hehe Kriszti
Nekem 130 lett összesen, jó volt... Jó részt 35 felett mentünk, volt, hogy hátul lógtam csak 40 el mentünk alsó fogásba kellett váltani , mert a szél tépetett oldalról. De mi csak suhantunk
Aztán elsõ emelkedõn fiatal sráccal kialakítottunk egy elmenést , Apja is ott volt a csoportban, azt mondta neki vezessen csak a végén bújjon ki. Na ezt meg is tartotta... Csak a kibújás nem jött össze neki, mert Gomba teteje elõtt megszaggattam a pedált leráztam.
Káva után összeszedtünk még1 bringást , outis volt, Õ is csak lógott rajtunk
Hazaérve még neki álltam kertet ásni, + kis kutyával is játszottam, most eléggé fáradt vagyok
Szike!!! Jöhettél volna, mint inkább Cukrászdázni KK
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Monor - Pilis - Abertirsa tengely
Started by
sasi123
, 2008. August 03. 22:15
Posted 2010. March 21. - 18:07
Posted 2010. March 21. - 15:04
mennyit mentetek sasi?
ma nagyon kellemes volt a tekerés,lájtos nyugdijas tempo bejött:)
ferivel is találkoztunk,ment melozni
pilis káva közt találkoztunk 3 montissal gondolom van arra valami pálya mert befordultak
monoron még felidegesitettem 1kisebbségit:)mondom üzent a kriszti,hogy haragszik rád,mondja milyen kriszti?mondom a morvai kriszti,nem tetszett neki,hogy nem adtad az arcod a jobbik kampányhoz:)
ma nagyon kellemes volt a tekerés,lájtos nyugdijas tempo bejött:)
ferivel is találkoztunk,ment melozni
pilis káva közt találkoztunk 3 montissal gondolom van arra valami pálya mert befordultak
monoron még felidegesitettem 1kisebbségit:)mondom üzent a kriszti,hogy haragszik rád,mondja milyen kriszti?mondom a morvai kriszti,nem tetszett neki,hogy nem adtad az arcod a jobbik kampányhoz:)
Posted 2010. March 19. - 18:08
Örülök neki, hogy újra úton láthattalak Titeket
Álom király lett az új cuccokkal a bringa
Szike!
Vasárnap fél10 , Pécel körforgalom, Isaszeg - Dány - Tóalmás - TápióBicske - Pánd - Gomba - Monor felé vissza.
Nem tudom kik fognak jönni, Alu - Sas biztos.. egy jó kis menést lehet nyomni, de nem 40el
Álom király lett az új cuccokkal a bringa
Szike!
Vasárnap fél10 , Pécel körforgalom, Isaszeg - Dány - Tóalmás - TápióBicske - Pánd - Gomba - Monor felé vissza.
Nem tudom kik fognak jönni, Alu - Sas biztos.. egy jó kis menést lehet nyomni, de nem 40el
Posted 2010. March 19. - 17:38
Posted 2010. March 19. - 17:38
meg hallom van farmod is,igazi parasztgyerek vagy:)
kicsit bedobták a gereblyét bényén de látom te süvitesz mint régen:)
kicsit bedobták a gereblyét bényén de látom te süvitesz mint régen:)
Posted 2010. March 19. - 15:48
Posted 2010. March 19. - 13:18
Hol láttad??? Itt kémkedsz valahol?
5-ig merre?? Én is akarom majd tesztelni a kerékpárt... nehogy hátba csapjaa
Feri is volt ma Gombázni.
szép így elsõre... ,az thittem csak eddig meg vissza jössz.
5-ig merre?? Én is akarom majd tesztelni a kerékpárt... nehogy hátba csapjaa
Feri is volt ma Gombázni.
szép így elsõre... ,az thittem csak eddig meg vissza jössz.
Posted 2010. March 19. - 12:20
gomba kör volt,ma is megyek 2kor de csak sikon, letekerek az 5ös-ig meg vissza. bár most elég fuj a szél,remélem eláll addigra.....küld el a biondoba 40-50k-ért raknak rá szép festést:)láttam morzsit,üdvözlöm na meg ferit is:)
Posted 2010. March 19. - 12:14
Üdv Újra itt.
Meddig mentél?
Ma újra lesz bowdenezve az author + váltógörgõk csere.. + lánc + fogaskerék Már csak karbon mintásra kellene lefesteni.
Meddig mentél?
Ma újra lesz bowdenezve az author + váltógörgõk csere.. + lánc + fogaskerék Már csak karbon mintásra kellene lefesteni.
Posted 2010. March 18. - 16:37
na megvolt az idei elsö tekerés,hát nem szokta a paraszt a szántást:)nikotin jött fel rendessen azt hittem be se tudom fejezni.....grrrr azért volt sikerélmény is egy kolegát megelöztem,igaz csak ált az ut szélén:)
Posted 2010. March 18. - 15:37
Sajnos nekem vasárnapra van meg az engedélyem. Pláne a Gruppetto-s társaság is erre fog tekeregni... Felénk. Így velük tartok. Dobogókõ után Esztergom felé lefele vigyázzatok, elég szar itt ott az út. Jó tekerést.
Posted 2010. March 18. - 12:21
Posted 2010. March 18. - 12:05
Végülis Dobogókõ-Esztergom és utána Gerecse lett a túra tervezett útvonala. Nem érdekel valakit? Nem tudtok feljönni Pestre?
MA-VICc nélkül Olmo lábon járnék... :mybad:
Posted 2010. March 18. - 11:58
Posted 2010. March 18. - 10:47
na megkaptam...
Én már konkrétan a méretre gondoltam
Ha megkérdezné nekem nagyon megköszönném , meg , hogy mennyi az alja..
Én már konkrétan a méretre gondoltam
Ha megkérdezné nekem nagyon megköszönném , meg , hogy mennyi az alja..
Posted 2010. March 18. - 10:31
google a barátod:)beütöd author 2008 és ott megtalálod,hogy néz ki.ha tetszik kinézetre akkor kell szolni neki,hogy menjen utánna.....
én is gondolkodok,hogy öltözzek remélem fél2ig még melegszik az idö
én is gondolkodok,hogy öltözzek remélem fél2ig még melegszik az idö
Posted 2010. March 18. - 09:53
Ma már nekem is el kell gondolkoznom, milyen nadrágot vegyek fel... Végre jó idõõõõ
Ha a Zsolti esetleg megtudja milyen is pontosan...
Ha a Zsolti esetleg megtudja milyen is pontosan...
Posted 2010. March 17. - 23:39
ma beszéltem zsoltikával,azt mondja authornál van egy beragadt 2008-as 5500(fehér-zöld)105-ös szett mavic ksyruim equipe kerekek,telibe 310,000 volt az uj ára,azt mondja jocskán le lehet bellöle faragni,nem tudom mi ez a jocskán, lehet érdemes lenne rákérdezned,mondjuk a méretet nem tudja...
holnap fél2-kor megyek felétek,kiprobálom magam:)
holnap fél2-kor megyek felétek,kiprobálom magam:)
Posted 2010. March 17. - 10:14
Meglátjuk...
Leginkább egybe bringához ragaszkodnék.
Most is volt egy Isaac full carbon, ultegrával 190ért.... állítólag 5 hónapos... de már el is vitték
Leginkább egybe bringához ragaszkodnék.
Most is volt egy Isaac full carbon, ultegrával 190ért.... állítólag 5 hónapos... de már el is vitték