Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Monor - Pilis - Abertirsa tengely

- - - - -

• Please log in to reply
4671 replies to this topic

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
hideg lessz már akkor.. mondjuk gödöllö k100 on se volt még meleg mégis jol esett..ez kicsit tulzás volt:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Igen, szerintem nem véletlenül olyan a víz, mintha iszap lenne..néha :) Vigyek neked is? :)

Hol van még a szezon vége?? Második részes sokkal hosszabb, még november végén lazán lehet tekeregni. Lesznek itt még nagy tekerések.

",jo multkor gurulok át és egy öreg elkecskézik melettem..jo nem toltam de neki volt fent egy 50kilis cementes zsák" Na ez azért gáááz :D

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
én is 10-12k környékén számolom a végét.
holnapra valko kör volt tervbe véve de mivel ma sem éreztem magamban semmit lehet benevezünk a gomba körre.
mez oké csak a lába ne legyen olyan mint neked:)
elöbb kelett volna kezdenie most már megyünk kifelé lassan,mondjuk ha ráhuz...:) a nyáregyházi levegöben van valami,jo multkor gurulok át és egy öreg elkecskézik melettem..jo nem toltam de neki volt fent egy 50kilis cementes zsák:) tegnap elött palika mamájával találkoztunk mondta nehezen megy neki ebbe a szélbe de csinálja..droid egy falu az:D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Szép!! :)

Idén meg lesz simán a 12k km... Holnap mi is szaggatjuk a Gomba kört... Nem mondom, hogy gyertek, mert eldõltök :) De majd beírom mikor megyünk , és hátba csaphattok.. Én egyelõre annak is örülök, ha Zsófi feltud minden emelkedõn tekerni.. Szoknia kell még kicsit, de meglepõen lelkes :) Fõleg, hogy neki is van már olyan meze , mint nekem :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
toltunk egy gomba kört, ma se ment de még hiányzott 30kili a 7k-hoz igy végül is örülök,hogy mégis csak elmentem.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
nah ha más már ennyit megy akkor én is összekapom magam:) hát jah mehet neki az energy biztos nincs ellenére:)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
hát legalább egy gombást össze kéne hoznom mára de nem sok kedvem van tekerni:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Szomszédos klubban, Kecskemétiek, JohnnyIron most csinálja a tripla IM-t.
Úszás 11,4 km, Kerékpár 540 km, Futás 126,6 km.
Most fejezi be a kerékpárt...
Küldjünk neki egy kis energiát! :) Szerintem szüksége van rá.
Majdnem törött csuklóval csinálja! Futásnál talán már nem fogja annyira zavarni.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Most tényleg elgondolkoztam ezen a dolgon... :)
Egyre gyakrabban történnek ilyen dolgok, vagy túl sok embert ismerek már :)

Na mit hova lesz ma? Én hazatekertem.. õrületes kínok közt.. 9 nap megint 1000 km .... oda vagyok :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
jah mondta,hogy látott két örült biciglist akik szagatták az aszfaltot:D kicsi a világ mi?:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Elképzelhetõ, tegnap már a montival is nagyon vitézkedett a városban :)

Épp hozzájuk kapaszkodunk felfele, elég hosszú emelkedõ van... Végre felértünk hozzájuk, emelkedõ tetejétõl még 200 mre laknak, elfordulunk feléjük, nézem valaki ül a buszmegállóban, de nagyon furcsa meglepett arcot vág :), nézem nézem... hát a Fiad volt :) Gyorsan váltottunk két szót, barátnõjével volt, ott lakik a csajszi is valahol a közelben... :D

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
mondta,hogy ugy érzi sokkal jobban megy az uj gumival és nem is fájdult meg semmilye.
találkoztunk ferivel is pár percet dumáltunk vele..egyeztettünk egy szeptemberi éji mátrát:)
hétvégét még én is asszonyal tolom szerintem...lehet megejtsük azt a tiszakécskei pizzát végre:)
szerintem majd zsófi dönti el milyen menés lessz ozt lehet kapaszkodhatsz:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Nemár... tényleg lehagyott az emelkedõn? :) Biztos nagyon tapadnak még az új gumik :D

Nem baj, addig is mehetsz nagytányér kónuszon, szerintem az még nem kopott el annyira :)
Na húzok fel pestre németezni.. Hétvégén meg Zsófit bringáztatok , ha minden igaz.... :) Nem lesz hosszú menés.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
nah megjöttünk 75 kili lett a vége..nem igazán esett jol a szél végett aztán asszony is elment kicsit a pándi emelkedön,persze lereagáltam egyböl és mondtam vegyen vissza az arcábol:)
pótbelsö mindig van nállam csak a pumpát felejtem otthon mindig:)
még nem tudom a végösszeget mert shi-nál nem vették fel a telcsit,majd hiv,hogy mi mennyi.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Kíváncsi vagyok a végösszegre.. :)

Legyen nálatok azért pótbelsõ... :D

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
na startolunk egy irsa karikára leteszteljük a gumikat meg szerelési tudományomat, beugrok gyözöhöz is a kerékpár boltba megkérdem mennyiért hozná a sort meg a láncot...

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
engem képzelsz oda? tudom,hogy jo vagyok meg minden na de ennyire:D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Attól , mert nem vagy bemelegedve még tudsz haladni simán 30al... Szépen pörgetve. Elején nekem még jobban is megy a pörgetést, aztán meg 35.... :)

Ha nem vagyok ott, akkor meg képzelj oda, táblahajráékhoz stb... Én is ezt szoktam :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
ha még csak 40kili lenne dehát 42:D de tényleg igazad van meg kellene tolni már az elejétöl...csak lassan melegszek be,mikor mentem veled sk-ba akkor is gödöllöig volt minden bajom(már majdnem szoltam lehet jobb ha visszafordulok) vagy mikor kékesen voltam na mondom eddig eljöttem de mi lessz hazafelé?:)erre hazafelé toltam mint barom csak néztem:)ha veled tekerek párszor akkor elég jol felpörgök de most is,hogy egy ideje nem tekertünk érzem,hogy elég durván kezdek bellasulni...szal a lényeg,hogy keményebben kéne tolni magamtol is:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Ezért kéne 30+ os átlagot menni Gomba körön :) Azt az erõt itt is ki kellene adni, csak 40 km-en...