Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Lámpa project 1.1

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1585 replies to this topic

loco001

loco001

vendég

• fórumtag
  • 133 posts
Ha kigondoltam, hogy kéne plusz egy aksi, kaphatok?
Kistányér Forever

Jaunte

Jaunte

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
A csütörtök remek, én is mengyek a lámpáért :)
Köszi

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
A lámpaosztó találkozóra én is mennék, a pénz elindult (tõlem éppen most vonta le a bank).
Ha van valaki Dorog környékérõl, az szóljon és elhozom az övét is (persze Hozéval is beszélje meg).

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

iMaty

iMaty

vendég

• fórumtag
  • 154 posts
Én majd inkább akkor venném át, ha lesz lóvém (ez hamarosan eljön, remélem...) Csütörtökön azért lesz, aki tönkreteszi ezzel a rengeteg fénnyel a fényképezõgépét, ugye? :)

Hozénak pedig ezentúl kijár a megtisztelõ Lucifer (Fényhozó) név. (Vagy hívjuk egyszerûen FényHozénak...)
- egy bolygó, két kerék -

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
Xian: milyen gyakran jársz miskolc, Barcika környékén? Vagy Ózd felé? Mert jó lenne ha megtudám beszélni valakivel aki erre jár hogy hozzon el egyet részemre. Én a pénzügyet pedig lerendezem Hozéval.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Pénz utalva; a csütörtöki talira beneveznék. :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

Te mit akarsz ott?
Neked már rég van.

Mé', pia nem lesz?

Deepblue

Deepblue

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Csütörtökön 18:00 Batyi utalás megtörtént.
Nagyon köszönöm a Hozzénk való jóságodat.
Üdv: Db

matula

matula

vendég

• fórumtag
  • 123 posts
úgy volt, hogy +40ig mindenki, többiek késõbb

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
pluszosok is mehetnek?:serduszka

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Szeretem ha zajlik a zélet. :)
Csütörtökön fél nyolcig biztos ott leszek, ha valaki késik akkor telefonáljon, és megvárom.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Tisztelt leendõ Lámpa tulajdonosok!
Mivel Hozé említette, és szép szokást nem illik megszakítani, :D én a következõ szállításokat tudom vállalni.
Kecskemét, illetve a jövõ héten megyek Szegedre. Tehát, fenti illetõségûek és vonzáskörzetükben tartózkodó lámpavárók, jelezzék nékem azon szándékukat - hú de veretes - hogy vigyem é azt a lámpát nekik, avagy sem!?
Itt lehet, illetve hasfájás, nyûglõdés esetén a tel. számomon: 70/240 84 29

Az anyagi kötelezettségeiteket Hozéval rendezzétek!

ps.: esetleg egy Szolnok is beleférhet a jövõ héten! :)

emyl

emyl

vendég

• fórumtag
  • 83 posts

Oké, ez csak egy kósza ötlet volt részemrõl. Ha az enyémet el tudod hozni, azt is megköszönöm.

azt hiszem még beleférsz...
tehát a lista:

- Gyalogkakukk
- muzikabrutal
- enté
- tomi1222
- szaBike
- Mike76

annyi kérésem lenne a listán levõkhöz hogy a pénzügyi vonzatai legyenek lerendezve hogy azzal ne kelljen hülyéskednem... köszi...

Mester! kábé egy opc2-es csomagnak mennyi a súlya és térfogat szempontjából mire számítsak?

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
ó jaj, 18ig dolgozóba lenni, nem hiszem, hogy elengednek hamarabb :( de azért próbálok én is ügyeskedni, hogy ott lehessek!

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

vcsabesz

vcsabesz

vendég

• fórumtag
  • 39 posts
Szia Hozé,

A Fehérvár jó lenne nekem is.
- Bringa
- zOrg
- Versus71
- Vcsabesz

A gyõriek lámpáját el tudom hozni ha van rá igény.

matula

matula

vendég

• fórumtag
  • 123 posts

Hogy felpezsdült itt az élet... vajon mi lehet az oka, ingyen cukorka?

A csütörtöki rendelési idõ vége mi lenne? Sorszámot kell-e húzni a nagy érdeklõdésre való tekintettel? Hideg élelem, kisszék kell-e vagy netán valamilyen melegedõ a helyszín? :)

na ez jó kérdés, én is szívesebben esnék be mondjuk olyan csütörtök 18:45 fele ha rendben van.

nemecs

nemecs

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
Hogy felpezsdült itt az élet... vajon mi lehet az oka, ingyen cukorka?

A csütörtöki rendelési idõ vége mi lenne? Sorszámot kell-e húzni a nagy érdeklõdésre való tekintettel? Hideg élelem, kisszék kell-e vagy netán valamilyen melegedõ a helyszín? :)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts

Népek!

Tervezzetek csütörtök délutánra egy lámpa átvevõ szeánszot
mondjuk 18-órától a Batthányi téren.

Pontosítás itt, csütörtökön.

Mester!

ezernyóccá' - batyi - csütörtök nekem ok
ezé' mennék: 24. pé - opció2. many thx! +1db opció2 kollegámnak

ja, és vinnék egy 1.0 lámpát, és egy naptárt a Zúrnak.

ezerkösz

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Mike76

Mike76

vendég

• fórumtag
  • 18 posts

az árát rendezd a Mesterrel, mert az anyagi részébe nem folynék bele ha nem muszájos

darab-limit azért van nálam, mert hátizsákkal-vonattal leszek, ezért maradnék a debrecenieknek szánt pakk keretein belül... ha debreceniként azt mondod hogy vigyem a tiédet is akkor azt szivesen bevállalom, de hadd ne fuvarozzam az egész kelet-magyarországi régió cuccát... remélem megérted....

Oké, ez csak egy kósza ötlet volt részemrõl. Ha az enyémet el tudod hozni, azt is megköszönöm.

emyl

emyl

vendég

• fórumtag
  • 83 posts

Szia!

Egy debreceni lámpa engem is érdekelne... Ja, és péntektõl szombatig minden héten Miskolcon vagyok, szóval ha többet hozol és van rá igény, esetleg tudok továbbítani a miskolciak felé.

az árát rendezd a Mesterrel, mert az anyagi részébe nem folynék bele ha nem muszájos

darab-limit azért van nálam, mert hátizsákkal-vonattal leszek, ezért maradnék a debrecenieknek szánt pakk keretein belül... ha debreceniként azt mondod hogy vigyem a tiédet is akkor azt szivesen bevállalom, de hadd ne fuvarozzam az egész kelet-magyarországi régió cuccát... remélem megérted....