A LiIion töltõk meg lekapcsolnak, ha az akksi feltöltõdött teljesen. Akkor meg mi értelme van 16 (vagy mennyit ír a urban legend howto) órát rajta hagyni?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Hugom Pesten van, odaküldöm 18:00-ra és egész Pécs, Szekszárd, dél környékiekét szívesen elhozza, én meg autózom sokat, úgyhogy osztom szívesen...
Bár ha ott lesz Sala is, lehet, hogy inkább valami más megoldást kell találnom!
Szervezkedés a Pécsieknél!
Az utalást pedig mindenki maga intézze.
Megtennéd, hogy leírod hova is kell menni pontosan a Batyin?
Hozé san,Népek!
Tervezzetek csütörtök délutánra egy lámpa átvevõ szeánszot
mondjuk 18-órától a Batthányi téren.
Pontosítás itt, csütörtökön.
Szia Hozé,
A Fehérvár jó lenne nekem is.
- Bringa
- zOrg
- Versus71
- Vcsabesz
A gyõriek lámpáját el tudom hozni ha van rá igény.