Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Dirtpark MTB Marathon | 2009. június 21. - Komló-Mecsekjánosi

- - - - -

• Please log in to reply
86 replies to this topic

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
pálya talaja és nyomvonala (gondolok itt: egynyomos, kétnyomos, gyökeres, letöréses, köves, hosszú mászsások mint mondjuk szilváson, vagy kissebb pl mint Nagykovácsiban, esetleg XCO DIRT Park jellegü nagyban stb.), Valamint szinttérkép elérhetõ e?
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Steve66

Steve66

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
Hali!
Ti mit értetek felkészült versenyzõkön :) ? A pálya mennyire nehéz pl. Kovácsihoz képest, bár nagyobb dagonya nem lehet ! Kicsit ijesztõ ez a kitétel tudnátok pár mondatot írni arról mi várható?:confused:
Köszi!!

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Hali.
Érdeklõdés.
A pálya nyomvonala csak a dirtparkon belül van kijelölve,vagy elhagyja azt és a környéken is tekereg?Ahogy nézegetem a képeket az XCO futamról abból az látszik,hogy a parkon belül volt kijelölve a pálya.Mármost lehet,hogy technikás meg miegymás,de a környék szépségébõl vajmi keveset látni.Ami egy XCO futamon nem baj,de egy maratonon azért szempont.Ezért érdeklõdöm a nyomvonal felõl.Debrecenbõl érdeklõdöm,ezért nem mindegy,hogy ha olyan messze elmegyek akkor ne csak a karbantartott crosspályát és környékét lássam.
Köszi elõre is.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
érdeklõdnék, hogy a nevezési díj tartalmaz - é valami étket a verseny után?
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Hello Henger!
Pontos adatunk még nincs, amint megvan, feldobom!
Rövid, de kemény mászásokra kell számítani!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Szia!

A nagykörön mennyi szint várható?

Gondolkodom, ha most esik, Crosskovi helyett indulok.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Pályainfo: A Kismarathon gyors, technikás, rövid mászásokkal tûzdelt nyomvonalon halad, könnyen teljesíthetõ, de az Ország egyik legnehezebb „rövidtávja"!

A Marathon táv a Félmarathon nyomvonalán haladva, 2 körbõl áll! A pálya nehéz, helyenként igazán technikás, csak felkészült résztvevõknek ajánljuk!
Patyó El Negro..:mexico:Del CRF Kingo..:scared: