az a lényeg minden esetben. érezd jól magad, oszt kész!
kíváncsi leszek majd a görgõn mennyire lehet szimulálni. elvileg 5%-os lejtõtõl egészen 12%-os emelkedõig lehet szívatni magát az embernek. ám sajnos egy kicsit csúsztatni kell az anyagiak miatt - remélem azért nov. elejére legkésõbb meglesz. egyelõre az acélvázasat is össze kell eszkábálni, ami rengeteg meló, ha esztétikusan akarja egyben látni az ember - még sok a a rozsda... biztató egy kerékpárnál - rozsda...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Monor - Pilis - Abertirsa tengely
Started by
sasi123
, 2008. August 03. 22:15
Posted 2010. September 25. - 19:37
Posted 2010. September 25. - 19:24
na jó légellenálás az télleg nem volt:D hát biztos nem pron méri a pulzust a szobakerom....azon 100-140 közt volt. mondjuk a pedálfordulatott se biztos,hogy pontossan méri...de az a 95-100 közti az aránylag kényelmes volt.
Posted 2010. September 25. - 19:12
Posted 2010. September 25. - 19:06
rengeteg helyes koncepció létezik lábfordulat terén, ám ebben sok okossággal nem tudok segíteni. az általános elv, hogy érezd jól magad.
nálam ez a tartomány 27-33 km/h kb. 95-100at jelent. ahogy növekszik/csökken a sebesség, annak megfelelõen nõ/csökken a pedálfordulat is.
az értékek jó-e?? hát... nem tudom, hogy azon a szobabiciklin mennyire lehet szimulálni a valóságot - de az értékek alapján sehogy...
36 km/h volt az átlagod, melyhez mondjuk 120as (mire leszállsz és megméred már jóval lejjebb megy) pulzus társult? ok, hogy nincs légellenállás...
nálam ez a tartomány 27-33 km/h kb. 95-100at jelent. ahogy növekszik/csökken a sebesség, annak megfelelõen nõ/csökken a pedálfordulat is.
az értékek jó-e?? hát... nem tudom, hogy azon a szobabiciklin mennyire lehet szimulálni a valóságot - de az értékek alapján sehogy...
36 km/h volt az átlagod, melyhez mondjuk 120as (mire leszállsz és megméred már jóval lejjebb megy) pulzus társult? ok, hogy nincs légellenállás...
Posted 2010. September 25. - 17:25
nekem is mennem kell majd hozzá...akarok hozatni vele térdmelegitöt.
na végülis ma szobakerékpároztam,40km 1h7p alatt lett meg,elvileg méri a lábfordulatot is,az olyan 100 körül volt mindig,mikor leszáltam megmértem a pulzusom az meg 100volt...nem tudom az jó érték e?
andris neked hosszabb távon hanyas pedálfordulat jó?
na végülis ma szobakerékpároztam,40km 1h7p alatt lett meg,elvileg méri a lábfordulatot is,az olyan 100 körül volt mindig,mikor leszáltam megmértem a pulzusom az meg 100volt...nem tudom az jó érték e?
andris neked hosszabb távon hanyas pedálfordulat jó?
Posted 2010. September 25. - 11:18
Voltam Irsán, tényleg rendes a Gyõzõ.
Csütörtökön voltam nála, péntekre már megvoltak ugyanolyan fékbetétek, mint a tieid. Faszák nagyon.
Kérdezgette, hogy merre , milyeneket bringázok, meséltem neki néhány eseményrõl, szerintem komplett bolondnak tart... És beskatulyázott, hogy ez se tudja miket beszél :D
Csütörtökön voltam nála, péntekre már megvoltak ugyanolyan fékbetétek, mint a tieid. Faszák nagyon.
Kérdezgette, hogy merre , milyeneket bringázok, meséltem neki néhány eseményrõl, szerintem komplett bolondnak tart... És beskatulyázott, hogy ez se tudja miket beszél :D
Posted 2010. September 25. - 09:24
Posted 2010. September 25. - 09:17
Cole!
Boldog születésnapot!
Köszönöm szépen!
Rob: tegnap kicsit bepiáltam (céges buli volt pont a születésnapomon ) így ma regenerálódnom kell. :\
Posted 2010. September 25. - 08:57
Posted 2010. September 24. - 19:27
Pár centivel alacsonyabb nálam.
Szerintem olyan 56-ossal megegyezõ méret lehet Meridáéknál.
Mondjuk a fejcsõ elég hosszú, lehet egy rövidebb stucni kellene.,
Szerintem olyan 56-ossal megegyezõ méret lehet Meridáéknál.
Mondjuk a fejcsõ elég hosszú, lehet egy rövidebb stucni kellene.,
Posted 2010. September 24. - 19:23
ja ugyan olyan author...hát a retrokért amilyen árakat elkérnek ez ahhoz képest baráti
milyen magas karcsi?
milyen magas karcsi?
Posted 2010. September 24. - 19:05
Már mesélte róla.
Még mikor az elasticban voltunk. Vagy megint új??? Akkor már valami Focus-ról beszélt.
Karcsinak az L-es váz szerintem pont tökéletes lenne. Ennyiért már pofátlanság alkudni belõle szerintem, nagyon jó ár. + hajtómû + spd pedál...
Csak nem viszi most fel isten a dolgát , anyagilag....
Még mikor az elasticban voltunk. Vagy megint új??? Akkor már valami Focus-ról beszélt.
Karcsinak az L-es váz szerintem pont tökéletes lenne. Ennyiért már pofátlanság alkudni belõle szerintem, nagyon jó ár. + hajtómû + spd pedál...
Csak nem viszi most fel isten a dolgát , anyagilag....
Posted 2010. September 24. - 18:59
Posted 2010. September 24. - 18:56
de ha jol tudom l-es méret,jó az karcsinak? bár ez lehet másik gép de volt fent 1 ugyanilyen.... sorás volt ha jól tudom.
Posted 2010. September 24. - 18:49
már én is néztem gyereknek,szerintem korekt ár,söt még biztos lehet faragni pár ezret,mondjuk azt hiszem 100 fölül indult
Posted 2010. September 24. - 18:17
Feri ma is nagyokat fújtatott..
Viszont Karcsi, az erdei srác elég ígéretes... Szakadt szar montijával , úgy jött végig... elõbb szakadt le Feri. Nem vehet országútit... mert nem látjuk, csak a hátát.
Ezzel szemezget:
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: MERIDA ROAD 880
Viszont Karcsi, az erdei srác elég ígéretes... Szakadt szar montijával , úgy jött végig... elõbb szakadt le Feri. Nem vehet országútit... mert nem látjuk, csak a hátát.
Ezzel szemezget:
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: MERIDA ROAD 880
Posted 2010. September 24. - 18:10
Posted 2010. September 24. - 18:06
Jól van lehet mi is kint leszünk Közép - Európa legígéretesebb kerékpárosnõjével Gomba környékén
Posted 2010. September 24. - 16:17
köszi de a mai napot még kihagyom,infralámpa,tea meg ilyesmik játszanak....de holnap már csinálok vmit mert leépülök teljessen.
Posted 2010. September 24. - 16:12
Én is küzdök egy kis megfázással.
Robi megyünk Gomba felé, Feri , Karcsi, Én . Pilis felõl megyünk, gyere szembe ha gondolod fél 5kor indulunk Pilisrõl
Robi megyünk Gomba felé, Feri , Karcsi, Én . Pilis felõl megyünk, gyere szembe ha gondolod fél 5kor indulunk Pilisrõl