Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Monor - Pilis - Abertirsa tengely

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4671 hozzászólás a témában

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Gyuri is Meridákra szerelt sárvédõket.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
kiskubainak is merida van azt hiszem...de mintha neki 880as,mondjuk sztem a méretek ugyanazok a keréknél,kérdés rakott e már rá sárvédöt...
jah vágom a forumot de olyat kéne találni akinek ugyanez a modell van...

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Hmm.... Vedd ki a a kerekt,... mi a pöcsnek az :)....

Nem tudom, van itt egy topic a BM fórumon a hol foglalkoznak sárvédõkkel. Otta talán kapsz választ kérdésedre.
http://forum.bikemag...2/sarvedo-2736/

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
Hát a felszerelése biztos megoldhato lenne valami sufni tuningal de a kerékgumi és a villanyak alsó része közötti rést nem lehet nagyobbitani:( kb 3-4mm hely van...az meg qrva karcsu.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Igen, mondjuk elég furcsa Te elsõ villád. De nem hiszem, hogy nem lehetne rászerelni.. Mindenféle vázon láttam már sárvédõt.
Ha bizonytalan vagy , szerintem Gyõzõ tud neked biztosat mondani.

Azok nem azok a szemek lesznek.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
A hátsó villánál van 2-2 szem illetve üregecske de nem vagyok benne biztos,hogy az az e....továbbá az elsö keréknél nagyon kicsi a hely.Félek,hogy nem férne be a sárvédö,még jó,hogy nem rendeltem meg,tanácstalan vagyok....

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Ne rohanj falnak, ha nincs. Általában nem szokott lenni.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
télleg azt nem is néztem...ráfigyelek gyorsba

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Van sárvédõ tartó szem a vázadon?
Ez egy kis lyuk az elsõ villán a kerékagy mellett illetve hátul is azon a részen található. Ide kell rögzíteni a sárvédõ pálcáit, ha nincs akkor kell egyéb eszközt csinálni a rögzítéshez.... pl valami kis bilincset.
Mindenféle megoldás létezik. Szerintem Gyõzõ tud segíteni.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
Látod ilyen amikor én jó utat kivánok:D Hát nem irigyellek ezért a sok szerelésért meg genyozásért...grrr brrrrr.Ma megrendelem a sárvédöt,gondolom szerda felé megjön...a gumi cserélési idöimet számolva 2 nap alatt felrakom aztán csapathatunk valamit:D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Szerencsétlen egy nap volt ez a mai....

Reggel elindultam tiszta jég volt az összes út, szépen lassan haladtam. Csév elõtt vettem észre, hogy defektem van hátsó keréknél. Szerelés után inkább hazaindultam , 2km se mentem kicsit fékeznem kellett elsõ kerék jobbra ki.. Én balra elszálltam... legalább 2 m csúsztam a hátamon..

Hazaértem. Felfújtam tisztességesen a kereket, majd vártam , hogy lehessen végre tekerni.

Dél óra múlva elsétáltam a bringa mellett látom, hogy a hátsó keréken lévõ külsõ oldalfala 1 cm hosszan szét van szakadva.....
Elõvettem egy régebbi külsõt felraktam.

Délután elindultam , hogy azért menjek valamit. Káva - Bénye közt durr defekt.....Elsõ keréknél,.. Megint szerelés, csak itt az volt az érdekesebb, hogy a futófelületen volt egy 1cm hosszú szakadás. Az éppen kilyukadt belsõrõl levettem egy régi foltot :) és azt illesztettem belülrõl a repedéshez, összeraktam fújtam és így tudtam szépen óvatosan hazavergõdni....

Rettenetes egy nap volt :)

Ami pozitív volt, hogy egy autós visszatolatott vagy 100 m-t megkérdezni, hogy kell-e valami segítség.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
nah esik az esõ...vigyél holnap esrenyöt:D jó utat meg ilyenek BB.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Jajaj... föl le föl le...... És elég jó tempóban.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
ja azt mondtad,hogy huzos...

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Peeersze.

2010.05.23 Bakony 200

De még milyen....

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
bakony 200 is országuti?

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Hogyne...
K100 - Bakony 200 - Velence 10x - Saratice '11

Ez a hivatalos esemény lista :)

Azért K100 idején már nem fogok sárvédõs bringával menni.. Aki nem akar mögöttem jönni, ne jöjjön :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
Mondjuk ebben igazad van:) végül is ki tudja,hogy még mennyi esõ lessz...tavaly is elkelt volna a gödöllöi k100ra,az pedig még késöbb lessz.Megyünk idén is?

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Aztán esik egy kis esõ és megint lesz mire fogni?? :)

Talán ugyanilyet rendeltem Én is. Csak valami NOName formátumban :) Szerintem tökéletes lenne.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
ja link vagy:D BIKEFUN ORSZÁGÚTI ALU-PLASZTIK SÁRVÉDÕ

de most nézem,hogy jövöhéten is jó idö lessz...lehet 2 nap és felszárad minden,akkor meg nem is kell sárvédö...minek kidobni ilyen horribilis pénzeket...