wow... ki hitte volna?
50 napi várakozás után összeszedték a rendelésem összes darabját!!!
most megyek, felveszem az álarcot és bemegyek a BB-be.
számíthatok rátok alibi ügyben?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Monor - Pilis - Abertirsa tengely
Indította
sasi123
, 2008. augusztus 03. 22:15
Írta 2010. július 16. - 14:03
Írta 2010. július 16. - 12:34
Írta 2010. július 16. - 12:27
Írta 2010. július 16. - 12:24
Írta 2010. július 16. - 12:21
alkalomszerû mûszaki rajzok - most egy öntödének az olvasztóját kérték A2-esre.
terepre ki, méretezés, haza, rajz, megint ki mert vmi lemaradt, haza, megint ki... el lehet ez lenni.
hétfõre kell.
terepre ki, méretezés, haza, rajz, megint ki mert vmi lemaradt, haza, megint ki... el lehet ez lenni.
hétfõre kell.
Írta 2010. július 16. - 12:10
Valahonnét Pest határából. Nem tudom még a pontos menetrendet, de kb ez lesz....
Egész hétvégén dolgozol??? szegéééény
Egész hétvégén dolgozol??? szegéééény
Írta 2010. július 16. - 12:05
hûha, látom mentegetõzésre szorulok:
úgy volt tegnap elviszik, ám mégsem... legközelebb csak jövõhéten. ez van. de nem rakom fel, mert amúgy is közbejött meló - elleszek.
úgy volt tegnap elviszik, ám mégsem... legközelebb csak jövõhéten. ez van. de nem rakom fel, mert amúgy is közbejött meló - elleszek.
Írta 2010. július 16. - 11:59
Írta 2010. július 16. - 11:56
Még nem biztos, de olyanok jönnének akik a 24h-sra is.... Szólóban...
Hát meleg nem lesz, mert Monor környékén kb hajnal 2 kor haladunk el
Hát meleg nem lesz, mert Monor környékén kb hajnal 2 kor haladunk el
Írta 2010. július 16. - 11:54
700kili? kezdesz bedurvulni nagyon:) ahhhh ahhh 45kili...hány kilin keresztül?mondjuk ilyen név,hogy alu-sas magában hordozza a vágtázás lehetöségét:D
hát tudod,hogy ezért a 3 tányérért mindig kapni fogsz mig nem léped át a 60as életkort:)de 42 tényleg fasza lehet...500kilire kivel mész?hasonlo droidokkal?
lehet egy darabig elmék ha nem lessz meleg.valami hoszabbat akartam hétvégére(100felett kicsivel)de asszony lemondta a tegnapi után,zsoltika meg biztos nem kapta meg az sms-em:)
andrisnak nehéz követni a gondolkodás modját:D
hát tudod,hogy ezért a 3 tányérért mindig kapni fogsz mig nem léped át a 60as életkort:)de 42 tényleg fasza lehet...500kilire kivel mész?hasonlo droidokkal?
lehet egy darabig elmék ha nem lessz meleg.valami hoszabbat akartam hétvégére(100felett kicsivel)de asszony lemondta a tegnapi után,zsoltika meg biztos nem kapta meg az sms-em:)
andrisnak nehéz követni a gondolkodás modját:D
Írta 2010. július 16. - 09:50
Na üdv, visszatértem
Tegnap nyomtunk egy gyilkos Dobogókõt, keményen megnyomva tényleg, aztán mivel német hölgy holnap utazik haza elbúcsúztattuk... Ez 5 sörrel járt 2 óra alatt
Aztán át Budatéténybe, 45el síkon, Alu-Sas kollégával 1 körül aludtam le, 6 kor keltem és hazagurultam, hááát szerintem a pulzusom nem ment fel 130 fölé... Alig döcögtem haza jó edzés volt agyban, ne szálljak le inkább, és aludjam ki magam valahol
Hétvége nekem pihenõs lesz most, meg Zsófizós.... nagyon elhanyagoltam már ... Délelõtt esetleg valami De pihenni is kellene, mert a ma reggelivel, vasárnap reggeltõl mérve 702 km mutat a kilométer órám. Már érzem a dolog jeleit.....
Andris, most akkor mégis van nyerged nem???? Há' még nem adtad el.. és ezért nem tekersz??
Ultegra üzlethez nem nagy szerencse kellett kb 3hétig hirdette a srác...
Robi, éreztem ám a célzást a sorok közt Még, hogy férfiember - 3 tányéros
Ha minden igaz 1 hét múlva pénteken lesz egy jó kis Tisza -tó kerülés ismét 500 km....
Tegnap nyomtunk egy gyilkos Dobogókõt, keményen megnyomva tényleg, aztán mivel német hölgy holnap utazik haza elbúcsúztattuk... Ez 5 sörrel járt 2 óra alatt
Aztán át Budatéténybe, 45el síkon, Alu-Sas kollégával 1 körül aludtam le, 6 kor keltem és hazagurultam, hááát szerintem a pulzusom nem ment fel 130 fölé... Alig döcögtem haza jó edzés volt agyban, ne szálljak le inkább, és aludjam ki magam valahol
Hétvége nekem pihenõs lesz most, meg Zsófizós.... nagyon elhanyagoltam már ... Délelõtt esetleg valami De pihenni is kellene, mert a ma reggelivel, vasárnap reggeltõl mérve 702 km mutat a kilométer órám. Már érzem a dolog jeleit.....
Andris, most akkor mégis van nyerged nem???? Há' még nem adtad el.. és ezért nem tekersz??
Ultegra üzlethez nem nagy szerencse kellett kb 3hétig hirdette a srác...
Robi, éreztem ám a célzást a sorok közt Még, hogy férfiember - 3 tányéros
Ha minden igaz 1 hét múlva pénteken lesz egy jó kis Tisza -tó kerülés ismét 500 km....
Írta 2010. július 16. - 08:37
sasi koma te hétvégén gondolom valami hosszut tolsz mi?
andris neked mi van tervbe véve?
andris neked mi van tervbe véve?
Írta 2010. július 15. - 20:22
gyakorlatilag még meg van, mert az üzlet tárgyalás alatt van.
17ért adom, de újonnan ugyanaz 26e. megnézheted az országúti alkatrészek között (1 oldal, ha minden igaz), vannak képek. hibátlan állapotban van! mindenre nagyon vigyázok!! már-már betegesen...
pedálom 32e volt. look keo max karbon
17ért adom, de újonnan ugyanaz 26e. megnézheted az országúti alkatrészek között (1 oldal, ha minden igaz), vannak képek. hibátlan állapotban van! mindenre nagyon vigyázok!! már-már betegesen...
pedálom 32e volt. look keo max karbon
Írta 2010. július 15. - 20:18
az athena se sokkal olcsóbb...
nem kell most Pinarello, hiszen van Pözsi (L) - nagyon-nagy love!!!! + nemsokára (õsz közepe) jön Favoro is!!! minek ide már Pinarello?
majd ha lesz annyi pénzem, ami nem lesz predesztinálva, akkor esetleg... viszont akkor együtt egy Bianchi-val!
már a mostani kerékpárom is bõven kielégít... sõt... sõt... hovatovább Favoro (70es évek eleji váz) is egy fantasztikus drótszamár lesz!! ha csak õ lenne egyedül, akkor is teljesen boldog lennék! de így: Pözsi és Favoro... no comment... (L)
Sora ill. Xenon felett egy hobbi kerékpárosnak már minden rongyrázás... (kivéve, ha 70ért szerzel Ultegrát! - ügyes, ügyes Sasi )
alázat, alázat...
nem kell most Pinarello, hiszen van Pözsi (L) - nagyon-nagy love!!!! + nemsokára (õsz közepe) jön Favoro is!!! minek ide már Pinarello?
majd ha lesz annyi pénzem, ami nem lesz predesztinálva, akkor esetleg... viszont akkor együtt egy Bianchi-val!
már a mostani kerékpárom is bõven kielégít... sõt... sõt... hovatovább Favoro (70es évek eleji váz) is egy fantasztikus drótszamár lesz!! ha csak õ lenne egyedül, akkor is teljesen boldog lennék! de így: Pözsi és Favoro... no comment... (L)
Sora ill. Xenon felett egy hobbi kerékpárosnak már minden rongyrázás... (kivéve, ha 70ért szerzel Ultegrát! - ügyes, ügyes Sasi )
alázat, alázat...
Írta 2010. július 15. - 20:09
Írta 2010. július 15. - 20:03
mondjuk az durva, hogy egy ilyen gépre ugyanolyan nyerget raknak, mint az amitõl most megszabadultam + a pedálom 14e-vel drágább...
Írta 2010. július 15. - 19:58
Chorus + Pinarello házasságból a legolcsóbb jövevény: 900.000.- Huf
a legolcsóbb szót erõsen ki kell emelni...
fp3 athenával(meg sok MOST-al) 670 telibe,kint akciokba 2000 euro....jo euronál az 500-550.
te milyen pinát akarsz majd?
Írta 2010. július 15. - 19:57
athena szett mellé chorus sort adnak ha jol tudom(igaz az idei 27es max azt hiszem)....de még semmi sem biztos.csak gondolkodok elöre aztán ha adsz pénzt akko megveszem:D
én ott leszáltam:D durva volt visszaülni....meg az a baj,hogy szar az aszfalt bár rég jártam arra:)
én ott leszáltam:D durva volt visszaülni....meg az a baj,hogy szar az aszfalt bár rég jártam arra:)
Írta 2010. július 15. - 19:54
Chorus + Pinarello házasságból a legolcsóbb jövevény: 900.000.- Huf
Írta 2010. július 15. - 19:49
az más, ha webshop, de Mártiék nem azok. ám tényleg nem én vagyok az akinek a szava dönt ebben.
mégis csak Campagnolo? helyes! mondjuk Chorus + Pinarello párosítás épphogy millió alatt van, vagy talán már... hûha... melyik bankba mész álarccal?
jelenleg nincs nyergem, ezért most kihagyom - legközelebb, legközelebb!
megmerem kockáztatni, hogy a környékünkön az a legmeredekebb út! edzésen anno 8-9el mentünk fel, és csak úgy tudsz tekerni, ha kiállsz a nyeregbõl - és egész idõ alatt olyan érzés kering benned, mintha bármelyik pillanatban hátrabillenél... nagyon durva!! igazi középcsapágy gyilkos emelkedõ! egyetlen hátránya, hogy forgalmas...
mégis csak Campagnolo? helyes! mondjuk Chorus + Pinarello párosítás épphogy millió alatt van, vagy talán már... hûha... melyik bankba mész álarccal?
jelenleg nincs nyergem, ezért most kihagyom - legközelebb, legközelebb!
megmerem kockáztatni, hogy a környékünkön az a legmeredekebb út! edzésen anno 8-9el mentünk fel, és csak úgy tudsz tekerni, ha kiállsz a nyeregbõl - és egész idõ alatt olyan érzés kering benned, mintha bármelyik pillanatban hátrabillenél... nagyon durva!! igazi középcsapágy gyilkos emelkedõ! egyetlen hátránya, hogy forgalmas...