Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Monor - Pilis - Abertirsa tengely

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4671 hozzászólás a témában

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
wow... ki hitte volna?
50 napi várakozás után összeszedték a rendelésem összes darabját!!!
most megyek, felveszem az álarcot és bemegyek a BB-be.
számíthatok rátok alibi ügyben?

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
:P és pont

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

Akkor tényleg megvan a felmentésed :)

szerintem ez nem kifogás:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Akkor tényleg megvan a felmentésed :)

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
alkalomszerû mûszaki rajzok - most egy öntödének az olvasztóját kérték A2-esre.
terepre ki, méretezés, haza, rajz, megint ki mert vmi lemaradt, haza, megint ki... el lehet ez lenni. :)
hétfõre kell.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Valahonnét Pest határából. Nem tudom még a pontos menetrendet, de kb ez lesz....

Egész hétvégén dolgozol??? szegéééény :)

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
hûha, látom mentegetõzésre szorulok:
úgy volt tegnap elviszik, ám mégsem... legközelebb csak jövõhéten. ez van. de nem rakom fel, mert amúgy is közbejött meló - elleszek. :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
hajnal 2...hát mikor indultok és honnan?

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Még nem biztos, de olyanok jönnének akik a 24h-sra is.... :) Szólóban...

Hát meleg nem lesz, mert Monor környékén kb hajnal 2 kor haladunk el :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
700kili? kezdesz bedurvulni nagyon:) ahhhh ahhh 45kili...hány kilin keresztül?mondjuk ilyen név,hogy alu-sas magában hordozza a vágtázás lehetöségét:D
hát tudod,hogy ezért a 3 tányérért mindig kapni fogsz mig nem léped át a 60as életkort:)de 42 tényleg fasza lehet...500kilire kivel mész?hasonlo droidokkal?:)
lehet egy darabig elmék ha nem lessz meleg.valami hoszabbat akartam hétvégére(100felett kicsivel)de asszony lemondta a tegnapi után,zsoltika meg biztos nem kapta meg az sms-em:)

andrisnak nehéz követni a gondolkodás modját:D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Na üdv, visszatértem :)

Tegnap nyomtunk egy gyilkos Dobogókõt, keményen megnyomva tényleg, aztán mivel német hölgy holnap utazik haza elbúcsúztattuk... Ez 5 sörrel járt 2 óra alatt :)
Aztán át Budatéténybe, 45el síkon, Alu-Sas kollégával :) 1 körül aludtam le, 6 kor keltem és hazagurultam, hááát szerintem a pulzusom nem ment fel 130 fölé... Alig döcögtem haza :) jó edzés volt agyban, ne szálljak le inkább, és aludjam ki magam valahol :)

Hétvége nekem pihenõs lesz most, meg Zsófizós.... nagyon elhanyagoltam már ... Délelõtt esetleg valami De pihenni is kellene, mert a ma reggelivel, vasárnap reggeltõl mérve 702 km mutat a kilométer órám. Már érzem a dolog jeleit.....

Andris, most akkor mégis van nyerged nem???? Há' még nem adtad el.. és ezért nem tekersz?? :)
Ultegra üzlethez nem nagy szerencse kellett kb 3hétig hirdette a srác...

Robi, éreztem ám a célzást a sorok közt :) Még, hogy férfiember - 3 tányéros :)

Ha minden igaz 1 hét múlva pénteken lesz egy jó kis Tisza -tó kerülés ismét :) 500 km....

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
sasi koma te hétvégén gondolom valami hosszut tolsz mi?
andris neked mi van tervbe véve?

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
gyakorlatilag még meg van, mert az üzlet tárgyalás alatt van. :)
17ért adom, de újonnan ugyanaz 26e. megnézheted az országúti alkatrészek között (1 oldal, ha minden igaz), vannak képek. hibátlan állapotban van! mindenre nagyon vigyázok!! már-már betegesen... :)
pedálom 32e volt. look keo max karbon

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
az athena se sokkal olcsóbb...
nem kell most Pinarello, hiszen van Pözsi (L) - nagyon-nagy love!!!! :) + nemsokára (õsz közepe) jön Favoro is!!! :D minek ide már Pinarello? :)
majd ha lesz annyi pénzem, ami nem lesz predesztinálva, akkor esetleg... viszont akkor együtt egy Bianchi-val! :D
már a mostani kerékpárom is bõven kielégít... :D sõt... sõt... :) hovatovább Favoro (70es évek eleji váz) is egy fantasztikus drótszamár lesz!! ha csak õ lenne egyedül, akkor is teljesen boldog lennék! :) de így: Pözsi és Favoro... no comment... (L) :)
Sora ill. Xenon felett egy hobbi kerékpárosnak már minden rongyrázás... (kivéve, ha 70ért szerzel Ultegrát! - ügyes, ügyes Sasi :))
alázat, alázat... :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
most nyerged volt? mennyiért adtad el? pedálod milyen?

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
mondjuk az durva, hogy egy ilyen gépre ugyanolyan nyerget raknak, mint az amitõl most megszabadultam + a pedálom 14e-vel drágább...

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

Chorus + Pinarello házasságból a legolcsóbb jövevény: 900.000.- Huf
a legolcsóbb szót erõsen ki kell emelni...

fp3 athenával(meg sok MOST-al) 670 telibe,kint akciokba 2000 euro....jo euronál az 500-550.
te milyen pinát akarsz majd?

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
athena szett mellé chorus sort adnak ha jol tudom(igaz az idei 27es max azt hiszem)....de még semmi sem biztos.csak gondolkodok elöre aztán ha adsz pénzt akko megveszem:D
én ott leszáltam:D durva volt visszaülni....meg az a baj,hogy szar az aszfalt bár rég jártam arra:)

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
Chorus + Pinarello házasságból a legolcsóbb jövevény: 900.000.- Huf
a legolcsóbb szót erõsen ki kell emelni...

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
az más, ha webshop, de Mártiék nem azok. ám tényleg nem én vagyok az akinek a szava dönt ebben. :)
mégis csak Campagnolo? helyes! :) mondjuk Chorus + Pinarello párosítás épphogy millió alatt van, vagy talán már... hûha... melyik bankba mész álarccal?
jelenleg nincs nyergem, ezért most kihagyom - legközelebb, legközelebb!
megmerem kockáztatni, hogy a környékünkön az a legmeredekebb út! edzésen anno 8-9el mentünk fel, és csak úgy tudsz tekerni, ha kiállsz a nyeregbõl - és egész idõ alatt olyan érzés kering benned, mintha bármelyik pillanatban hátrabillenél... nagyon durva!! igazi középcsapágy gyilkos emelkedõ! :) egyetlen hátránya, hogy forgalmas...