Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Monor - Pilis - Abertirsa tengely

- - - - -

• Please log in to reply
4671 replies to this topic

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
v10 általában egy hétvégén van Pelsoval... Mindig lesz valami kifogás..
Kell valami cél, reális cél... Szilárddal már úgy sincs értelme csatába szállni :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
Idénre én is tervezek valami hosszut csak ugy a magam kedvére:) jó lenne a 287 maxomat megdönteni.
500kili már télleg inkább a buli kategoria legtöbb embernek mint pl egy éjszakai mátra,bár ott is vannak kivételek(lásd feri ) zuzunk le hajnal 2kor -10%-on a korom sötétben zéro világitással és ordit,hogy toljad robikááám:D ja,hogy ö is nyáregyházi:D

theorama

theorama

vendég

• fórumtag
  • 39 posts
Ja, én is úgy vagyok vele, legalább van miért edzeni. Jó lenne a V10-re odaszervezni a jelentkezõket, vagy az Eger oda-vissza körre, de amúgy erõs a gyanúm, hogy nem lesz nagy tolongás, ha lesz egyáltalán a dologból valami.......

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Majd meglátjuk, láttunk már szerintem pár ilyen fellángolást...Aztán majd kiderül :) Ha meg van esetleg egy kis motiváló dolog miközben már tököm se tudja hanyadszor megyek fel-le Gombán... hát egye-fene :D

theorama

theorama

vendég

• fórumtag
  • 39 posts
Nem kell ilyen komolyan venni, bár néhány megnyilvánulásuk tényleg gusztustalan volt. Azért lebecsülni sem szabad õket, két korombeli csibész (pár évvel fiatalabbak) egész életükben ezt csinálták, Hegymegi ott van a spiccen Senior 7-ben, de "mulaccságos1" se lekvár. Azt nem tudom, mennyit bírnak hosszabb távon (egy 24 órás próbának jobban örülnék:) de a rutin meg a fej sokat számít.
Amúgy meg pont teszek rá, ha erõsebbek hagy menjenek, lényeg a buli, aztán csak hagy nyomják a hülyeségeket. Mindenkinél erõsebbek leszünk aki még odajönni se mer majd :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
Holnap indiai lessz és azt nekem kell csinálni,kb 3 ora melo van vele...ha délre kész és bezabálok bellöle kell legalább 2 ora emésztés.Szoval menjél nehogy ugy járjunk mint multkor,legfeljebb futok egy kicsit este.Ma szobakeroztam 1 orát de elég is volt...ferit üdvözlöm.Na majd ránézek erre a velo-ra...

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Mi az, hogy nem tudsz 2nél elõbb elindulni??

3 napos evésnek mi az oka?? :)

Ha érdeke a vita:
www.velo.hu

És olvasd végig a kommenteket, ha van 1-2 ráérõs napod :D

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
Olyan a nutellás kenyér mint mikor leejt valaki egy szelet sima kenyeret a trágyába aztán felveszi és falatozik jóizüen:)
Mi ez a vita ki szóóót be?
Ha felszárad aránylag jól akkor megyek de 2-nél elöbb szerintem akkor sem tudok indulni.

Gyuri mi ez a kihivás? kire kell rakni a zöld kendöt? mondjad:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts

ezt a nutellás kenyeret sosem értettem:) 3 napig nállunk is zaba lessz ugyhogy csinálnom kell valamit magammal:)

Mi az ok? Gyere holnap bringázni, gyúrni kell vaazzeg...

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Mit lehet ehhez szólni? "Nem tekertem 150 km-nél többet...." Vazzeg, így akar reggeltõl estig tekerni? :D Nem tudom, hogyan gondolják ezek.. Már csak azért is válaszolgatok ilyen nyugisan, hagy egye az ideg õket... Oviban viselkednek így az emberek.
Ha meg esetleg összejön a party, esetleg egy v10-en.. akkor a 10. órában már röhögve fogjuk õket hátba csapni...

Nekem mindenki tiszteletet érdemel, aki 10km-t teker, 100 kmt, vagy 1000 km-t... csak szeressem amit csinál. Nem is kell összehasonlítani az ott vázolt kerékpározási típusokat, dehogy valakik ekkora tírpákok legyenek... Már bocsi, de Apáim lehetnétek... :) De , hogy X idõsen is ennyi ésszel rendelkezzen valaki... és így kezeljen egy vitaszitut... áhh...
NemShimanoRajongót meg rendesen a helyére tetted :D:D

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
a felesleges kaloriát passzold át Szilárdnak:)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
ezt a nutellás kenyeret sosem értettem:) 3 napig nállunk is zaba lessz ugyhogy csinálnom kell valamit magammal:)

theorama

theorama

vendég

• fórumtag
  • 39 posts
Ezzel én is bajban vagyok, még több a bevitt kalória, mint az elégetett.
Mit szólsz a kihíváshoz ? :))
Kíváncsi leszek hányan leszünk............

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Igen , olyan erõs leszek, hogy a 24 órás versenyen 26 órát tekerek... :)

Csak a fene belembõl kellene lefaragni, de olyan finom az a palacsinta, rántott hús, házi süti, nutellás kenyér és a többiek... :)

theorama

theorama

vendég

• fórumtag
  • 39 posts

Na megjöttem Gombakörrõl, nem volt olyan nagy gáz az utakon.

Fenébe, így nagyon erõs leszel..........vegyél vissza, nem ér ennyit bringázni :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
na jó de te sárvédös ember vagy:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Na megjöttem Gombakörrõl, nem volt olyan nagy gáz az utakon.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
hát én kihagyom amig ilyen locs-pocs van,majd szobakerozok 1 orát ma.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
nem nem, nem voltam. Délután próbálkozok majd...

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
kemény egy macskája lehet:D voltál tekerni?