Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Monor - Pilis - Abertirsa tengely

- - - - -

• Please log in to reply
4671 replies to this topic

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
Mert mikor nem sietsz?:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Épp másik gépre kötöttem át a netet és nem hallgattam :)

Jól van!! De akkor sietni fogunk :D:D

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
Maradjunk abban,hogy 2re ott vagyok nállatok ha nem esik.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
halgatjátok a class fm-et? most mondták be,hogy valamelyik auto pályán vigyázzanak mert egy országuti kerékpáros ott teker mint egy örült:D esetleg gruppettoból valaki?:)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
hát nem tudom sasi addig van még idö:)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts

Nem, mert a 36-os lánctányéron kisebb az osztókör, azt csak Compact hajtókarra tudod feltenni. Talán van 38-as Shimano lánckerék ami jó a hajtókarodra, de annak meg nem sok értelme van, hogy 39-rõl 38-ra csrélj.

A sárvédõhöz csak annyit , hogy meg lehet azt is ügyesen oldani, ha ne fér el a villa, meg a kerék között, csak értelem szerûen aki ebbõl él (szerelõ) az nem fog vele vacakolni, barkácsolgatni. Tomi régi téli bringáján is ketté kellett vágnom a hátsó sárvédõt, és egy aluminium füllel áthidalni a fékbakot, mert az alatt sem fért el rendesen. Minden megoldható, csak akarat kérdése :)

Persze 1 foggal nem vagyok kisegitve...a sárhányo szétvágásán gondolkodtam én is...

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Ahogy gondolod, Én fél 2 körül indulok Gombázni.
Eljössz addigra ide és körbe jössz? Vagy Találkozunk Monoron fél3 körül és akkor eljössz velem Nyáregyházáig.?

theorama

theorama

vendég

• fórumtag
  • 39 posts

az 52/39-es 8-as sorámnál a belsö tányért ki lehet cserélni 36-ra?

Nem, mert a 36-os lánctányéron kisebb az osztókör, azt csak Compact hajtókarra tudod feltenni. Talán van 38-as Shimano lánckerék ami jó a hajtókarodra, de annak meg nem sok értelme van, hogy 39-rõl 38-ra csrélj.

A sárvédõhöz csak annyit , hogy meg lehet azt is ügyesen oldani, ha ne fér el a villa, meg a kerék között, csak értelem szerûen aki ebbõl él (szerelõ) az nem fog vele vacakolni, barkácsolgatni. Tomi régi téli bringáján is ketté kellett vágnom a hátsó sárvédõt, és egy aluminium füllel áthidalni a fékbakot, mert az alatt sem fért el rendesen. Minden megoldható, csak akarat kérdése :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
ÁÁÁÁÁ tripla hajtómü nem jöhet szoba,asszonynak igy is nehezen adom be,hogy én egy igazi férfi vagyok....gondold el meglátna 1 tripla hajtomüvel?:D

Ja kimozdulnék,idöpont jó ,addig még szárad is egy kicsit,max beállok mögéd,hogy ne verjem fel neked a hullámokat:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Szerintem érdemes lenne esetleg egy tripla cucc neked...

Megyek szerintem, 2-4 közt.
Csak nem kimozdulnál??? :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
Ne aggodj mielött beleugranék valamibe ugy is megkérdeznék még 40 embert:D Azt hiszem 12-25...Ma mész tekerni délután?

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Hááát, ha van elég hely az elsõ kerék és a villa közt....... :D:D Fene se már tanácsot adni ilyen extra bringáknál.

Egyébként nem tudom :(
Hátul most mi van fent neked?

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
az 52/39-es 8-as sorámnál a belsö tányért ki lehet cserélni 36-ra?

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts

Hát jó, nekem mindegy, én azért futottam volna rajta egy kört............

Majd ha összefutunk ránézel de télleg 3mm van csak....majd nézek valami régi esödzsekit aminek már nem árt semmi.Aztán ott van bonusnak sasi barátom is,ha esik majd tartja felettem az esernyöt,ennyit igazán elvárhatok tölle ugy is annyit vezettem már neki:D

theorama

theorama

vendég

• fórumtag
  • 39 posts

hahaha:) na voltam gyözönél(kerékpár szerelö) és ö sem tudja felrakni:( a felfogatás az még csak megoldhato lett volna de nem fér el a kerék és a villa közt....mindegy otthagytam,hogy adja el valakinek.nekem meg marad a saras hát meg az ugatás itthon az asszonytol,hogy hogy nézellll ki meginnt te állaat...

Hát jó, nekem mindegy, én azért futottam volna rajta egy kört............

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
gyözö mikor már ránézett 1böl mondta,hogy szerinte erre az évjáratra nem lehet....mind1 ha valaki beszol csapatos tekeresnél azt beelözöm 1böl:D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
basszus.... nem semmi vázad van neked... Bocsánat, hogy hülyeségbe vezettünk.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
hahaha:) na voltam gyözönél(kerékpár szerelö) és ö sem tudja felrakni:( a felfogatás az még csak megoldhato lett volna de nem fér el a kerék és a villa közt....mindegy otthagytam,hogy adja el valakinek.nekem meg marad a saras hát meg az ugatás itthon az asszonytol,hogy hogy nézellll ki meginnt te állaat...

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Szerintem ott akadt el, hogy a csomagolás erõsen be van ragasztva... :D:D

Gergõ?? hmm hát van ilyen.-

theorama

theorama

vendég

• fórumtag
  • 39 posts

Hát semmi különös...nem tudtam felrakni:( Gyözönek a számát nem találom Karcsi meg nem szerel télen...

Hol akadtál el ? Bilincseket vettél amivel a villához rögzíted ?