Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

SOS Magyarország

- - - - -

  • Lépj be és szólj hozzá
1 válasz erre a témára

#1
TheDeath

TheDeath

    vendég

  • fórumtag
  • 93 hozzászólás
Ciao!

Engedd meg, hogy ezúton sok szeretettel meghívjalak egy jótékonysági tekerésre, mely során szellemileg súlyosan sérült gyerekek javára történõ adakozásra hívjuk fel a közvélemény és a sajtó figyelmét. Mozgalmunk célja, hogy a biciklis és egyéb sportok kedvelõit egy zászló alatt egyesítsük karitatív szándékkal, hogy ezzel is kifejezhessük a sportolói társadalom szolidaritását azok irányába, akik betegségük révén nem válhatnak annak tagjaivá, valamint segítsük azokat is, akik támogatásunkkal viszont át léphetik ezt a küszöböt.
Elsõ ilyen rendezvényünkön az SOS Magyarország értelmi szerzõje Lászlóvári T. Csongor, a Sportolók Egyesülete és a Baptista Szeretetszolgálat fogott össze.
Az útvonal a következõ lesz: 1.nap: Gyülekezés 9:30 Balatonszemes, Ady Endre u. – kikötõ, Balatonlelle - Moló sétány, Balatonboglár - kikötõ, Fonyód - kikötõ, Balatonfenyves-Balatonmáriafürdõ - kikötõ, Keszthely - kikötõ, Badacsony - kikötõ, 20:15 Zánka –szállás (ingyenes!). 2.nap: Gyülekezés 8:30 Révfülöp Kikötõ, 8:30-9:00 Révfülöp - kikötõ, 9:30-10:00 Zánka - tábor területe, Tihany - kikötõ, Balatonfüred - kikötõ (Vitorlás tér), Balatonalmádi - Sétáló utca (kikötõ felõli oldal), Balatonfûzfõ - kikötõ, Siófok - belváros (víztorony), 19:30 Balatonföldvár - kikötõ – végállomás. Mivel mindenütt 30 percet töltünk el, láthatjátok, hogy sokszor többet pihenünk, mint tekerünk :) Az átlag sebesség 2 pont között így is csak 17-20 km/h lesz, ezért szinte bárki jöhet! A szállások ingyenesek, de Köveskálnál inkább sátorhely lesz több, ezért aki tud az hozzon! (egyeztessen velem!) Az étkezés önköltséges, de szintén megbeszélés tárgya.

Elõre is köszönöm, ha jelentkezel és velünk is tartasz!

Üdv:
Gálosi Gergely,
Sportolók Egyesülete
elnök
The Death
bringásdolgokszervezõje
www.sportolokegyesulete.hu

#2
TheDeath

TheDeath

    vendég

  • fórumtag
  • 93 hozzászólás
kerékpáros megmozdulás
The Death
bringásdolgokszervezõje
www.sportolokegyesulete.hu