De izgatja a fantáziámat, hogy kellene venni,
Ez a beszéd bakker! Én hiszem h azzal 700kili is meglenne! (Neked!)
Posted 2010. September 17. - 21:53
cole ha esik akkor elmenjünk futni bico helyett?
nem nagyon van még esõ elleni felszerelésem :\ nem fog esni!!!!!!!!!
Posted 2010. September 17. - 21:48
Sok a cucc...
Nincs semmi könyöklõ..... most nem szabad.. De izgatja a fantáziámat, hogy kellene venni,