Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Monor - Pilis - Abertirsa tengely

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4671 hozzászólás a témában

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
azért kurva nagy mázlista vagyok...van,hogy a gomba körön behalok de azért a 273as csak sikerált.nah lépek BB.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
jaaah, akkor vedd lazán és menjél 2 kört :) aztán majd állj meg az elsõ után :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
tudom,hogy sok de jobb ha lazán veszem mert bele se kezdek:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
csak 2100??? :) az azért nem kevés...

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
csak 2100 szint van benne hát ja elötte még tolni akarok egy 300as karikát meg pár 200ast.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Azért elõbb kellene szerintem egy 350-400 közti is.. és azért ha abban a 470ben szint is van, az sokat dob a latba..

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
bikemapneten megtudod nézni de amugy miskolc felé meg mátraháza 470kili de ha nem megy pár helyen le tudom vágni.ha meg megy akkor a végén egy gomba kör:D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Mi a terv? :)
13 Gomba kör? :D

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
hát igen azért egy compakt asszony csak jobb lenne:)
na tettem össze egy hosszu karikát,augusztusban megcsinálom vagy nem de most elég elszánt vagyok innen a szobábol:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Jaaah, szelíd... csak ne akarj kimenni....

Hegyekhez elsõsorban azért nem Kompakt kell, hanem edzés.... Szerintem meg nem feltétlenül fontos ez a geometria dolog... el nem tudom képzelni mi lehet az a nõo geomteria... vagy jó egy bringának a geoja, vagy nem.... persze a mérete is fontos.

Kompaktot meg lehet rá rakni szerintem most is...

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
azt hittem már csak extrém távokban gondolkodsz:)
mondjuk azt mondja szereti nem kell neki mindenáron uj,geo-t meg leszarja ugy ahogy van azt mondja igy is ugy is elfárad:) szal ha lessz is uj neki nem ragaszkodik a nöi geohoz.compact hajtomü végett akarnám neki,hogy emelkedöket jobban birja meg valahova hegyekbe el lehessen vele menni.
ááá nem lehet berakni...ez már ember nem kutya:)bárhova elmész vele 2 orát elvan és már menni akar haza:)

meg a morzsitok elég agressziv fajta az enyém meg olyan szelid bárányka:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Én odavissza értettem Brnot :)

Szerintem is szinte érdemesebb téli, szar idõs bringának megtartani...

40kili miatt nem szabad autóba ülni, kutyát meg dobjátok csak be :) Morzsival jól el lesznek :D

Talán jövõre értelmesebb formába rakják a bringáikat.....

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
hááát sajna hodit a retro...megmondom,hogy 40 éves a gép és elviszik egyböl:)max megcsinálom magamnak esö menö gépnek ö lessz rain paci:D
hát 40kili az 40kili föleg asszonynak ilyen 10kilcsis tekerésekkel:) de lehet semmi nem lessz bellöle mert fiam a barinöjénél 2-3 nap mig hazaesik:)lányom meg lehet melozik...kutyát nem lehet itthon hagyni annyi ideig.
kertek alatt csak 500kili brno,kb:)
jah idei 901 nekem se tetszik..nem is tudom milyen zöld az...én che guevara zöldnek neveztem el:D bolond forradalmárok vesznek ilyet,hogy mindenkit megbotránkoztassanak:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Tiszakécske, Irsai indulással? :D Odáig elmentek autóval?? + 40 km- lenne? :)

Szerintem elég csúnyák a mostani meridák 901-est láttam élõben is, háát az a zöld szín az valami gyomorforgató benne...

Nem sok kedvem van 800 km-t autózni-.... azért , hogy hazajõve csúnya undorító bringának találjam az Olmo-t :)

Szerintem se tudjátok, egyiket se jó áron eladni... Amit mondtad Karcsinak is, 100e Ft... Az kicsit nagyon sok , valami nagyon nagy marhát kell találni , hogy megvegye....
Tudom én, hogy neked annyit ér.. de másnak nagyon nem...

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
ma néztem a 2011es pinarellokat..nem lesznek csunyik.a 2011es merida juliett 901 meg 904-röl még semmi fotot nem találtam grrrr.mondjuk sajnálom asszonyét eladni alig van benne kili.
jövöre nem megyünk ki brnoba a kerékpár kiállitásra?
holnap lehet tiszakécske irsai indulással,nyomunk egy fini pizzát...ennyi melo után megérdemeljük:)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
hát pont tegnap vettem 2 pár maxxis detonatort...aztán bepörgött és mikor hazaért elment vett 2 belsöt magának:) mindegy nekem most van fent full uj meg van még 1 párom tarcsiba.jövöhéten még veszek 3 belsöt 1pár stoplit mert a 2es számu cipömön nagyon tré,fék is rendelve a sorra meg a láncra meg majd meglátom mennyit mond gyözö...szoval kiköltekezek szépen.
hát ketten csináltuk ugy azért haladosabb:) de épp beszéltük,hogy lassan vállalunk defi cseréket:D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Teljesen belejössz Te ebbe a napi szerelgetésbe :D

Asszony ismét 10 km-t tekert... ez komoly :D:D

Milyen külsõket raktál fel? Már megvetted korábban?

Ma nekem is volt egy nehéz pont, mikor Kókai jó úton szembeszélben nem haladt a bringa.. konkrétan bepánikoltam, hogy mi a tököm van... emelkedett is, meg szél is volt... Nagyon szar mikor ennyire elvesztem a ritmust....

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
jah lehet elbambultál ozt kielözött:D tolja amugy rendessen,multkor már outival láttam.
nekem 42kili lett a mai,nehézkessen ment lehet a szél vagy még bennem van a 273 esetleg a kis megfázás.asszony ismét 10 kilit tekert:)csévnél defektet kapott.hazajöttem kapott 2 uj belsöt meg megkapta az én külsöimet én meg tettem fel ujakat magamnak +ba letakaritottam a gépemet és mindezt 1.5 ora alatt...azért kicsit király vagyok már:)
én multkor kis 3 kerekü piaggio mögött toltam de aztán inkább otthagytam:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Ezt majd még megbeszéljük, mennyi hely lesz az autóban....

Jó volt 105 km, kis 20perces beszélgetéssel... 3,5 óra alatt.

Monoron beszélgettem egy ismerõssel, nagy átéléssel meséltem a dupla leszúrt ridberger mutatványodat a péteri úton :) amit Zsoltikával adtatok elõ...
Õ jött mögöttetek.

Pécel Isaszeg között sikerült egy kamion mögött kb 55 ös átlagot menni :)
Komoly volt mikor egyszer csak elkanyarodott az útvonalat követve, én meg majdnem átszálltam a szembe sávba, épp hatvannal :)

Találkoztam azzal a sárga bringás fószerrel is, aki mindig hosszú cuccban nyomja. Csév után elõztem meg, beállt mögém.. Rákapcsoltam kicsit, meglepõen sokáig ott volt mögöttem, monorig megnyomtam 38-39el, akkor már nem láttam messze se :) Lehet megelõzött?? :D

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
ha saját kocsival mész akkor kimék veled...nah megszületett a döntés kis gomba kör lessz,lehet még találkozunk mikor jössz visszafelé elég lass a lábam mostanában:)