azért kurva nagy mázlista vagyok...van,hogy a gomba körön behalok de azért a 273as csak sikerált.nah lépek BB.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Monor - Pilis - Abertirsa tengely
Started by
sasi123
, 2008. August 03. 22:15
Posted 2010. July 29. - 21:56
Posted 2010. July 29. - 21:52
Posted 2010. July 29. - 21:49
Posted 2010. July 29. - 21:47
Posted 2010. July 29. - 21:42
csak 2100 szint van benne hát ja elötte még tolni akarok egy 300as karikát meg pár 200ast.
Posted 2010. July 29. - 21:39
Azért elõbb kellene szerintem egy 350-400 közti is.. és azért ha abban a 470ben szint is van, az sokat dob a latba..
Posted 2010. July 29. - 21:35
bikemapneten megtudod nézni de amugy miskolc felé meg mátraháza 470kili de ha nem megy pár helyen le tudom vágni.ha meg megy akkor a végén egy gomba kör:D
Posted 2010. July 29. - 21:31
Posted 2010. July 29. - 21:26
hát igen azért egy compakt asszony csak jobb lenne:)
na tettem össze egy hosszu karikát,augusztusban megcsinálom vagy nem de most elég elszánt vagyok innen a szobábol:)
na tettem össze egy hosszu karikát,augusztusban megcsinálom vagy nem de most elég elszánt vagyok innen a szobábol:)
Posted 2010. July 29. - 21:08
Jaaah, szelíd... csak ne akarj kimenni....
Hegyekhez elsõsorban azért nem Kompakt kell, hanem edzés.... Szerintem meg nem feltétlenül fontos ez a geometria dolog... el nem tudom képzelni mi lehet az a nõo geomteria... vagy jó egy bringának a geoja, vagy nem.... persze a mérete is fontos.
Kompaktot meg lehet rá rakni szerintem most is...
Hegyekhez elsõsorban azért nem Kompakt kell, hanem edzés.... Szerintem meg nem feltétlenül fontos ez a geometria dolog... el nem tudom képzelni mi lehet az a nõo geomteria... vagy jó egy bringának a geoja, vagy nem.... persze a mérete is fontos.
Kompaktot meg lehet rá rakni szerintem most is...
Posted 2010. July 29. - 20:51
azt hittem már csak extrém távokban gondolkodsz:)
mondjuk azt mondja szereti nem kell neki mindenáron uj,geo-t meg leszarja ugy ahogy van azt mondja igy is ugy is elfárad:) szal ha lessz is uj neki nem ragaszkodik a nöi geohoz.compact hajtomü végett akarnám neki,hogy emelkedöket jobban birja meg valahova hegyekbe el lehessen vele menni.
ááá nem lehet berakni...ez már ember nem kutya:)bárhova elmész vele 2 orát elvan és már menni akar haza:)
meg a morzsitok elég agressziv fajta az enyém meg olyan szelid bárányka:)
mondjuk azt mondja szereti nem kell neki mindenáron uj,geo-t meg leszarja ugy ahogy van azt mondja igy is ugy is elfárad:) szal ha lessz is uj neki nem ragaszkodik a nöi geohoz.compact hajtomü végett akarnám neki,hogy emelkedöket jobban birja meg valahova hegyekbe el lehessen vele menni.
ááá nem lehet berakni...ez már ember nem kutya:)bárhova elmész vele 2 orát elvan és már menni akar haza:)
meg a morzsitok elég agressziv fajta az enyém meg olyan szelid bárányka:)
Posted 2010. July 29. - 20:35
Én odavissza értettem Brnot
Szerintem is szinte érdemesebb téli, szar idõs bringának megtartani...
40kili miatt nem szabad autóba ülni, kutyát meg dobjátok csak be Morzsival jól el lesznek
Talán jövõre értelmesebb formába rakják a bringáikat.....
Szerintem is szinte érdemesebb téli, szar idõs bringának megtartani...
40kili miatt nem szabad autóba ülni, kutyát meg dobjátok csak be Morzsival jól el lesznek
Talán jövõre értelmesebb formába rakják a bringáikat.....
Posted 2010. July 29. - 20:17
hááát sajna hodit a retro...megmondom,hogy 40 éves a gép és elviszik egyböl:)max megcsinálom magamnak esö menö gépnek ö lessz rain paci:D
hát 40kili az 40kili föleg asszonynak ilyen 10kilcsis tekerésekkel:) de lehet semmi nem lessz bellöle mert fiam a barinöjénél 2-3 nap mig hazaesik:)lányom meg lehet melozik...kutyát nem lehet itthon hagyni annyi ideig.
kertek alatt csak 500kili brno,kb:)
jah idei 901 nekem se tetszik..nem is tudom milyen zöld az...én che guevara zöldnek neveztem el:D bolond forradalmárok vesznek ilyet,hogy mindenkit megbotránkoztassanak:)
hát 40kili az 40kili föleg asszonynak ilyen 10kilcsis tekerésekkel:) de lehet semmi nem lessz bellöle mert fiam a barinöjénél 2-3 nap mig hazaesik:)lányom meg lehet melozik...kutyát nem lehet itthon hagyni annyi ideig.
kertek alatt csak 500kili brno,kb:)
jah idei 901 nekem se tetszik..nem is tudom milyen zöld az...én che guevara zöldnek neveztem el:D bolond forradalmárok vesznek ilyet,hogy mindenkit megbotránkoztassanak:)
Posted 2010. July 29. - 20:02
Tiszakécske, Irsai indulással? Odáig elmentek autóval?? + 40 km- lenne?
Szerintem elég csúnyák a mostani meridák 901-est láttam élõben is, háát az a zöld szín az valami gyomorforgató benne...
Nem sok kedvem van 800 km-t autózni-.... azért , hogy hazajõve csúnya undorító bringának találjam az Olmo-t
Szerintem se tudjátok, egyiket se jó áron eladni... Amit mondtad Karcsinak is, 100e Ft... Az kicsit nagyon sok , valami nagyon nagy marhát kell találni , hogy megvegye....
Tudom én, hogy neked annyit ér.. de másnak nagyon nem...
Szerintem elég csúnyák a mostani meridák 901-est láttam élõben is, háát az a zöld szín az valami gyomorforgató benne...
Nem sok kedvem van 800 km-t autózni-.... azért , hogy hazajõve csúnya undorító bringának találjam az Olmo-t
Szerintem se tudjátok, egyiket se jó áron eladni... Amit mondtad Karcsinak is, 100e Ft... Az kicsit nagyon sok , valami nagyon nagy marhát kell találni , hogy megvegye....
Tudom én, hogy neked annyit ér.. de másnak nagyon nem...
Posted 2010. July 29. - 19:38
ma néztem a 2011es pinarellokat..nem lesznek csunyik.a 2011es merida juliett 901 meg 904-röl még semmi fotot nem találtam grrrr.mondjuk sajnálom asszonyét eladni alig van benne kili.
jövöre nem megyünk ki brnoba a kerékpár kiállitásra?
holnap lehet tiszakécske irsai indulással,nyomunk egy fini pizzát...ennyi melo után megérdemeljük:)
jövöre nem megyünk ki brnoba a kerékpár kiállitásra?
holnap lehet tiszakécske irsai indulással,nyomunk egy fini pizzát...ennyi melo után megérdemeljük:)
Posted 2010. July 29. - 19:27
hát pont tegnap vettem 2 pár maxxis detonatort...aztán bepörgött és mikor hazaért elment vett 2 belsöt magának:) mindegy nekem most van fent full uj meg van még 1 párom tarcsiba.jövöhéten még veszek 3 belsöt 1pár stoplit mert a 2es számu cipömön nagyon tré,fék is rendelve a sorra meg a láncra meg majd meglátom mennyit mond gyözö...szoval kiköltekezek szépen.
hát ketten csináltuk ugy azért haladosabb:) de épp beszéltük,hogy lassan vállalunk defi cseréket:D
hát ketten csináltuk ugy azért haladosabb:) de épp beszéltük,hogy lassan vállalunk defi cseréket:D
Posted 2010. July 29. - 19:16
Teljesen belejössz Te ebbe a napi szerelgetésbe
Asszony ismét 10 km-t tekert... ez komoly :D
Milyen külsõket raktál fel? Már megvetted korábban?
Ma nekem is volt egy nehéz pont, mikor Kókai jó úton szembeszélben nem haladt a bringa.. konkrétan bepánikoltam, hogy mi a tököm van... emelkedett is, meg szél is volt... Nagyon szar mikor ennyire elvesztem a ritmust....
Asszony ismét 10 km-t tekert... ez komoly :D
Milyen külsõket raktál fel? Már megvetted korábban?
Ma nekem is volt egy nehéz pont, mikor Kókai jó úton szembeszélben nem haladt a bringa.. konkrétan bepánikoltam, hogy mi a tököm van... emelkedett is, meg szél is volt... Nagyon szar mikor ennyire elvesztem a ritmust....
Posted 2010. July 29. - 18:38
jah lehet elbambultál ozt kielözött:D tolja amugy rendessen,multkor már outival láttam.
nekem 42kili lett a mai,nehézkessen ment lehet a szél vagy még bennem van a 273 esetleg a kis megfázás.asszony ismét 10 kilit tekert:)csévnél defektet kapott.hazajöttem kapott 2 uj belsöt meg megkapta az én külsöimet én meg tettem fel ujakat magamnak +ba letakaritottam a gépemet és mindezt 1.5 ora alatt...azért kicsit király vagyok már:)
én multkor kis 3 kerekü piaggio mögött toltam de aztán inkább otthagytam:)
nekem 42kili lett a mai,nehézkessen ment lehet a szél vagy még bennem van a 273 esetleg a kis megfázás.asszony ismét 10 kilit tekert:)csévnél defektet kapott.hazajöttem kapott 2 uj belsöt meg megkapta az én külsöimet én meg tettem fel ujakat magamnak +ba letakaritottam a gépemet és mindezt 1.5 ora alatt...azért kicsit király vagyok már:)
én multkor kis 3 kerekü piaggio mögött toltam de aztán inkább otthagytam:)
Posted 2010. July 29. - 16:23
Ezt majd még megbeszéljük, mennyi hely lesz az autóban....
Jó volt 105 km, kis 20perces beszélgetéssel... 3,5 óra alatt.
Monoron beszélgettem egy ismerõssel, nagy átéléssel meséltem a dupla leszúrt ridberger mutatványodat a péteri úton amit Zsoltikával adtatok elõ...
Õ jött mögöttetek.
Pécel Isaszeg között sikerült egy kamion mögött kb 55 ös átlagot menni
Komoly volt mikor egyszer csak elkanyarodott az útvonalat követve, én meg majdnem átszálltam a szembe sávba, épp hatvannal
Találkoztam azzal a sárga bringás fószerrel is, aki mindig hosszú cuccban nyomja. Csév után elõztem meg, beállt mögém.. Rákapcsoltam kicsit, meglepõen sokáig ott volt mögöttem, monorig megnyomtam 38-39el, akkor már nem láttam messze se Lehet megelõzött??
Jó volt 105 km, kis 20perces beszélgetéssel... 3,5 óra alatt.
Monoron beszélgettem egy ismerõssel, nagy átéléssel meséltem a dupla leszúrt ridberger mutatványodat a péteri úton amit Zsoltikával adtatok elõ...
Õ jött mögöttetek.
Pécel Isaszeg között sikerült egy kamion mögött kb 55 ös átlagot menni
Komoly volt mikor egyszer csak elkanyarodott az útvonalat követve, én meg majdnem átszálltam a szembe sávba, épp hatvannal
Találkoztam azzal a sárga bringás fószerrel is, aki mindig hosszú cuccban nyomja. Csév után elõztem meg, beállt mögém.. Rákapcsoltam kicsit, meglepõen sokáig ott volt mögöttem, monorig megnyomtam 38-39el, akkor már nem láttam messze se Lehet megelõzött??
Posted 2010. July 29. - 12:36
ha saját kocsival mész akkor kimék veled...nah megszületett a döntés kis gomba kör lessz,lehet még találkozunk mikor jössz visszafelé elég lass a lábam mostanában:)