Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Monor - Pilis - Abertirsa tengely

- - - - -

• Please log in to reply
4671 replies to this topic

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Na azért elsõnek Te is menjél egy 300ast :)

Nem nagyon szoktak átjárni mostanában, mióta Euro lett.....

Én meg a nyeregcsõvel szívok, az Authoréval, télen berohadt rendesen....,

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
sasi grupettosok nem találtak valami uj sztrapacskás helyet?kajolnék 1et ha kijutok...
szopokást én is csak néztem:D de amugy szopokás:)
14k-ért néztem egy fizik pave-t meg 10k-ért nago prologot.
lassan össze lehet hozni egy csajos bulit,kezdésnek egy 300kilit csak,hogy tudják ki a férfi a háznál:D

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
e-bike-on még olcsóbb, de az mire megjön... :)
bikediscount - tegnap este rendeltem, ma meg is jött. :)
Szopókás: Káva és Pánd közötti húzódzkodás
barátnõm bringája: min. 1 hét, de lehet 2
:) de nagyon jó lesz, és szép, és jó!
most pedig felnyomom bikemag-re a nyergemet!

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
hm, nem is rossz...

Hol ennyi a cucc??
Alakul már asszony bringa? Enyém szombaton már felszenteli az övét :)

Szopókásra???? :) valami kimaradt nálam?

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
tegnap mentünk Szopókásra oda-vissza, és ahhoz képest, hogy 150km van a lábában idén, nagyon jól bírta! igaz, végig én vezettem. :) de lehet vele haladni. :)
9933 Ft + nekem egy elsõ agy: 3992 Huf Tiagra

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Nekem 20e kmen keresztül nem volt semmi gondom vele... egyszer csak elkezdõdött.. Majd elsírtam magam konkrétan annyira fájt.. :)
Aztán új stopli és semmi gond..

Sanyival mi van? Szobakerékpározik? szóóbakerékpározik? :) Vagy nyomja?

Mennyibe lesz a pedál?

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
spd-vel ez is baj részint - nem lehet játszadozni a stoplival - annak fix a helye... lehet csak állítani kéne a pedál és lábad között kapcsolat helyén.

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
pont ma veszek Sanyinak egy Shimano 105ös pedált. :)
nyereggel nekem is problémám van - nemsokára veszek egy újat: Selle Italia SLR Gel Flow
a mostani nagyon kényelmetlen... és a ruhámat is kidörzsöli, bár ezen nem tudom mennyire segít egy új...
igazság szerint nyereggel kapcsolatban nehéz megmondani mi a jó és ideális. próbálkozni kell mert egyénenként különböznek az elvárások és a hatások...

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
ha nem jön semmi közbe akkor holnap lessz meg a 6000.
na toltam hideg gyümölcs levest,kis turo gombocot ugyhogy viszintes és tur de franc nézés:)BB.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
lehet csak kosz van a fékpofán...
felnit megtakarít, kereket kiszed, fékpofát kicsit megdörzsöl és kész :)

Amit használnak az kopik.. :)

Hány kmnél tartasz idén?

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
nem,jok még a szivacsok mindegyikben.hátso fékem is ugy nyikorgott ma....csöstül jön minden grrrrrrr.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Szerintem feltétlenül próbáld meg a papíros dolgot...
vagy ha nem használ akkor cserélj stoplit... Nekem az most nagyon bejött.. Lehet azért van , mert kicsit már elkopott a stopli és nagyon rezonál a pedálban.
Mióta kicseréltem a pedált nem jelentkezett olyan szinten a lábfájás..
Persze kipróbálhatsz másik pedált is... Neked jó lehetõség , mivel van más fajta stopli rögzítésére is lehetõség a cipõn.
Nyereg:
Nem csak a nadrág szivacs része kopott el??

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
akkor ezt a lehetöséget kihagyom igy ismeretlenül,majd egyszer elmegyünk együtt arra,amugy esztergombol gondoltam.
tegnap megint fájt az üllö gumom,lehet azért mert párszor megázott a nyereg és más lett anatomiailag.ha nem javul vennem kell valamit,mit javasolnátok nyeregben.jobb talpam is baszakodik,ma teszek be papirt ahogy mondtad de ha ugysem javul akkor pedál csere is,itt 105 spd sl-re gondoltam,kint láttam 30eu tájékán.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Hogy akarsz felmenni Dobogókõre?? Esztergomból? A Szlovák irányból? Akkor ha legurulsz, már Pomázra jutsz be. Illetve vannak egyéb erdészeti utas lehetõségek, de azokon még Én se igazodok ki teljesen. De voltam már Gruppettosokkal azokon, hihetetlen szép útvonalak vannak rajta....

Dobogókõ - Esztergom útvonallal csak óvatosan... Inkább fordítva szoktam arra járni, mert nagyon ramaty az út.

Szentendre környékérõl a megyeri hídon lehet átjutni a másik oldalra.. Egyébként csak a komp...
Ez végül is a 0 -s hídja, de van kerékpáros átvonulási lehetõség is.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
hétvégén lehet megint sk.ha felmegyünk dobogoköre kb arra visegrád felé gurulunk le a másil oldalt ugye?
ha elmegy az ember szentendréig van valami hid ahol vissza lehetne fordulni,hogy a kompot megussza az ember?

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Az is egy jó ötlet. Szép hely. Talán olyan komoly hegyek nincsenek is...

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
akkor lehet tolunk egy holloköt....

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts

kutatások alapján tény: kerékpárral gyorsabban tekersz nagyvárosban
az autóban a hõ, és napfény sugárzás hatására a mûanyag alkatrészek, borítások 40x mérgezõbb gázokat bocsátanak ki, mint maga a szmog
a mérések ráadásul egy normál nyári napra értendõk (28-30°C), és nem 36°C...
a kerékpárral való közlekedés még mindig egészségesebb, mint az autózás
+ ugyanazt a levegõt szívja be szegény csóresz autós, mint a kerékpáros - mehet oda bármilyen szûrõ, fõleg ha le van tekerve az ablak...

klima 1000el:)

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
kutatások alapján tény: kerékpárral gyorsabban tekersz nagyvárosban
az autóban a hõ, és napfény sugárzás hatására a mûanyag alkatrészek, borítások 40x mérgezõbb gázokat bocsátanak ki, mint maga a szmog
a mérések ráadásul egy normál nyári napra értendõk (28-30°C), és nem 36°C...
a kerékpárral való közlekedés még mindig egészségesebb, mint az autózás
+ ugyanazt a levegõt szívja be szegény csóresz autós, mint a kerékpáros - mehet oda bármilyen szûrõ, fõleg ha le van tekerve az ablak...

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
:D:D:D

Azt hittem pedig :)

Persze itthon vagyok már, reggel gyorsan haza gurultam mielõtt még nagyon meleg lett volna.. most 4 nap és 460 km... Kicsit fáradt vagyok.. mondjuk egy Gomba körrel meg lenne az 500 :) Elég csábító.. meglátom még.

Szerintem Aszód és akkor arra Észak felé, valameddig fel, majd párhuzamosan valamelyik úton vissza... Persze nem olyan szép, mint a Dunakanyar..

Autót mondtam szerintem már neked... simán elférnek. De akkor még nem akartad összekoszolni.. nem tudom, hogy az autót vagy a bringát :)